בנות - בקשה.

Me¥tal

New member
בנות - בקשה.

תראו. בזמן האחרון, כמו שששמתם לב, יש כאן תופעה של העלאת תמונות, דבר שגורם בדרך כלל לעוגמת נפש לבעלת התמונה. אם אתן מעלות תמונה, אתן צריכות להיות מוכנות לכל דבר, לטוב ולרע, ובדרך כלל כשהרע מגיע, זה ממש אאוץ´. ותראו לאן זה מגיע! בנות עוזבות את הפורום בגלל זה! לא חבל? לכן, אני ועדי מבקשות מכן להשתדל לא להעלות תמונות לפורום. בתכל´ס, אם אתן יפות או לא, זה לא ישנה את הדיונים ואת כמות האנשים שיירצו לדבר אתכן, ודיונים סביב תמונות זה לא משהו, אתן לא חושבות? חוץ מזה, תמיד נחמד לדמיין - לא? מיטל.

סליחה על ההתערבות,אבל את צודקת...

אני נכנסת לכאן מדי פעם,ואני באמת רואה שמעליבים! נכון,אם מישהו שם תמונה אז הוא מחפש תגובה אמיתית,אבל תחשבו שגם אם הוא לא מוצא חן בעיניכם אז אותו דבר יכול לקרות לכן,אז אל תגיבו או משהו כזה!! מאשר להגיד: איכסה!! או,מישהי רשמה שהיא דומה למריה קארי,ושאלה את דעתכן,ואת מכן רשמה לה: מי שאמר לך את זה הוא עיוור...וזה ממש פוגע! כי בכל זאת היא בן אדם,ואם היא שמה את התמונה שלה אז היא לא מחפשת שירדו עליה או משהו כזה...אז אם זה לא מוצא חן בעיניכן אל תגיבו פשוט... סליחה שהתפרצתי פתאום,פשוט הייתי חייבת לומר משהו!!
ראשלצית!!!!!

lala182

New member
עד עכשיו לא התערבתי אבל...

אחרי שקראתי פה את כל ההודעות יש לי כמה דברים להגיד... תראי בת אל אני מבינה שקצת קשה לך בחיים האמיתיים עם כל הקטע הזה של המשקל אבל את לא צריכה לקחת את זה כל כך קשה.. כמו שאמרת בעבר את יכולה לעשות הרבה דברים שיעזרו לך להיות יותר יפה ויותר רזה אם זה מה שאת רוצה... כמו דיאטות למינהם וכל זה... אבל את צריכה לזכור שיופי ומשקל זה לא הדברים שהכי חשובים... אם בן אדם יהיה איתך רק בגלל איך שאת נראית את תצטערי על זה מאוד... זה יהיה קשר שטחי ביותר שמבוסס רק על מראה חיצוני... ואמנם זה די קיטשי להגיד את זה אבל האופי זה באמת מה שהכי חשוב... אמנם גם משיכה גופנית אני לא יכחיש אבל אופי זה דבר שמאוד חשוב... ואת יכולה להיות ילדה מאוד יפה ומטופחת וסקסית גם אם יש לך כמה קילוגרמים עודפים... (תראי את הדוגמנית של מתאים לי... מלאה אבל לדעתי מאוד יפה!) אני חושבת בגלל שקשה לך לקבל מחמאות בעולם האמיתי אז שלחת לפה את התמונות שלך מתוך כוונה לקבל קומפלימנטים (או לא יודעת מה...) כי מי מאיתנו לא רוצה לקבל מחמאות על מי שהוא ועל איך שהוא נראה? והרבה אנשים אמרו לך ש "את יפה, את מהממת!, את כוסית" אני לא יודעת מה עוד... אבל את צריכה לזכור שיופי זה עניין של טעם והוא בעיני המתבונן ולא כולם יאהבו את איך שאת נראית וככה זה בחיים... יש הרבה אנשים שיגידו שאת יפה ויש הרבה שיגידו שאת לא כי זה פשוט לא הטעם שלהם ואין לך מה להעלב מהם.. באמת שלא.. ואת לא צריכה להגיע למצב שבו את עוזבת את הפורום בגלל דבר שכזה... אני חושבת שחלק מהתגובות הקשות והלא נעימות שקיבלת היו בגלל שהתפרשת בעיניהם כמישהי שחצנית שמנסה בכוח לקבל מחמאות על איך שאת נראית ולא כולם אוהבים טיפוסים שכאלו... אולי את לא כזאת אני לא יכולה להגיד בגלל שאני בכלל לא מכירה אותך - לא בחיים האמיתיים וגם בקושי לא מהפורום.. אף פעם לא בדיוק ניהלנו שיחה אבל קראתי את ההודעות שלך ומה שהצטייר מתוכן זה פשוט שאת מחפשת קומפלימנטים על איך שאת נראית ומנסה להוכיח שאת טובה יותר מכל שאר האנשים ושוב אולי את לא באמת כזאת אבל את צריכה להבין שזה פשוט מה שהצטייר בעיני חלק מהאנשים... בסופו של דבר את וכל שאר מפרסמי התמונות צריכים לזכור שצריכים לצפות לכל התגובות גם החיוביות וגם השליליות אם מפרסמים תמונה... כי לכל אחד מאיתנו יש טעם שונה... יש אנשים שאוהבים יופי עדין ויש כאלו שאוהבים יופי "כבד" וזה לדעתי היופי שלך בת-אל כי בכל התמונות שפרסמת רואים בעיקר את השיער שלך ואיפור... וזה לא הופך אותך ליותר יפה... זה אמנם הופך אותך לילדה מאוד כוסית וסקסית ואני בטוחה שאם תלכי ככה ברחוב המון יסובבו אחריך את הראש כי זה יופי פרובקטיבי... אבל יש הרבה שפשוט אוהבים יופי עדין ואני בינהם... שוב ההודעה הזו לא באה להעליב אף אחד... שלכן לה-לה

למעלה