בנות בקרבי

pumiki

New member
בנות בקרבי

שלום רב לכם, אני קראתי את כל עמדותיכם השונות בנושא ,גם של הבנים וגם של הבנות , ודעתי היא שמצד אחד נבראנו שונים ונשאר שני מינים שונים וטוב שכך! מצד שני , ולא פחות חשוב, ישנן בנות לא מעטות שנמצאות במצבים כאלו או אחרים המאפשרים להן גיוס לצה``ל,ואף המשך בתפקיד אחרי השירות הסדיר,מצב בריאותי תקין,קב``ה גבוהה, מוטיבציה רבה, כושר גופני ברמה גבטהה שד``א אפשר להשיג על ידי אימון אינטנסיבי ועוד ועוד ישנן בנות שהיו רוצות להיכנס לאותם תפקידי ``בנים`` והן , כך אני מאמינה, יכולות למלא את התפקיד על הצד הטוב ביותר ואף מעבר לכך אישית , קיבלתי זימון לבחינות לקורס טיס שכידוע הינו הקורס האיכותי ביותר בצה``ל - בכוונתי לעשות כמיטב יכולתי להתקבל בציונים גבוהים ולתרום מעל ומעבר לצבא ההגנה לישראל וזאת אחרי שפחדתי להיות פקידה..... בשורה תחתונה: אין לא יכולה - יש לא רוצה!

crazy tal

New member
בנות בקרבי..

קורס טייס הוא אכן הכי יוקרתי... אבל קורס טייס זה לא חי``ר. וחי``ר קשה יותר פיזית... ואם מדברים על היחידות המיוחדות והפלסרים למיניהם... אין לבנות מה לעשות שם, כי הדרישות הפיזיות הן גבוהות מדי. העובדה שהצבא חוסם קבלת בנות ליחידות הנ``ל היא סיבה אנושית, הצבא יודע שיש בנות שיעברו גיבושים ליחידות כאלה... ולא רוצה לקחת אחריות על פציעות\נזקים בלתי הפיכים שייגרמו לבנות האלה במהלך המסלול\שירות בשל אי התאמה פיזית. כמובן שיש סיכוי ששתי בנות מכל הארץ יצליחו בזה אבל הסיכון לפגיעות פיזיות גבוה מדי ואני מסכים בהחלט עם מדיניות צה``ל בנושא זה.

למעלה