בנות!!! אתן חייבות לראות משהו!!

NarihS

New member
בנות!!! אתן חייבות לראות משהו!!

חחח אני נקרעתי מצחוק פה! נכון איזה אחת לפני איזה חודש וחצי, חודשיים ככה, נתנה איזשהו אימייל של ג'סטין? הקיצר.. שלחתי לו אז הודעה, ועכשיו הוא ענה לי!!! חח צירפתי תמונה שתראו מה הוא ענה.. חח סתם זה הצחיק אותי, ואחר כך אני אראה לכם מה שלחתי לו שתבינו למה הוא כתב את זה ככה חחח, זה קרע אותי, אני ברור שעדיין לא מאמינה ממש שזה הוא, אבל סתם הייתי חייבת לשתף אתכן!! חחח

NarihS

New member
אוקיי הנה מה שאני שלחתי לו

אבל תשימו לב מה חשבתי עכשיו.. נכון בהודעה שהוא כתב לי? ראיתם שהוא כתב I גדולה ולא i קטנה?? אז נדמה לי שזאת הבת הזאת שנתנה לנו את האימייל שכתבה את זה כי התלוננו שם שהוא כתב i קטנה ולא גדולה, אז בטח עכשיו היא תיקנה את זה או משהו כזה.. סתם משהו שעלה לי לראש חחח :) טוב הנה מה שאני שלחתי לו..

Mrs CoStA

New member
חחחחחחחח...איזה מצחיקה אתתת..

נגיד וזה באמת היה האימייל של גסטינוש זה מה שהיית כותבת לוו?? חיחיחייח...לא הבנתי את מה שאמרת בקשר לילדה הזאת שהביאה את האימיילל... אני חושבת שהיא בטח פתחה לעצמה אימייל אם השם גסטין והמכתב ששלחת "לו" הגיע אליה והיא ענתה...גם דבר שעלה לי לראש...

Mrs CoStA

New member
יוווווו..איזה רעהההה

חיחיחיחיחיחיחיחי......אני לא מאמינה שבאמת האמנתי לזההה....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....אל תעשי את זה בחייםםם...אני יכולה להאמין לכל דבררר...יאאא איזה פוסטמהההה....(אני) למה עשית את זההה??

Mrs CoStA

New member
O MY FUCKING GOD!!!!

א מי גאדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאיפה? איך ? מתי??? מתי הייתה ילדה שהביאה אימיילל.... רק רגע גסטין עכשיו באמת באוסטרליההה??? וואי תארי לך זה הואאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי הייתה הילדה שהביאה תאימיילל??

Mrs CoStA

New member
יוו איזה סתומה אניי..באמת האמנתי..ח

(בנות אל תקראו---->איזה טמטום...חחחחחחח)

JTrulez

New member
חחחחחח שירן התעלית על עצמך!!

התפוצצתי מצחוק מכל טעויות הדקדוק והכתיב!!!!!!! בטח הסתומה ההיא באה לבדוק אם תפרסמי את זה ומה נגיד......:)

NarihS

New member
חחחחח אוקיי כמה דברים!

בקשר לילדה אני לא זוכרת מי זאת! אבל הייתה כאן ילדה שאמרה שהיא פגשה אותו והוא הביא לה את האימייל שלו וכולכן אמרתן לה שתביא את האימייל והיא הביאה... ונראה לך שאם הייתי ב-100% בטוחה שזה ג'סטין זה מה שהייתי כותבת לו?? חחחח זה סתם היה כדי לראות מה "הוא" יענה לי! ואם אתן רוצות קחו את האימייל שהיא הביאה: [email protected] וזה מה שרציתי לבדוק! אם הוא באמת באוסטרליה??? משהיא יודעת?? הוא לא מצלם את הסרט שלו עכשיו?? הוא שהוא סיים?? טוב הקיצר.. חח זה היה נחמד כל הקטע הזה חח

justin love

New member
אמממ חבר'ה ג'סטין באמת באוסטרליה

אבל כל אחד כבר היה אמור לדעת על זה כי היה באתר של תפוז כתבה על זה שג'סטין וקמרון לא באמת נפרדו והיה כתוב שם שהם אפילו נראו יותר קרובים כשקמרון באה עם ג'סטין לכמה הופעות שלו באוסטרליה

NarihS

New member
רגע.. אז מה את מנסה לרמוז?

חוץ מזה.. שאולי מי שרשמה לי את האימייל ידעה את זה ולכן היא ענתה לי כך.. טוב נו שיהיה חחח אני אשלח "לו" בחזרה אי מייל. רק שאין לי מושג מה לרשום שם חח

וואי איזה שטויות..

יש שם מלא שגיאות כתיב ו"הוא" כתב wall במקום well אין מצה שזה הוא... אל תאמינו לשטויות האלה.. לאף סלבריטי אין אימייל בהוטמייל... ואף סלבריטי גם לא יכתוב תשם האמיתי שלו... כמובן שהוא יהיה חסוי.. אז אל תאמינו לשטויות האלה זה סתם ילדים שרוצים צומי!!

למעלה