בנות אתן יכולות לתת כמה טיפים שנדע:

• פותח הנושא zapww
  • פורסם בתאריך

zapww

New member
בנות אתן יכולות לתת כמה טיפים שנדע:

למשל במועדון, מתי זה בסדר להידחף ולהתקרב קצת בזמן הריקוד, זה יקל מאוד על התהליך , אני זוכר שבוע שעבר היתי במועדון וקלטתי שתי בחורות רוקדות אחד עם השניה,ניסתי להידחף ביניהם כדי לחמם את העינינים ואז שתיהן פרצו בצחוק . הגעתי למסכנה שהן : 1. היו ביישניות 2. לא בוגרות 3. תשובה 1 ו 2 4. לא היו מעוניינות ? מה אתם חושבים?

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

אז ככה, מועדונים. אוווווווה. אין ספר חוקים לגבי מתי מותר להידחק לבחורה לריקוד. לרוב, כשגבר נדבק אליי בריקוד, אני מעלמת ממנו [היו גם כאלה שניסו לגעת בי ואז הם חטפו כאפה. וכשאני אומרת ניסו לגעת בי, מבחינתי זה גם לגעת בי ביד, לאו דווקא באיזורים מוצנעים]. בכל אופן, לרוב אני אגרר לריקוד עם בחור שאני לא מכירה רק כשאני לא מסיקה מהתנועות שלו שהוא מוצא בי אובייקט מיני. ואם הוא כן מוצא בי, לפחות שיסתיר את זה טוב טוב. אני בחורה שרוקדת ומשתגעת, כשאני רואה בחור שרוקד משוגע כמוני אני אוהבת את זה. כי זה בלי לנסות לעשות רושם, סתם לזרום עם השטויות של עצמך, ואז אני ארקוד איתו. אבל לא יוצא לי להכיר הרבה כאלה. ואם המקרה שתיארת היה קורה לך איתי, המסקנה הייתה שאני לא מעוניינת עד כדי נגעלת.

zapww

New member
אני אגיד לך מה הבעיה , לפעמים אנשים

רוקדים כל כך משוגע שקשה להצטרף עליהם כמוני < למשל..

אוקיי, לכל בעיה יש פתרון.

אם אתה לא מצליח להצטרף לריקוד בקטע של ריקוד ותו לא, אז תעקוב אחריה קצת במבט [אבל רק במבט], במידה והיא ממדה לעבר הבר, תתחיל איתה שם. במילים! לא במגע.

למה אתה חושב שהן זקוקות לתוספת

שלך? מה גורם לך לחשוב שאם תתקע להם באמצע זה יחמם את העניינים? אני גם הייתי מתפקעת מצחוק (או סתם מעיפה אותך), ולא מתוך ביישנות, אלא כי זה פשוט פתטי מצידך לנסות להיכנס באמצע ככה פתאום.

moran25

New member
מסכימה עם אלפקה

פתטי לחלוטין, אני אישית לא סובלת שעושים לי את זה....מיד עפה לכיוון אחר.

basket case

New member
../images/Emo6.gif זה מזכיר לי..

חברה שלי סיפרה לי שהיא הייתה במועדון ורקדה להנאתה, כשלפתע מישהו בא והתחיל לרקוד איתה. סבבה, זרמה. פתאום בא עוד מישהו, וגם מתחיל לרקוד איתה (כשהוא רואה שהיא כבר עם מישהו!!)! והם אשכרה התחילו לריב עליה.. בקיצור.. זו דרך להתחיל עם מישהי, אבל לפעמים זה פשוט יוצא נורא פאתטי.. כמו במקרה הנ"ל.. או במקרה שקרה לי - הייתי במועדון (גם חבר שלי היה איתי - רק שבאותו רגע הייתי לבד) ורקדתי לי, הייתי כולי שקועה במוזיקה. עמד שם איזה אחד שכל הזמן ניסה להתקרב ולרקוד איתי, ואני בכוונה רקדתי עם עיניים עצומות, כי לא היה לי כח לזה. ממש התייחסתי אליו כמו לאוויר...
בכל מקרה, יכולים לצאת מזה הרבה מצבים לא נעימים.. רוב הפעמים שזה קרה לי (בימי הסינגליות הפרועים שלי...
), זה סתם היה מעצבן ומטריד.. את רוקדת לך, ואז מישהו בא, ואת צריכה להראות לו שאת רוקדת איתו... את לא יכולה ממש לרקוד בכיף, סתם, כי לא נעים לייבש אותו.. אז.. אני הייתי מוותרת (אלא אם כן היא עושה לך עיניים.. אז שווה לנסות!), ומוצאת דרכים חלופיות להתחיל עם בנות (מה עם "היי,מה נשמע?" או שאר משפטי פתיחה).

למעלה