בנות ? (בנים נראלי XD ) סורי שאני פותחת שירשו

keren eckshtein

New member
בנות ? (בנים נראלי XD ) סורי שאני פותחת שירשו

שירשור חדש XD אבבבבבבבבבבל רציתי להגיד שהיה לי ממש כיף היום ! אבל היו מלא מלא מלא מלא בנות \ בנים
:) ובכל המפגש אני חושבת , נראלי ( כמה בנות פה גם חושבות XD ) שלא היינו איך אני יגיד מספיק מגובשות וחלקנו היו מאוד ביישניות XD אז אולי כדי שנכיר לפעם הבאה אחד את השני הרבה יותר טוב ..... בואו נעביר בשירשור הזה מן דף קשר שכל אחד יכתוב את המסן + אייסיקיו שלו אין התנגדות לפלפון - אבל מה שבאלכם D: ונכתוב על משהו טוב ומשהו רע שהיה היום במפגש ..... יאללללללללללללה
* העתקה מהקומונה
*

keren eckshtein

New member
אני ..

מסנג'ר - [email protected] אייסיקיו - 269769240 הערה - מעדיפה שיכנסו אליי למסנג'ר מאשר לאייסיקיו ! אני מתחברת יותר למסן
משהו טוב במפגש היום
- היה ממש כיף וכל הקטע עם המפגשים האלו ממש מגניבים ואני באמת מקווה שיהיו עוד מפגשים ! אהבתי את הקטע של ההפרחת בלונים , היה ממש יפה
משהו רע במפגש היום
- היה מן התביישות כזאתי , וזה לא אמור לקרות
והיה את כל הקטע הזה עם האנטי טוקיו הוטל . אבל בסך הכל היה מפגש בנזונה
* וכל אלה שלא באו ........ נא לבוא פעם הבאה .. ותכתבו גם אתם את הפרטים שלכם לא שוכחים אותכם פה :)

Rock This Party

New member
אני ..=]

נממ המסן: [email protected] ואני יודעת שלא כותבים ככה פריק XD אייסי: 287875153 תיכנסו!! ואמ..אני לא הייתי במפגש אבל אולי אני יבוא למפגש בסוכות אם יהיה!

אני

מסנג'ר:shani_dana@msn. איסי: 447761597 לא הייתי במפגש...כי אמא שלי חזרה מחולל באותה שעהההה הערות: אני שונאת איסי אז אני בקושי מחוברת.. עדיף מסנג'ר

chocolate chips

New member
יאי חיכיתי לשרשור כזה!! ../images/Emo210.gif../images/Emo205.gif

כי אני מנסה באופן נואש להחיות את המסנג'ר שלי ולא כל כך מצליח לי..
אייסיק:160060194 מסן: [email protected] אבל מה אני עושה אם אני לא אוהבת מפגשים?!? אוף מעצבן!!

3has3

New member
../images/Emo69.gif יאללה ../images/Emo11.gif

מסנ - [email protected] איי סי - 312868069 *אני לא נכנסת כמעט בכלל לאיי סי
משהו טוב - היה כיף כזה לפגוש את כולם משהו רע - היה משעמם ובגלל זה הלכתי מוקדם

אורלוש5

New member
להלהלה עכשיו אני עונה...

(איזה שיר יצא לי בכותרת ביל היה אוכל תצמו מקינאהXDD) אייסי:273836248 מסן:אני אנטי מסן!!הבן פרוצה עושה לי וירוסים:[ טוב לא הייתי במפגש אבל אני אהרוג ארצח אחנוק!!! ואני יבוא למפגש הבא חחXD

למעלה