בנות - בנות - בנות - בנות -

בנות - בנות - בנות - בנות -

שאלה ווסתית : למישהי מכן יש נדודי שינה אינסומניים ביותר לפני קבלת המחזור?

Zoharrr

New member
לא.

אבל אני לא פונקציה... אני נראה לי לא אנושית... המחזור שלי הוא מבחינתי עוד 4 ימים רגילים כמו כל שאר ימיי החודש... לא קריזות,לא כאבים,לא כלום... וגם כשלקחתי גלולות,לא היו לי שום תופעות לוואי,לא ירידה בחשק המיני,לא עליה במשקל(אפילו ירדתי האמת). אבל שוב, אני חושבת שאני לא אנושית.

ChilD SouL

New member
את רומזת שאני לא אנושית../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif

אני בדיוק כמוך.

Zoharrr

New member
חחחחחחחח מצטערת...

אבל הבחור האחרון ששמע את כל זה אמר לי:"את לא אנושית,מעניין אם שניפגש את תרחפי מעל פני האדמה כי גם כוח הכבידה לא חל עליך" אז הנחתי שזה קצת לא אנושי... אבל אני בטוחה שאת יותר אנושית ממני...

מיטללל

New member
לא

אבל יש לי נדודי שינה באופן כללי :) אני בדרך כלל לפני מחזור סתם עצבנית נורא.

נועם m

New member
לא

התופעות המוכרות הן עצבנות מטורפת, רגשנות מטורפת, חרמנות מטורפת או כל השלושה, להלן: "סעמק אם אתה לא מזיין אותי עכשיו למה אתה לא רוצה אותי??!!! אני שמנה נכון אני שמנה!!!!" (ובהמחשה מוחשית יותר
)

קראתי במוסף רק בריאות

האחרון אם אני לא טועה, ביום ראשון של ידיעות אחרונות, שזו אחת התופעות באמת. לי זה לא קורה

לא...

אף פעם לא היה לי נדודי שינה ממה שאני זוכרת (בלי ע רע טפו טפו טפו) אבל לפני מחזור הרבה קורה לי שאני מרגישה את הכאבים בלילה לפעמים מתעוררת מזה ולרוב ממשיכה לישון...חחח

Cobe Anan

New member
אולי זה לא בגלל הוסת שאמורה להופיע,

אלא בגלל שאת טיפה נלחצת ביום-יומיים האחרונים ``שתגיע כבר``... זה לחץ שטבעי לחוש, למרות שאת בטוחה ומוגנת, וטבעי גם שהוא עשוי להביא לנדודי שינה..

Cobe Anan

New member
את סתם מקנאת בי כי אני אינטימיגנט!

חוצמזה שאין מצב שאני מתחתן עם ורדה ר.ז`.! בחיים לא!

Cobe Anan

New member
עזוב למה אני יודע את זה..

למה לעזאל אני יודע לזהות סגול לילך?! סססעמק- למה לכל העזאזלים אני בכלל יודע שקיים כזה צבע???

TheWhiteTigris

New member
הייתי שואל מה זה

אבל נראה לי שזאת צרה שקשורה למשהו של בנות אז לא אתעניין בזה
מה גם שקובי הדרדר מספיק עם הרחבת האופקים שלו, צריך להציב גבול מתישהו.

נועם m

New member
פוקסיה=

גוון של ורוד. כדי שכולנו נרחיב את אופקינו
מתערבת איתך שקובי כבר יודע
(סתם! סתם! קובי אל תעלב! באמת שצחקנו... זה לא עושה אותך נשי בכלל... זה בסדר גמור ללבוש ורוד!) *ההודעה הכתובה מעלה נוסחה בלשון צינית ואינה מכוונת לפגוע באף אדם על רקע של דת, גזע, מין או סגנון לבוש.

למעלה