בנות בנות בנות - מה אתן אומרות?

SANGUSUGA

New member
בנות בנות בנות - מה אתן אומרות?

נניח ומישהו (גבר) מחליט על 40 יום של התנזרות מסקס וכל מה שקשור אליו (אוננות, נשיקות, ליטופים, מסאז'ים, וכל מגע שעלול להחשב למיני), סטייל הסרט "לא יכול בלי". או לחלופין: שני (או יותר) בנים עושים תחרות: מי לא מביא ביד יותר זמן (קרה בבית ספר שלי. מבחינה ביולוגית, הגוף מסוגל לעמוד בזה כ-200 ימים). איך זה ישפיע עליכן? תתנהגו כמו הנשים ב"לא יכול בלי"? (אני באופן אישי מעדיף את השם באנגלית: " 40 days and 40 nights") תנסו לגרום לגברים להשבר? או תתעלמו מזה לחלוטין? או שתתנהגו בצורה אחרת, שאני לא כתבתי. בכל מקרה: מה תעשו??

אם חבר שלי ירצה להתנזר

אני אזרום איתו.. אם זה מה שהוא רוצה. אבל לפחות שתהייה לו סיבה מוצדקת אחרת אני אחשוד שזה בגללי...

pain is MY love

New member
אם יש דבר שאני אוהבת בחיים

זה אתגרים! ובגלל שזה יהיה אתגר עצום לנסות לשבור הלטה של מישהו אני אעשה ה-כ-ל כדי לשבור לו אותה... סתם בשביל הכיף והניצחון
תקראו לי ביצ'ית, אבל ככה זה הכי כיף אין פה עניין של חיים ומוות או משהו רציני ועקרוני זה עוד יותר מדליק לדעת שהוא מתנזר.....

white raven

New member
להלן בתולדת

בתולדת היא חגיגה שבאה אחרי 3 חודשי התנזרות מרצון ובה שוברים בתולדת אני אישית דואג לנסות לעמוד בזה אחת לשנה אמנם קצת קשה בהתחלה אבל שווה את זה אחר כך...

yardenj

New member
ביולוגית,גברים לא

חייבים לאונן,זה צורך נפשי בעיקרו,לא פיזי,שום דבר לא יקרה אם לא תתרח פליטה,המערכת לא "תסתם" ושום דבר לא ינשור.

white raven

New member
יכול להיות שלא הבהרתי את עצמי

לבתולדת אסור להישבר ביד איש חייבת להיות בחורה מעורבת בעניין ועד שלא מוצאים אחת הבתולדת נמשכת אחרת זה פשוט לא שווה את ההמתנה

yardenj

New member
זה בסדר,לא שירשרתי אליך

אם תשים לב ההודעה משורשרת לכותב ההודעה הראשונה.

white raven

New member
סבבה

אים רק תעזור לי פה למצא לב בין כל האיברים המפוזרים בסביבה אני מבטיח לשים אותו..

SANGUSUGA

New member
כמעט נכון

נכון שגברים לא חייבים לאונן, אבל אחרי 200 יום (בממוצע) שהגבר לא שופך, תהיה לו תופעה שנקראת "קרי לילה", בה הוא... אמממ... מלכלך קצת את הסדינים שלו
אז זה נכון שלא חייבים לאונן, אבל המערכת כן צריכה את הפריקה שלה.

cold fire1

New member
אמ.. כן אבל מחקרי גילו

שאם נוזל הזרע נמצא בצנרת יותר מידי זמן ולא יוצא ביחסים או אוננות זה מגביר משמעותית את הסיכויים לסרטן הערמונית אצל גברים.. בקיצר.. עכשיו יש לנו סיבה מדעית בשביל להזדיין...

s h i r k u s h

New member
הממ...

מקווה לא לדעת על זה... האמת... אבל בכל מקרה, נראה לי שאני אתנהג בצורה רגילה, כי אני לא לוקחת את הסקס כדבר הכי חשוב בעולם!!!

למעלה