בנות בנות../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif
אני יודעת שאני תמיד תהיתי [ואני בטוחה שגם אתן] מה סוד היופי של התאומות? אז, החלטתי להכין "סדנא". כל יום פרק אחר בסדנא יצא לאור.
איך להראות כמו התאומות
פרק 1 היום, נתחיל בבסיס של הבסיס.. כן חברות.. הגיע הזמן שעור הפנים שלנו יהיה חלק ונעים, נטול פצעונים ובגוון אחיד. [שימו
, אני ממליצה אך ורק על חברות שלא עושות ניסויים בבע"ח] סדרת מוצרי קרליין, המותאמים לסוגי העור הצעיר [בני עשרה], הקלאסי [20-30] והבוגר. אני הלכתי על הצעיר, בהתחשב שכולנו פה בנות עשרה
: כל ערב, נשים קצת מהסבון פנים [ראו בתמונה, מס' 1] על הפנים שלנו, נקרצף קצת, ונשטוף במים פושרים. ננגב במגבת בלחיצות על הפנים ולא בשיפשוף. אח"כ, נשים את קרם הלחות [must!], ממש קצת, נמרח אותו על פנינו ונלך לישון את שנת היופי שלנו
. וכמובן, תמיד תמיד אחרי שמשתמשים באיפור, להסיר אותו ביסודיות רבה: קרליין מציעה מגבוני בד רכים והיפואלרגניים לניקוי יעיל והסרת איפור מהפנים. המגבונים נוחים לשימוש, מתאימים לכל סוגי העור ומותירים תחושת ניקיון, רעננות ורכות. אחרי שהורדנו את האיפור עם המגבונים, נסיר את שאר האיפור עם מסיר האיפור דו-פאזי, נטול שומן להסרת איפור ועמיד במים. מתאים לעור עדין במיוחד. בעל פורמולה עדיה ומועשרת במרכיבים למניעת גרוי, לתוספת לחות ולמניעת יובש. אחרי כל זה, לשים את סבון הפנים והקרם לחות. מקווה שנהנתן
מחר יבוא עוד...!
אני יודעת שאני תמיד תהיתי [ואני בטוחה שגם אתן] מה סוד היופי של התאומות? אז, החלטתי להכין "סדנא". כל יום פרק אחר בסדנא יצא לאור.