בנות בבקשה!!

תומילי

New member
בנות בבקשה!!

חבל להפוך את הפורום לזירת איגרוף. כבר הייתי בפורום אחר שבו השתלחו אחד בשני והאווירה נעשתה עכורה עד לבלי שאת. פורום הזה - בנהלת טוויטי - אכן היה תומך רגן וחבל לקלקל. במבה, מותר לך כמובן להביע דעתך, אך למה לפגוע ?! יש כאן בנות שכן היו מרוצות מהנהול של טוויטי, לא פלא שהן מגיבות בכעס על התבטאויות הציניות שלך. מקווה שהרוחות ירגעו ............. רעיה

זואי11

New member
אם היום הייתה הפעם הראשונה שלי...

אם היום הייתי נכנסת בפעם הראשונה לפורום, הייתי נמלטת מכאן כל עוד נפשי בי. אז למזלי לפני כ-10 חודשים שנכנסתי בפעם הראשונה חוששת ומהססת האווירה הייתה מאוד מפרגנת ותומכת. כן, שאלתי, התלבטתי,ונעזרתי המון בבנות. גם והרבה בטוויטי - במסרים, e-mails, ובטלפון. תזכרו - אנחנו פורום של תמיכה הדדית כן- לדעתי טוויטי מקסימה ומשקיעה המון זמן ואנרגיות (וזה לא פשוט), אני אגב לא מה-"גרופיות החדשות" וכן - לבמבה יש זכות להביע את דיעותיה, גם אם הן לא מקובלות על חלק מהבנות, אז בלי סתימת פיות ושליחתה מפה. אז בבקשה, בואו נעבור לטונים אחרים. ותחשבו שאולי יש איזה אישה שחושבת על תינוק, והיום זו הפעם הראשונה שלה פה...

זואי11

New member
הבהרה

אם לא הבהרתי את עצמי לדעתי האפרוח מנהלת נהדרת. ואני בעד שתישאר מנהלת. וגם במבי חשובה לפורום - כי תמיד חשוב שיש דיעות מגוונות רק בנימה מפרגנת...

מצטערת על התגובה לחלום של אושרת

מממ..נורא הצחיק אותי. מצטערת אם פגעתי ברגשותיה. זו היתה התבטאות צינית יחידה , כל השאר עינייני לחלוטין,כמובן לפי השקפת עולמי. אני לא בעד פורום מנוהל מידי,או לחלופין מעדיפה בלי הנהלה. והסברתי באריכות בהודעתי לתומילי למטה.

למעלה