בנות בקשר ללחם בירה שצירפתי את

אתי@

New member
בנות בקשר ללחם בירה שצירפתי את

המתכון שלו ביום חמישי: ביום שישי הכנתי אותו שוב, אבל הפעם שמתי 1 כפית מלח ולא 1/2, וגם הוספתי 1/2 כפית סוכר. אני חושבת שהלחם יוצא יותר טעים ככה, אז אני ממליצה למי שחושבת להכין, לעשות את השינוי הזה.
 
הלחם יצא מעולה../images/Emo70.gif

גם בלי השינויים... כולם מאוד התלהבו ובמיוחד גיל תודה אתי
שירי
 

Hadar p

New member
היי! אני הכנתי את לחם הבירה אבל עם

1 קמח אוסם קטן וקצת פחות מבקבוק בירה קטן!
הכנתי 2 לחמים הראשון עם עגבניות מיובשות וזיתים שחורים מ-ע-ו-ל-ה!
ממש אבל! בלי שום תיבול נוסף. השני היה לחם בירה עם בצל ואגוזים שלא הוספתי לו מלח וחבל כי הוא יצא קצת טפל בפעם הבאה...
בפעם הבאה....! אגב אתי הכנתי את עוגת הגבינה שכמובן קצרה מחמאות ונטרפה!
הכנתי אותה עם הגבינה טוב טעם...הידעת שיש בגבינה מלח
ממש פחדתי אבל יצא מעולה!
הכנתי את הפשטידה עם עשבי התיבול שהיתה הצלחה וגם את פשטידת הגבינות עם העגבניות בשמן זית! היתה ארוחת יומהולדת ממש ממש מוצלחת וכייפית לאמא שלי..
ממש ממש מוצלח! תודה על כל המתכונים שיצאו מעולה אחד אחד!
 

אתי@

New member
לא ממליצה לך על גבינה שלא ניסיתי!!!

"טוב טעם" זו גבינה שאנשים קונים רק לעוגות, עוד לא שמעתי על מישהו שאוכל אותה ככה
שמחה שהכל הצליח לך
 
למעלה