בנות! אתן עוד מתלבשות?

shmickey

New member
בנות! אתן עוד מתלבשות?

רוזינקה נסעה, אל תשאירו אותי לבד!

shmickey

New member
ממשיכה לחדש

חצאית וחולצה - h&m
קצת קשה לראות אבל החולצה מורכבת משתי שכבות, התחתונה-שקופה והעליונה- סריג. מאחורה יש שסע גדול בסריג ורואים את הבד השקוף.

לי וולף

New member
LIKE ענק!!

איזה שילוב מגניב, גם הצבעים, גם הגזרות וגם אוהבת את המיני עם המגפיים. מאוד COOL!
הצצתי גם במשובצת מחמישי ואוהבת גם!! לא שאני מופתעת, אבל עשית אחלה רכישות

ולא. לא מתלבשת היום
בהמשך השבוע יש צילומים והיום הוא היום שלפני הסערה - מיילים, הכנות, החלטות ועוד כל מיני ענייני משרד חיוניים.

haych

New member
היו לי כוונות טובות...

באמת שהתכוונתי להצטלם, אבל לא הספקתי בבוקר את תכננתי לעשות את זה אחרי העבודה. אבל אז מצאתי כלובנת קטנה, אבודה ומסריחה להפליא מנבלה ולקחתי אותה לבדיקת שבב ובמשך שעה היא הייתה עלי עם כל הסרחון שלה... אז הבגדים הושלכו לכביסה תוך שניה מהרגע שהגעתי הביתה.

לבשתי: סריג מפוספס בירוק-לבן, ג'ינס כהה, ג'קט ג'ינס בהיר (אפשר ג'ינס עם ג'ינס אם הגוונים שונים, נכון?) וסניקרס כחלחלות בגוון דומה לג'קט-עם פרחים לבנים עליהן.

shmickey

New member
זה נשמע חמוד מאוד!!

ואין ספק שיש לך נסיבות מקלות

מה קרה עם הכלבונת??

haych

New member
הסוף לא להיט...

התקשרתי לבעלים והוא לא הבין על איזה כלבה מדברים (למרות שנקבתי בשם שלה) ואפילו ביקש תמונות... עד שהמזכירה במרפאה חטפה את הטלפון וצעקה עליו שהוא לא צריך שום תמונות - השבב רשום על שמו, היא הכלבה שלו, אז שיבוא וזהו.
הוא עוד ביקש ממני להשאר איתה עד שיסיים את עיסוקיו...
מסתבר שמסר אותה לחבר בישוב בדואי, והיא ברחה לפני שבועיים ולדבריו צעדה לעיר (יותר הגיוני שנזרקה שם, כי אני לא רואה איך כזאת פצפונת הייתה מצליחה לשרוד את הדרך הארוכה). הוא החליט שעכשיו הוא לא מוסר אותה כי הילדה שלו הייתה ממש עצובה. אמרתי לו שזה ממש בסדר אם כן, ושנצליח למצוא לה בית ושיתקשר אלי אם מתחרט.
הוא היה מופתע לגלות שיש לה שבב ושאפשר לעלות על הפרטים שלו דרכו...
אני לא שקטה בכלל לגביה, אבל היא שלו אז אין מה לעשות...

shmickey

New member
אוף..

כל סיפור כזה שובר לי את הלב מחדש ומזכיר לי למה אני מעדיפה את ההולכים על ארבע..
אולי שווה להרים אליו טלפון עוד שבוע שבועיים, ולהגיד שההצעה שלך למצוא לה בית עדיין בתוקף אם הוא מעוניין?

לי וולף

New member
את נשמה טובה!

בטח שאפשר ג'ינס וג'ינס וכשזה ז'קט ג'ינס (ולא חולצת ג'ינס) אז גם אין בעיה ששניהם יהיו כהים לדעתי.
נשמע לוק מקסים!

למעלה