בנות אשמח לקבל ייעוץ לאשתי אין ביוץ

haimha

New member
בנות אשמח לקבל ייעוץ לאשתי אין ביוץ

שלום לכולם !!! אני נשוי לאישה מאוד סגורה שקשה לנו לדבר על הנושאים של הריון. אז ככה אנחנו כבר שנתיים מנסים להביא ילד לעולם(נשויים 5 שנים) ולא מצליחים רק לאחר בקשות של שנה אישתי הסכימה להחליף רופאה!!! ואז התברר בבדיקות שאין לה כלל ביוץ . והיא קיבלה כדורים של הורמונים ועוד סוג של כדור שצריך לגרום לביוץ עדיין אין לנו תשובה האם הכדורים עוזרים !!! שאלתי היא מה הסכויים של כדורים המצבים אלו(הכוונה לאחוזי הצלחה באופן כללי) ???? 2. אשתי התבקשה לקחת 5 כדורים שגורמים לביוץ לאחר מכן 7 כדורים שאחריים להורמונים האם לדעתכם אין בעיה להמשיך לקחת את הכדורים?? 3. האם יש איזה אורך חיים שמאפשר לטפל בבעיות מסוג אלו???? 4. מה השלב הבא לדעתכן אם הכדורים לא עוזרים מה צריך לעשות??. אני אשמח לקבל תגובות ... שא

פּוֹנְג

New member
לא ברור לי למה אין לכם תשובה

האם הכדורים עוזרים? בדיקת דם פשוטה יכולה לאמת אם היה ביוץ או לא היה. אני לא יודעת לענות לך בנוגע לאחוזי ההצלחה. לא הבנתי בדיוק מה אתה מתכוון בשאלה " האם יש בעיה להמשיך את הכדורים?" אין טעם להמשיך עם הכדורים אם הם לא עוזרים. אולי צריך להחליף סוג. (יש מספר סוגים) אבל אין להמשיך את הכדורים הלו יותר מחמישה ימים + שבעה ימים לסוג השני. ואין להמשיך עם הכדורים האלו ללא ידיעת הרופא. האם הרופא שלכם הוא מומחה לפיריון? לדעתי השלב הבא הוא קודם כל לוודא אם יש או אין ביוץ. להיות בטיפול של רופא מומחה לפיריון. בהצלחה רבה.

m i c h a l y

New member
שא יקר../images/Emo39.gif

בנים בודדים מעיזים ומשתתפים - אז כל הכבוד. אתה מומן להישאר עימנו ולהציל את אחוזי המין הגברי בקהילה שלנו... בכל אופן, אני מצטרפת לפונג, ומוסיפה. לי נראה שהרופא\ה לא ממש מדייק בפרטים... אצלי עדיין לא הוגדרה בעייה, ואני מנסה זמן קצר - אך כשהרופא המליץ על כדורים הוא במקביל בדק את השפעתם על הגוף שלי כמה וכמה פעמים במשך המחזור. כמו שכבר נכתב כאן בעבר - אין טעם לתת טיפול תרופתי אם לא עוקבים אחר השפעתו על הגוף, זה ממש גובל בחוסר אחריות, לדעתי. בנוסף, המלצה חמה חמה חמה - להתחיל עם חום השחר. מקושר לקהילה שלנו מאמר בנושא שיטת המודעות לפוריות, שם יש הסבר על חום השחר. מדידת החום לאורך המחזור החודשי תתן תמונה די אמינה לגבי מה שמתרחש בגופה של אישתך, וכך ללא התערבות חיצונית או עלות מיותרת היא תוכל להתחיל להבין מה קורה (אין ביוץ, ביוץ מאוחר וכו'). את הגרפים החודשיים אני בטוחה שגם הרופא ירצה לראות, כיוון שלמיטב ידיעתי זו שיטה שנחשבת אמינה גם ע"פ הרופאים (כמובן לא כאינדיקטור בלעדי) בכל אופן, ההמלצה הכי חמה שלי היא שתנסו בכל זאת לדבר על העניין. אני מאמינה גדולה של "לדבר", ואין טעם שאפתח בהרצאה על העניין, אני פשוט חושבת שאחרי שנתיים של נסיונות צריך לפתוח את הדברים ולהתחיל לבדוק ביסודיות מה קורה. בברכת הצלחה חמה חמה , מיכל.

פורום פוריות

אני מזמינהאותך להצטרף לפורום פוריות (מומלץ למי שמנסה יותר משנה) כן בהתחלה קצת מבהיל לראות את כל אלה שבטיפולי ivf אבל שם יכולים לעזור לכם הרבה יותר. אפשר להיכנס מהעמוד הראשי של הקהילות דרך משפחה או להקליד פשוט את מס' הפורום באתר הכתובת (180). מקווה שתראו בקרוב שני פסים.

מעיןבר

New member
הי שא ../images/Emo24.gif

אני חושבת שחשוב מאוד שאישתך תרגיש שהיא יכולה לשתף אותך, אולי כדאי לנסות בכל זאת לדבר, ואם היא לא רוצה - אולי פה במסווה של האנונימיות הוירטואלית יהיה לה קל יותר להתבטא? לעניין הכדורים - סביר להניח שבשלב ראשון היא קיבלה איקקלומין שהיא תרופה משרת ביוץ (ומצליחה בכך אצל מרבית הנשים) בתוספת של תמיכה באסטרוגן (7 הכדורים הנוספים). משך הטיפול נקבע ע"י הרופא לפי מידת ההצלחה שלו אבל לא מומלץ לעשות יותר מ- 4-6 מחזורים שכאלו ברצף היות שלאיקקלומין יש השלכות נוספות. לעניין אורח חיים - לחיות בריא תמיד עוזר (לא לעשן, תזונה מאוזנת, פעילות גופנית, השמרות מלחצים מיותרים) אבל אם יש בעיה הורמונלית רק התרופות יפתרו אותה, זו בעיה רפואית כמו כל בעיה אחרת וצריך לטפל בה. השלב הבא של הטיפולים נקבע ע"י הרופא ולא קשור לדעתנו - אם לא תשיגו הריון בעזרת הכדורים סביר להניח שתופנו לטיפול בזריקות הורמונים + הזרעות ואם גם זה לא עוזר השלב האחרון הוא הפריות מבחנה. בכל מקרה לפני כן חשוב להשלים את האבחון (בדיקת זרע, צילום רחם וכדומה). אני מאוד ממליצה לך לפנות לפורום פוריות (180) ולהתייעץ שם לגבי השלבים הבאים, פה אנחנו עדיין בשלב של רק מתחילות לנסות ולכל היותר טיפול באיקקלומין (שהוא אמנם טיפול פוריות אך הראשון והקל ביותר). שיהיה בהצלחה!

למעלה