בנות בוקר טוב!

בנות בוקר טוב!

טוב אני נורא שמחה להצטרף לפורום, כתבתי פעם בפורום אופנה אבל אז הרגשתי כמו גננת אז פרשתי. אגב אם אתן תוהות לפשר השעה ההזויה, אגלה לכן שאני ממשכימי קום, נהפוך הוא - עכשיו הולכת לישון - אחרי עבודה + דרינק שהתארך עם הקולגות, בכל מקרה, כמה שאלות שמטרידות את מנוחתי לאחרונה: 1. אני בת 26, ופתאום ראיתי מישהי עם אולסטאר אפורות וזה היה נראה לי מגניב. השאלה אם זה לא ייראה כמו אלה שמנסות בכוח להתלבש כמו צעירות? כלומר, אני צעירה, אבל אולסטאר זה לא איזה טרנד של תיכון? דבר שני, איפה אני יכולה לקנות מעיל עור שחור ומגניב מהסוג שהולך היום (חו"ל בעיקר). משום מה מה שיש ברשתות זה לא בדיוק זה - ארוך מדי, אלגנטי מדי, צבאי מדי וכו'. ושטלתי השלישית - הו כמה עצלנות יכולה להיות בבן אדם אחד - הסיילים בעזריאלי (קניוני עזריאלי בגדול) באמת שווים? זה מתקיים עכשיו עד שישי אאל"ט. אמרו לי שזה מה זה בלאגן, אבל זה לא אכפת לי, מוכנה להרגיש חוסר נעימות ולפספס את חווית הקנייה שלי אם אחסוך מאות שקלים. לי יש כמה דברים שאני צריכה וגם לבחור שלי אין בגדים בכלל. השאלה אם זה שווה השנה בגלל המיתון וכו', או שכרגיל, כל הבררה והבייסיק בחוץ בסטנדים וכל הדברים מיוחדים עולים כרגיל?

דינוסיק

New member
../images/Emo100.gif אנסה לענות ../images/Emo100.gif

1. אני לא חושבת שאולסטאר יגרמו לך להיראות כמו ילדה בתיכון. זה חלק מלוק מסויים וכל עוד לא תלבשי אותן עם חליפה (למרות שזה יכול להיות מעניין) הן יראו בסדר גמור. אני רואה המון אנשים בגיל שלי (27) עם אולסטאר או דומיהן וזה אף פעם לא נראה לי מגוכח. 2.לא ברור לי איזה מעיל עור את מחפשת. אולי תמצאי תמונה של משהו בסגנון ותעלי. 3. יש לי תחושה שאכן מדובר ב"באסטות" מחוץ לחנויות של בגדים שלא ברור מאיפה הם הגיע ואם אי פעם היו בכלל מוצגים בחנות. יחד עם זאת, כבר עכשיו, בלי קשר למצעים של סוף השבוע הזה יש הרבה הנחות על קולקציות חדשות. אולי שווה לנסות.

היי לוטוס

ברוכה הבאה לפורום! וואו, הרבה זמן לא הלכתי לישון ב6 בבוקר. אין לי מושג מתי את קמה, אבל מקווה בשבילך שיצא לך לישון קצת. לגבי האולסטאר- אני בעד! אם ממש בא לך אז למה לא? עם שילובים נכונים זה יכול בהחלט להתאים בלי קשר לגיל. מעיל עור- אני לא ראיתי משהו מעניין בארץ, אם יש לך גישה לחו"ל הייתי ממליצה לקנות שם. בסיילים תמיד כדאי להציץ ולראות אם יש משהו מעניין לא? מה כבר יכול להיות?

הי הי

צהריים טובים גם לך! למרות שכבר ענו לך על השאלות, אני אנסה להועיל גם. 1. אני כבר בת 27 משבוע שעבר ומתה על אולסטאר ויש לי אפילו סניקרס משובצות באדום, תציצי בבלוג שלי. 2. אנ ייודעת איזה מעיל את רוצה, אבל באמת תנסי בחו"ל, בארץ כל מה שהיה נורמלי נמכר מזמן. 3. אני אישית נגד כל ה"סטוק דייז" כי אני לא חושבת שיהי שם משהו יפה. לעומת זאת כבר באמצע דצמבר מנגו מתחילים בדרך כלל בסוף עונה, ושווה לחכות לזה. בכלל עוד מעט יהיו סיילים בכל מקום. לא כדאי אף פעם לקנות דברים רק כי הם זולים ולכן אני מעדיפה לא הלתקרב.

למעלה