בנות בנות איזה כיייף להכנס לפה!!=)
לא אני לא הילד הזה שבוכה וכדומה אני יודע למי את מתכוונת בפרוש אני זה לא הוא לדעתי במקום לבזבז זמן בלבכות צריך לעשות אני בזמן הזה כבר ישבתי בגג של המלון למעלה וראיתי איך הם נכנסים ואז באו שומרים וכמעט הרגו אותי ועוד 4 ילדים שהיו איתי שם!
באמת איזה חמודות אתן תודה על תשמומת הלב הרבה ועל הכניסה החמימה והנעימה!
בנות אני כאן בשבילכן תמיד!!!!!!!!!!!!!! זה האייסיקיו שלי 305112376!!!!!!! כנסו אליייייי=)) אני כרגע לא יהיה בבית אני הולך לחברה שלי ואז יוצא=)) לת"א אבל אם אתן רוצות מחר בבוקר אשמח לצ'וטט איתכן!!!!! ואממ זהו חח שמתי תמונה מהחופש אני נראה זוועה שם לא שזה משנה כי יופי לא חשוב..
חחח למרות שזה חשוב מאוד חח נו עזבו גם ככה יש לי חברה כבר שנתיים........=))))) אבל אני אשמח לדבר עם כולן וגם עם בנים בגילי שמבינים עניין!=) אני אוסיף לפורום המוןןן=) בזמני הפנוי אשמח עם עוד אנישם יישמו תמונות שלהם ככה נוכל להכיר יותר! ויהיה יותר נחמד!!!!=)
לא אני לא הילד הזה שבוכה וכדומה אני יודע למי את מתכוונת בפרוש אני זה לא הוא לדעתי במקום לבזבז זמן בלבכות צריך לעשות אני בזמן הזה כבר ישבתי בגג של המלון למעלה וראיתי איך הם נכנסים ואז באו שומרים וכמעט הרגו אותי ועוד 4 ילדים שהיו איתי שם!