בנות, אני צריכה קצת מחוכמתכן..

*שיר

New member
בנות, אני צריכה קצת מחוכמתכן.. ../images/Emo53.gif ../images/Emo22.gif

אז ככה: לחתונתו הקטנה הזמנו מס´ מאוד מצומצם של חברים של ההורים (ומי שזוכרת היו קרבות ענק בעניין) ועכשיו אנחנו ביום שאחרי: ההורים שלי הזמינו לארוחת ערב חלק מהחברים הנ"ל (אלה שלא הוזמנו) ואלה הביאו לנו מתנות (צנועות אבל יפות). אמא שלי ביקשה שאתקשר ואגיד תודה, ואני אשמח לעשות זאת בשבילה, אלא שאני לא כלכך יודעת מה לומר לחברים הנ"ל. מדובר באנשים שאני מכירה (אבל מן הסצם פחות אוהבת ולכן הם לא הוזמנו). אז אני מחזיקה אצבעות שבכל מקום יענו לי המזכירות, אבל אם לא - אז מה עושים? מה אומרים בשיחה ?

סיגל2

New member
שיר, פשוט להיות מנומסת להגיד ששמחתם

לראות אותם בארוחת הערב ותודה על המתנה, אם ישאלו על החתונה אז לספר להם בקצרה וזהו. אני מקווה שעזרתי, בהצלחה.

*שיר

New member
אבל אפילו לא ראינו אותם בארוחת ערב

לא הוזמנו...
היות ואמא שלי עשתה ארוחת ערב סביב שולחן זה לא התאים שנבוא. כן, אני מניחה שפשוט להיות מנומסת וקורקטית זה הפתרון.

יעלי2

New member
לשיר

לחברים שממש אני לא אוהבת או שאין לי קשר איתם, היית מתקשרת בשעות היום כשיש סיכוי רב שהם לא בבית ומשאירה הודעה (מוכנה מראש), מכובדת ונחמדה של תודה על המתנה. לאלו שאת מרגישה יותר מחוייבת, תשתמשי בקסמייך ותשתדלי לא "ליפול" למלכודת של שיחה ארוכה שבמהלכה תפרטי את כל קורות החתונה וכמה מוצלח היה. כי אז הם עלולים להרגיש נאחס שלא הוזמנו. אך הם ודאי יעריכו מאוד שהתקשרת.

*שיר

New member
תודה! ברור לי שזה לא ממש מנומס ../images/Emo80.gif

לספר על החתונה, אבל השאלה היא אם יש צורך להתנצל על כך שעשינו חתונה קטנה (ולכן הם לא הוזמנו) או רק להגיד תודה רבה וזהו. מה דעתכן?

הילית*

New member
להגיד תודה רבה על המתנה

זה מספיק טוב לי יש כמה אנשים שהוזמנו, לא באו אך שלחו בכל זאת מתנה ואני חייבת השבוע להתקשר להגיד תודה

נופר30

New member
שיר תחשבי לרגע

אוהבת או לא הם מתנות נתנו לכם ולכן צריך לבלוע את הרוק ולהגיד יפה תודה בנושא ההתנצלות זאת כבר הרגשה שלך אני הייתי אומרת מתנצלת על כי לא הזמנתי אתכם פשוט הוחלט על חתונה מצומצמת

*שיר

New member
נופר, נראה לי שלא הבנת אותי

כשאמרתי שאני לא אוהבת התכוונתי לכך שיהיה לי קשה מאוד לפתח איתם שיחה כלשהי. לא קיימת התלבטות אם להתקשר או לא. ברור לי שאני צריכה להתקשר ולומר תודה. השאלה היא מה עוד חוץ מ"התודה"...

שירי71

New member
לשיר שיר אין לי הצעה חוץ מלהסכים עם

יעלי 2 בכל מה שהיא כתבה לך... בהצלחה...!

למעלה