בנות - אני רישמית מיואשת! כל הזמן

צוקה

New member
בנות - אני רישמית מיואשת! כל הזמן

אני עסוקה בלחפש אתרים לירח דבש, אולי לחלקכן אלו ממש לא נשמעות בעיות, אבל נמאס לי מסוכני התירות בארץ, הם ממש לא יודעים להתנהג ומתייחסים כאילו אני חייבת להם משהו ולא ממש עוזרים! אנחנו מחפשים יעדים לירח דבש בן שבוע עד 10 ימים. בהתחלה רצינו (ועדיין רוצים) מקום עם חוף, סטייל זנזיבר / האיים המלדביים / מאוריציוס וכו´. אבל, לזנזיבר יש דילים החל מדצמבר ורצינו כבר בנובמבר, ולשני האחרים אני כמעט לא מכירה סוכנויות שמטיסות לשם, רבות מהן בכלל לא ידעו איפה זה. נורא רצינו קלאב מד, אבל אין טיסות ישירות לשום קלאב, הכל עובר דרך פריס, מה שמייקר את העניין באופן משמעותי, ויעדי הסקי נפתחים... רק בדצמבר. אוף אוף אוף - נמאס לי

*מור

New member
אני יכולה להמליץ לך על סוכנות

הנסיעות שלי, שמם "נוגה טורס" הם נמצאים בגבעתים ברחוב כצנלסון, סוכנות ותיקה מאד כך שלא ניראה לי שיש סיכוי שיש משהו שהם לא יכירו... מעבר לכך שזוהי סוכנות שניתן לסמוך עליה, מה שכן את יכולה לברר גם על כל מיני דילים למקומות דרך איסתא שהרבה נוסעים דרכם לירח דבש, אבל שמעתי גם על הרבה פאדיחות שהם עשו, כמו כרטיסים לא בזמן או עם טעויות בשם...וכל מיני אז אולי רק בשביל לברר מה באמת יש ומה אין. ואגב חברים שלי התחתנו באוגוסט והם היו כבר בזנזיבר באוקטובר במשך שבוע....אז אולי תבדקי את זה בעוד מקום.

צוקה על יאוש...../images/Emo13.gif

אני מניחה שאת זוכרת את הדיון שהיה לנו כאן בקשר למאוריציוס. בזמנו אני ביררתי לשיר* פרטים. אולי שיר שמרה את הטלפונים שנתתי לה. בכל מקרה, אם לא יהיו בידיה הנתונים, אני אשמח לברר. מה שבטוח שהטלפונים שיש לשיר זה אנשים שיודעים בדיוק איפה זה מאוריציוס. הם אלה מטיסים לשם את הקונסול... מה שכדאי לברר זה את מזג האויר, עד כמה שידוע לי הוא מתחיל להיות גבולי בקטע של סופות. ולי רק נותר להגיד שאני לא יודעת לגבי זנזיבר... אבל מאוריציוס... חבל על הזמן. ודרך אגב- אולי תנסו בכל זאת דרך clubmed אומרים שזה שבמאוריציוס הכי יפה. נסיעה טובה

יעלי2

New member
צוקה, נובמבר אוטוטו נגמר ודצמבר

מעבר לפינה. עד שתחליטו כבר יהיה דצמבר, אז לכו כל זה ואל תתבאסי. אני בטוחה שאחרי שתקחי אויר לנשימה תקבלו החלטה ויהיה לכם סבבי בבי.

*שיר

New member
עדכון

בזמנו אכן ביררנו לגבי הטיסות למאוריציוס. זה עניין מאוד לא פשוט. יש בערך טיסה אחת בשבוע, ומדובר בטיסה נורא-נורא יקרה

צוקה

New member
שיררררררררר מה שלומך? נו,אז מה

החלטתם בסוף? לאן אתם נוסעים? לגבי מאוריציוס והאיים המלדביים - לשניהם הטיסות ממש יקרות וזה ממש לא שווה
יתכן ונעשה תפנית וניסע פשוט לאיטליה הרומנטית להדהים, אפילו שקר שם והייתי כבר שם נראה לי שזה הפתרון - נחרוש אותה ב-8-10 ימים. מה דעתך? צ´וקה

*שיר

New member
אנחנו עדיין בהתלבטות קשה ../images/Emo10.gif

אתמול שוחחתי עם יפעת (דרך אגב שכחתי קודם להגיד המון
) והיא ציירה לנו את זנזיבר כמקום קסום עם המון שלווה ושקט. בעלי היקר מאוד מתלהב. אז כמו שדיברנו, האופציה היא ספארי כמה ימים (שמעת על סרנגטי?) ואז לנסוע לזנזיבר או האופציה היותר נדושה - תאילנד. איטליה מדהימה ואני מוכנה לנסוע עכשיו (טוב, תני לי 5 דקות לארוז) לחודשיים לאיטליה!!
אבל תבדקו את זה טוב, ממש קר שם - בייחוד מטוסקנה צפונה.

למעלה