בנות, בעעע!

נועם m

New member
בנות, בעעע!

לעזאזל הפמיניזם, לעזאזל השוויון, לעזאזל "המין היפה/החזק/השולט"! אני שונאת בנות! הייתי אמורה לצאת אתמול למסיבת פורים שווה עם שתי חברות, ושתיהן דפקו לי את הברז של החיים! זה התחיל מזה ששתיהן התלהבו מהמסיבה. אחת רק אמרה שהיא צריכה "לדבר עם ההורים שלה קודם ולוודא שזה בסדר". כבר נשמע רע. הייתי צריכה לדבר איתה איזה שלוש פעמים במהלך הערב כדי לנסות ולהבין מה קורה, בלי לקבל שום תשובה ברורה, עד שבסוף היא פשוט לא ענתה לטלפון! היא לא חשבה כנראה על האפשרות המדהימה של להתקשר ולהגיד "תקשיבו, לא בא לי היום", אלא פשוט נתנה לנו להבין את זה מעצמנו. ואז התקשרתי לשניה, לוודא איך אנחנו מגיעות לשם, וקיבלתי ממנה את התגובה הבאה: "אני לא בטוחה שדווקא בא לי מסיבה הערב, אבל אני כן רוצה לצאת איתך. אני אתקשר אליך עוד איזה חצי שעה ונראה". מיותר לציין שגם היא, כמובן, לא התקשרה. אז מעבר לעובדה המתסכלת שביטלתי תכניות אחרות בגללן, ושזה הפורים האחרון שלי כאזרחית ורציתי להנות ממנו, ושממש התחשק לי מסיבה, מה זה הקשקוש הזה?! למה לשחק משחקים?! אי אפשר להגיד מהתחלה "לא בא לי?", למה לחכות לרגע האחרון ולמרוח אותי ככה? והקטע הזה של לא להודיע אלא פשוט לתת לי להבין. אי אפשר להתנהג כמו בן אדם? פשוט מדהים איך מישהי כל כך עסוקה בעצמה, שהיא לא קולטת שאם היא מבטלת תכניות ב-11 בלילה היא גם תוקעת אנשים אחרים. זהו, פשוט הייתי צריכה לפרוק קצת קיטור. אבל זו כזו התנהגות של בנות! אני יכולה רק להתנחם בעובדה שאני בת, ולכן אני לא אאלץ להתחתן ולבלות את שארית חיי עם אחת זו...

מבאסססס../images/Emo4.gif

איזה דבר מגעיל לעשות... לא רק בנות עושות אותו אבל מרגיז לקבל התנהגות כזו מחברות. אני בחיים לא הייתי פשוט נעלמת. למה לא הלכת למסיבה עם אנשים אחרים?

נועם m

New member
ניסיתי..

חברים אחרים לא היו בעיר. וזה הקטע המסריח: לא נסעתי איתם, בין השאר כי חשבתי שיהיה יותר כיף במסיבה. אחר כך ניסיתי עוד איזה שני אנשים, אבל מה לעשות שבאחת עשרה ומשהו לרוב האנשים כבר יש תכניות... וכך הלכתי לישון בערב פורים

TheWhiteTigris

New member
קבלי ביאוס אחר.

חבר שלי כבר הסכים לצאת למסיבה (החלטנו על זה באותו רגע ויצאנו. לא תכננו את זה בכלל...) יצאנו למועדון שהכניסה אליו 70 ש"ח (קמצנים. אין הנחה לסטודנטים), וכמו כן, כבר התחלתי "לתדלק" את עצמי עם 3 טקילות (30 ש"ח). אמנם זה עדיין לא ממש השפיע, אבל כבר יש תחושה של "ראש טוב". ואז, איזה שעה, שעה וחצי אחרי שהגענו לשם (משהו כמו 1:00) הוא מתחיל לעשות סצנות של "אני עייף!" כמו איזה ילד קטן "נרדם" על הקיר, ולא רוצה לרקוד. (מיותר לציין שהייתי עייף עוד יותר ממנו?). חזרנו הביתה עוד לפני שהתחלנו להנות, אחרי שבזבזתי על כלום 100 ש"ח.

Zoharrr

New member
באסה...יש אנשים כאלו...

לי דווקא היה אחלה פורים. הלכתי להופעה,ישנתי אצל הבת דודה האהובה שלי,הייתי עם החברים הכי טובים שלי,יצא לי לפגוש אנשים שלא יצא לי לפגוש עדיין ויצא לי לפגוש את ה"אח הגדול שלי" ולדבר איתו כמה זמן. מה שכן, היה משהו שהרס... היה שם את רם.שזה לא עבד בינינו,והאמת שהייתי ממש בסדר איתו,רק שהופתעתי מזה שהוא הגיע לשם עם בחורה,זה הרי נגמר בנינו רק לפני שבוע. אבל יותר הופתעתי כשבוף ההופעה הבחורה ניגשה אליי,הציגה את עצמה והתנצלה אם נגרמה איזושהי אי נעימות בגללה.אני נשפכתי לה מצחוק בפרצוף ואמרתי שלא היתה שום אי נעימות ושהיה לי ערב נהדר,אז היא אמרה שהיא הרגישה מתח באוויר,אמרתי שאין שום מתח,הרי רק התמזמזתי עם חבר שלה פעמיים(והם לא היו ביחד אז!!!) זה לא היה ביג דיל...וחייכתי. אבל האמת שממש רציתי לשרוף אותה. אני עדיין מאוד רוצה...

Zoharrr

New member
כן זאת התחפושת הכי טובה שלי,

רוגע ואלגנטיות,שבתוך תוכי אני מתה לקרוע את מי שממולי. מלחמות שקטות טובות יותר,תמיד.

מוכר ../images/Emo201.gif../images/Emo4.gif

קבעתי עם חברה לעשות הליכה ספורטיבית יום כן יום לא ביחד, וחשבתי שוואי זה יהיה ממש סבבה, כי היא חזקה בקטע של הכוח רצון והיא תשמור שאני אתמיד, והנה היא ביטלה לי בפעם הבאה שרצינו לקבוע, והבנתי שזה כבר לא ייצא כי היא לא בקטע ממש... בקטע של בילויים, תעשי תמיד תוכנית ב', שאם משהו משתבש בתוכנית א', תהיה התוכנית גיבוי.

נועם m

New member
זה נהיה גרוע מרגע לרגע...

הנחמה היחידה שהייתה לי אחר הקטע של ההברזה, היא שהיום הייתי אמורה לבקר ידיד שלי בעמק יזרעאל- לא ראיתי אותו חודשים... וכל כך התגעגעתי...
ואז הוא התקשר הבוקר והודיע שהקיבוץ הטיל עליו עוד איזו עבודה, ושאין טעם שאני אבוא כי הוא רוב הזמן עובד. וזו כבר פעם שנייה שאנחנו מבטלים בגלל זה!
מכירים את ההרגשה הזו כשהכל מתחרבש לכם? ובסוף אתם מגיעים למסקנה שלא עשיתם כלום חוץ מלבזבז זמן כל השבוע? יש לי פשוט תחושה כזו, שלא משנה מה אני אנסה לעשות, זה אף פעם לא ילך לי... נשבר לי, באמת... יש גבול כמה אופטימית וחייכנית אפשר להיות... כל הזמן לחשוב שדברים ישתפרו, כשבפועל זה אף פעם לא קורה. פשוט מתחשק לי לקבור את הראש בשמיכה ולא לצאת משם יותר...

keren888

New member
חחחח...

את אולי צודקת בזה שבנות הם עם קשה..וחרא..קנאי..ורע... אבל את לא צודקת בזה שאמרת לעזאזל"הפמיניזם,המין היפה השולט והחזק",..כי אני בתור בחורה כן אוהבת את עצמי ... וזה עוד כלום.. הלואי שהחברות שלי(טובות יש לי רק אחת כרגע..שהיא בכלל גרה מחוץ לעיר) בקיצור (מהעבר) הלואי והיו מבריזות לי!! אבל לא.. אז תודי לאלוהים ותתרחקי כל עוד נפגעת רק מיציאה קטנה ופשוטה.. וחוץ למה את אף פעם לא מגבה את היציאות שלך?? אני רוב הזמן קובעת עם כמה..אחד מבריז יש את השני..ומהשני יש את השלישי.. מה שכן לפעמים מבריזים בדקה ה99 ואז כן נהרסה היציאה..חחח לא משנה.. בנות הן קנאיות מאוד ותמיד שיהיה לך טוב הן ירצו לעלות ממך וגם אם יצטרכו לרמוס אותך..הן יעשו זאת.. ככה זה.. לכן תתרחקי.. מניסיון.. אבל מה.. אני מאמינה כמו שאני יודעת מהן בנות ומשתדלת לא לעשות דברים כאלה..(אני לא יכולה לומר שאני לא..אי אפשר לדעת)כמעט ולא.אז אני מאמינה שיש כמוני. את פשוט צריכה למצוא אותן עד אז.. תתיחסי לכל אחת בעירבון מוגבל.. בגדול.. בשבילי היום!! החברה הכי טובה שלי.. זאת אמא!!

dush18

New member
אויש.. אני מכירה את זה מקרוב.

יש לי חברה אחת כזו, זה מתחיל בזה שהיא בבוקר יושבת לי על השכל שנצא "עדי אבל היום אנחנו בטוח יוצאים, אין חייבים". סבבה, מארגנים יציאה והכל.. ואז, איזה רבע שעה לפני שיוצאים אני מתקשרת אליה והיא מתוך שינה עונה לי שהיא עייפה מדי היום. ררר שונאת את הקטעים האלה. אבל, מצד שני יש לי את החברה או שתיים שאני יודעת שתמיד ירצו לצאת, הם בד"כ בראש שלי בקטעים האלה ולא יבריזו לי אף פעם. אז אולי תבדקי בין החברות שלך מי מהן אוהבת מסיבות, אחת שהיא לא כבדה ולא תמציא לך תירוצים למה פתאום לא בא לה ללכת.

keren888

New member
כיום!...אין לי כאלה..

אני אומרת לך היום אין לי בכלל חברות.. אפשר לקרוא להן רק ידידות..של שלום וביי.. אולי אחת אני בקשר איתה ליציאות ופגשתי אותה לפני חודש וחצי בעבודה..והיא גם גרה מחוץ לעיר ככה שלא יוצא לי לראות אותה הרבה אני משתדלת..אבל העבודה מקשה על זה..אנחנו ניפגשות אחת או פעמיים בחודש ..אז זו הכי קרובה שיש לי לומר עליה כחברה טובה.. ואם כבר אני רוצה לפרוק מעליי דברים יש לי ידידים שאני מדברת איתם! ואפילו בוכה להם.. הבנתי שבנות יכולות לנגב לך את הדמעות ובעצם הן אלה שגרמו לך להן מלכתחילה.. והכי מעצבן זה שכשיש להן חבר הן כבר לא מכירות בך יותר.. אין בשבילך זמן ואת עסוקה כל הזמן..לא שאני אומרת להקדיש לי את אותו זמן כמו שלו.. אבל אני אשמח להכיר אותו..ואני אשמח לצאת איתך פעם בחודש!!!אני אשמח לראות אותך פעם בשבוע..אפילו לחצי שעה..ולא שהיא חברה של שנה שלי.. חברה של שניייםם..שהיא מכירה את כל המי ומה (חברים לשעבר) מכירה את כל ההרגלים שלי את כל החולשות שבי הכלללל אבל כשזה הגיע לחבר האחרון כלום..שכחה אותי..(ועזבו אח"כ מה גיליתי עליה..אבל זה בעצם מספר לכם מזה בנות) וזה רק חלקיקון קטן.. הייתי חייבת לפרוק את זה.. סורי ..

נועם m

New member
אני מתחילה לחשוב...

שזו השיטה הכי טובה. לפחות את לא מתאכזבת כשאת מספרת לחברה "טובה" שלך משהן, ומה שיש לה לענות לך זה "למה את ולא אני". זה קטע שתמיד הדהים אותי אצל הרבה בנות- חוסר יכולת תהומי לפרגן כשבאמת צריך...

dush18

New member
סבבה.. גם ידידים זה טוב

אצלי כל הידידים שלי הם בעיקר לבצפר, די חבל לי על זה, אני בד"כ לא קובעת סתם ככה להפגש עם מישהו כדי לדבר ולהשתפך. ואני בטוחה שעוד כמה חודשים, כשאני אסיים ללמוד עם רובם אני כבר לא אהיה בקשר. וגם כמו שנועם אומרת, לפעמים עדיף לספר עניינים לגברברים, כי קנאה אצל בנות תמיד תהיה, גם אם זו חברה טובה. בקשר ליציאות, החברה ההיא שלך שמחוץ לעיר, כשאת יוצאת את בטח גם ככה יוצאת מחוץ לעיר שלך לא? (תלוי איפה את גרה). תחזקי איתה לאט לאט את הקשר, זו יכולה להפוך לחברות טובה יותר ממה שיש לך היום עם בנות.

keren888

New member
יש משהו..אבל

אנחנו לא יכולות לצאת לאותן מקומות.. היא אוהבת סוג של מוסיקה שונה משלי.. וחוץ יש לה חברות משל עצמה..ואני כמו שאמרתי לו מאלה שיכנסו למעגל הזה..יש להן נושא שיחה משלהן והן מכירות אחת את השניה טוב משאני מכירה את אותה חברה.אני נהנת איתה לבד..הלוואי והיתה לי חברות של שנים עם מישהי..או משהן.. אי אפשר! כי אותן בנות שהיו איתי שנים איכזבו אותי..

dush18

New member
תראי זה אף פעם

לא מאוחר מדי להכנס לתוך חבורה, גם אם יש לה את העניינים והצחוקים שלה. ויש לי ניסיון בזה, אז אני רוצה שבאמת תאמני למה שאני אומרת לך ! אני עברתי לתיכון חדש מעיר אחרת, למרות שזה בצפר ויותר קל להתחבר.. אני לפני שנה בכיתה י"א נכנסתי לתוך חבורה שביחד כבר שניםם והתחברתי ועכשיו אני חלק מהם, למרות העבר הארוך שלהם ביחד. למרות שאותה חבורה לא גרה בעיר שלך (כמה זמן נסיעה זה בכלל?), זה לא בלתי אפשרי אם תרצי את זה. הבנתי גם שיש לך עבודה, תצרי קשרים בעבודה אם יש שם אנשים מעניינים. אל תתיאשי, ואל תצטערי על מה שהיה פעם עם החברות שלך, מה שהיה היה. את עוד צעירה, תזמי דברים, לפני שתגיעי לגיל מאוחר יותר ואז בכלל לא יהיה לך חשק. תראי, אני יודעת שאולי אני לא מחדשת לך הרבה, וקל להגיד דברים כאלה. אבל את נשמעת לי מאוד פסימית בעניין הזה וחבל, את כאילו מוותרת מראש על ניסיון להתחבר עם אנשים חדשים.

למעלה