בנות אתן קולטות???!!!!

עפטוב

New member
בנות אתן קולטות???!!!!

עוד שבוע אני רואה את טייק דאט!!! כאילו סליחה שאני ילדה מפגרת אבל...... עוד שבוע אני בהופעה של טייק דאט, אני במרחק שבוע מלהגשים את שאיפת הילדות הכי גדולה שלי! כמה אנשים יכולים להגיד את זה???!!!!!

תהני מאמי../images/Emo9.gif

הלוואי עליי להגשים את החלום הזה תעשי חיים ואל תישכחי להביא תמונות
טיסה נעימה מותקק

תהני בובה

תהני לך,ואת לא ילדה מפגרת,אם אני הייתי במקומך אני הייתי מתעלפת תעשי חיים ותהני גם בשבילי

yanivm1

New member
מצטער שאני נדחף ככה חסר הבנה

אבל בשיטוט מקרי ב TICKETMASTER ראיתי שיש 2 הופעות לטייק דאת' בבריטניה. קודם כל אני בשוקקקקקקק, לא שמעתי על זה שום דבר בתקשורת. למה הם החליטו להתאחד (ואני רואה שרובי וויליאמס לא בתמונה שם... מן הסתם הוא בטח החליט לא להצטרף לאיחוד) זה חד פעמי או שהם חזרו ?? תודה

עפטוב

New member
תשובות:

ליניב: כן הם התאחדו, לבינתיים רק לסיבוב הופעות שכולל 26 תאריכים אבל יש שמועות שהם תכלס די אישרו שהם גם מקליטים אלבום חדש... רובי מצטרף לכל ההופעות בדמות הולוגרמה שלו ולשתי הופעות במנצ'סטר (שבאופן די מובן אין שם מקום לכלב צ'יוואוואה) הוא יגיע בכבודו ובעצמו (אני חייבת לראות את רובי רוקד!!!!!!!!!!!) ולבנותיי היקרות: אני לא רק אצלם את הפלוצים אני יצלם את ההכנה, רגע השחרור וההקלה שאחרי! וכמובן גם אקליט.... אגב אם מישהי רוצה שאני אקנה לה מרצ'נדייז שתגיד יש חוברת על הסיבוב הופעות, צעיף, חולצה, כובע מצחיה, תיק נשים קטן (tote bag) וזהו אם אני זוכרת נכון....

yanivm1

New member
תודה. איזו הפתעה שרובי באמת מצטרף

הייתי בטוח שכאשר יהיה כזה איחוד הוא יחליט לא להצטרף. יפה מצידו. שוב תודה. דרך אגב, אני אהיה בהופעה של מדונה בוומבלי ארנה, קצת אחרי ב-13.8

אנחנו אוספות כרטיסי זיכרון

למצלמה הדיגיטלית מכל מקום אפשרי!
עופרה- את מתכוונת להביא מצלמה דיגיטלית?

עפטוב

New member
כנראה אני אשכור פלאפון....

אני מפחדת על המצלמה - חברה שלי ממש הזהירה אותי לא להביא

Girl Afraid

New member
חשבתי על זה

בשביל ההופעה - תקנו מצלמות דיגיטליות חד פעמיות. יש כאלה באיכות טובה והן לא יקרות בכלל. פלאפון זה רעיון טוב גם, כדי שתהיו מכוסות מכל כיוון...

עפטוב

New member
חדשות מסעירות!

רובי התראיין בקפיטל רדיו ואמר שהוא יופיע בכל ההופעות במנצ'סטר - הוא גם אמר שזה גרם לו לרצות להצטרף אליהם לכל ההופעות אבל הוא לא יכול (אהההההההההה) אה וחדשה קצת פחות מסעירה (אם הייתי בת 12 החדשה הזאת היתה גורמת לי להתעלף ולפרכס למוות נראה לי) מארק ואמה מצפים לבת.

Awwww

אני בטוחה שתיהיה לו ילדה ממש מתוקה. למה דווקא במנצ'סטר? מה עם לונדון????

MissPop

New member
זה כל כך לא הוגן ../images/Emo10.gif

מה אנחנו עז??? יאללה גם כן
ומזל טוב למארק

אני דווקא כן חשבתי שהוא עשוי להצטרף

כי פעם הוא אמר על זה שלא יצא להם לסיים את הדברים כמו שצריך, להיפרד מהמעריצים כמו שצריך... אז לי זה בא בהפתעה.. אבל אח"כ זו הייתה עוד יותר הפתעה לשמוע שהוא יצטרף אליהם להופעה או שתיים
והופעה של מדונה נשמעת ממש כיפית- תהנה!

עופרה, את קולטת את זה?

אני עדיין לא הצלחתי לקלוט! ד"א אנחנו חייבות להשיג תמונה עם ג'ייסון!!

עפטוב

New member
התמונה היחידה...

שתהיה לי אם אני אפגוש את ג'יסון היא תמונה מהמעצר אחרי שאנסתי אותו בברוטליות, אחרי ג'סטין כנראה כבר יוציאו אותי להורג על מעשי סדום וכפירה!
חחחח חבר שלי רואה את ההודעות שאני משאירה כאן הוא נראה לי מקבל חום

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נראה לך שהם יצאו אחרי ההופעה לחלק חתימות? האמת לי לא נראה שהם יצאו... נקווה שיהיה לנו מזל איכשהוא! ד"א ראית במקרה טיפים מבנות הפורום הרשמי?

למעלה