בנות, אתן בטוחות שאתן בקו השפיות????

R o c k s e n

New member
בנות, אתן בטוחות שאתן בקו השפיות????

לא כי זה לא רציני מה שקורה פה!! יותר מחמשת אלפים הודעות בפחות מחודש!!!! לדעתי אנחנו מבין הפורומים העמוסים והמוצפים (אם לא הכי עמוסים ומוצפים) והלוואי שתמיד יהיה ככה! וסתם שתדעו אם זה מעניין אתכם, 1093 מהודעות שייכות לניני!
כל הכבוד לכן, כולן עושות פה עבודה מעולה! אוהבת

t r e c o o l

New member
חחחחח ואוואוואוואוו!!

וזה עוד לפני אלבום או קליפ או משו, כל הכבוד לנו! ניני
כל הכבוד!

heart1soul

New member
וואואואו:) זה מדהים מדהים מדהים!!

וכמובן כל הכבוד לניני
ולכולן כמובן בפורום המדהים הזה
אדם צריך לדעת עלינו!! אנחנו מעריצות נאמנות חחח

mayarel

New member
זה פשוט היה עד שהגעתי ודרדרתי את כולם ../images/Emo3.gif

וואוווווו מדהים!

בפחות מחודש, באמת מרשים! כל הכבוד המשיכו כך:) אני תוהה מה יקרה בנובמבר, בטח יהיו חמשת אלפים הודעות ביום

nini18

New member
נשמתי, לא תרמת לכלום, את הכי שפויה שיש

הלוואי וכולם יהיו כמוך.
אני אדבר עם אמא שלך.

mokasosex

New member
חחח את צריכה להראות לאמא שלך איך את מחנכת פה

את הדור הצעיר אני בטוחה שהיא תתגאה בך מאוד :)

InbarKiii

New member
../images/Emo45.gif חחחח לא יודעת מה הייתי עושה בילעדייך

מאיוש

mayarel

New member
או את מסתדרת מצויין ../images/Emo6.gif

כמה שעות אני לא פה ואת שמה כאן תמונות פורנו של קראדם חחחחחחחחחחחחחחח אוי .........חחחחחחחחחחחחחחח הבעיה שעכשיו ניני עוד תשלח להם את זה בטוויטר!!!!! ניני שלא תחשבי על זה!!!

mokasosex

New member
יייייאי :) כל הכבוד ללי !!!

ולכל השאר. הפורום על הבןאדם הכי מקסים עם הבנות הכי מקסימות . כלכך גאה להיות חלק מהפורום החופר והמדהים הזה

nini18

New member
מה כל הכבוד??? פאדיחה..../images/Emo122.gif

כל הכבוד לשאר הבנות על 4,005 הודעות (זו ההודעה השניה שלי מאז שאני כאן ככה שזה בטח עלה ל 1096) מתכחשת בתוקף ל 1093. חחחחחחח רוקסן יש לי רק בקשה אחת, אני לא יודעת אם חשבת על זה או לא ואני לא רוצה להיות חמור קופץ בראש, אבל, אני חייבת למנוע את זה במידה וכן (שיואוווו אני מדברת הרבה) בבקשה, בבקשה, בבקשה, שלעולם אבל באמת לעולם, אל תאדימי אותי פליזזזז חחח (אני פשוט יודעת שמאדימים בד"כ אנשים פעילים בפורומים) אני לא רוצה לבלוט מעבר למה שאני כבר בולטת חחחחח וואי אחלה פורום יש לנו
שרק נמשיך כך,
ות לכולם
אפילו bb שמח

mokasosex

New member
אויי את כלכך לא צריכה להתבייש בזה XD

באמת, את בסהכ מאוד אוהבת לדבר ובמקרה על אדם למברט ובמקרה יש לו פורום .. אז הכל מסתכם פה :)

למעלה