בנות, בבקשה בבקשה עזרה

• פותח הנושא dhara
  • פורסם בתאריך

dhara

New member
בנות, בבקשה בבקשה עזרה ../images/Emo7.gif

טוב, אני מיואשת לחלוטין ולא יודעת מה לעשות
התחלתי לגדל את הציפורניים שלי בפברואר והן גדלו יפות וחזקות וארוכות ולא עשו לי שום בעיות. בסוף מאי הלכתי בפעם הראשונה לעשות מניקור, ועל הדרך ביקשתי שיקצרו לי את הציפורניים - הן עדיין היו די ארוכות. 3 שבועות אחרי זה התחיל הסיוט - אחת הציפורניים נשברה והתחילה לצמוח פנימה - ציפורן חודרנית. וכמו איזו מגיפה נוראית, אחת אחת כל השאר התחילו גם, בלי שהן נשברו אפילו! אני כרגע עם 3-4 ציפורניים חודרניות (שכמובן מגיעות קומפלט עם זיהום), ופשוט מתפתלת מכאבים כל היום. כואב לי להקליד את ההודעה הזאת!!! למי שהייתה ציפורן חודרנית בטח יודעת שהכאב הוא פשוט בלתי נסבל, במיוחד אם חוטפים מכה באצבע. כואב לי!!!! הבעיה הקריטית ביותר היא שאני לא בארץ ולא אגיע לארץ עד אמצע אוגוסט. בבקשה בבקשה בבקשה, יש למישהי רעיון מה עושים עם זה?? כססתי ציפורניים 23 שנים וזה לא קרה לי אף פעם
מי יכול לעזור לי בזה? יש כזה דבר מניקור רפואי?? למישהי מכן זה קרה אולי?? מי יכול לטפל בזה?? איך אני יכולה למנוע משאר הציפורניים שלי לצמוח פנימה?? HELP

lilo4

New member
אוי ../images/Emo10.gif

נשמע כואב מאוד
אני לא מבינה דבר וחצי דבר במניקור, ולמזלי הרב אני לא סובלת מציפורניים חודרניות... אז אני לא יודעת כ"כ מה להמליץ לך. ניסיתי לחפש חומר ברשת, ובגדול ראיתי המלצות לפנות לרופאי עור או מומחי כף יד... לא הייתי רצה למומחה כף יד אבל אולי רופא עור זה רעיון טוב, כי במידה ויש זיהום הוא יכול להמליץ על משחה, והוא יכול לתת קצת יותר הכוונה... בכל מקרה, בנתיים תשמרי על היגיינה כמה שיותר- אם זה אפשרי אפילו לא להתעסק בנקיונות כמו שטיפת כלים, ספונג'ה וכו' כי זה אומר לגעת בלכלוך, וכמובן בחומרי ניקוי חריפים שיכולים עוד יותר לגרות את האזור. תקפידי טוב טוב לשטוף את הידיים בתדירות גבוהה [בעדינות, כמובן] ולא לכסוס- כי זה גם יגרה את האזור ויתרום לזיהום.

אם המקום דלקתי

ויש לך סינטומצין בהישג יד, נסי למרוח עד שתגיעי לרופא עור. בכל מקרה, אל תתייאשי, יהיה בסדר.

if i fell

New member
../images/Emo203.gifלא!!!! למרוח סינטומצין ללא אישור רופא

מדובר באנטיביוטיקה. בשימוש לא כצורך היא תפתח חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה. גם הגוף מתרגל וכשבאמת יהיה צורך בסינטומצין הוא לא יפעל. זה שלא בולעים את התרופה הזו זה לא אומר שהיא לא תרופה שיכולה להזיק כמו כל רעל אחר.

if i fell

New member
../images/Emo203.gifזה משהו שאת חייבת לציין

בפורום קוראים אנשים רבים, שמגיבים ולא מגיבים. הם לא יכולים לדעת אם מדובר בהמלצת רופא או לא. יותר מדי אנשים משתמשים בסינטומצין ושאר תרופות "פלא" (כמו אקמול ואדוויל) בלי לדעת את החסרונות הרבים שלהם.

danra

New member
אויש... מסכנה...

אין רופא שאת יכולה ללכת אליו שם? אני בטוחה שיש דרך לפחות להקל על הכאבים...

EFRATY10

New member
תקבעי תור דחוף לרופא עור.את זקוקה למשחה

טיפולית רפואית במרשם רופא.

dhara

New member
נראה לי שזה מה שאני אעשה

אבל העניין הוא שהמשחה לא באמת תעזור כי הציפורן עדיין שם, וכל עוד היא שם זה ימשיך לגרום לדלקת ולכאבים.. אבל איך אני יכולה לטפל בזה? מניקוריסטיות יודעות מה לעשות עם זה? תודה לכולן על העזרה

סקרמנטה

New member
זה התפקיד של הרופא לדאוג לציפורן :)

המשחה רק מונעת זיהום ואולי גם מרגיעה. אגב, יתכן שגם כירורג יוכל לטפל בכך. מאחלת לך החלמה מהירה

EFRATY10

New member
זה גם יתכן,שכירורג עלול לעקור את הצפורן

בהרדמה מקומית.

lilo4

New member
עד כמה שאני יודעת

כדי להגיע לכירורג צריך הפניה של רופא אחר, לא מגיעים ישר לכירורג.... בכל מקרה שווה לדעתי להגיע קודם כל לרופא עור בשביל לקבל טיפול תרופתי לזיהום. יכול להיות שהרופא יוכל לפתור את הבעיה בעצמו, יכול להיות שהוא יפנה למניקוריסטית מקצועית ויכול להיות שהוא יפנה לכירורג...

EFRATY10

New member
במקרה שלי במחלקת מיון של קופת חולים,באותו

יום קיבל אותי הכירורג.

EFRATY10

New member
לא בטעות.תלוי מה המצב.יש מקרים שמספיקה

משחה טיפולית שגורמת לציפורן לנשור בלי לעקור הרדמה.

למעלה