היי! אני הכנתי את לחם הבירה אבל עם
1 קמח אוסם קטן וקצת פחות מבקבוק בירה קטן!
הכנתי 2 לחמים הראשון עם עגבניות מיובשות וזיתים שחורים מ-ע-ו-ל-ה!
ממש אבל! בלי שום תיבול נוסף. השני היה לחם בירה עם בצל ואגוזים שלא הוספתי לו מלח וחבל כי הוא יצא קצת טפל בפעם הבאה...
בפעם הבאה....! אגב אתי הכנתי את עוגת הגבינה שכמובן קצרה מחמאות ונטרפה!
הכנתי אותה עם הגבינה טוב טעם...הידעת שיש בגבינה מלח
ממש פחדתי אבל יצא מעולה!
הכנתי את הפשטידה עם עשבי התיבול שהיתה הצלחה וגם את פשטידת הגבינות עם העגבניות בשמן זית! היתה ארוחת יומהולדת ממש ממש מוצלחת וכייפית לאמא שלי..
ממש ממש מוצלח! תודה על כל המתכונים שיצאו מעולה אחד אחד!