בנות ברצינות יש לי בעיה קשה!!!!!!

eldar7

New member
בנות ברצינות יש לי בעיה קשה!!!!!!

בוקר טוב לכולם להזכיר זאת שרית של עומר ודנה בני 7 חודשים זה כבר שבועיים שעומר הוא בן - לא ישן טוב בלילות הוא נראה כמו חולם מדבר ללא הפסקה כל הלילה בוכה ילולים מתוך שינה וזז בחוסר שקט ואני ממש מתכוונת כל הלילה אין יותר מ10 דקות של שקט והכל מתוך שינה ולא עוזר שאני מוציאה אותו מהמיטה ומנסה להרגיע על הידים הוא עדין זז בחוסר שקט במשך היום הוא מקסים חיכן עירני חיובי ומשגע אבל בלילה משגע אותי משהוא מכיר את התופעה או יכול לתת עצה אני גמורה מעיפות

טל של 4

New member
שרית אולי זה שיניים...

תנסי למרוח משהו נגד כאבים חד פעמי, גם אם זה לא עוזר זה לא מזיק. ואז תדעי אם זאת הבעיה. כאבי שיניים יכולים "להטריף" תינוקות בלילה. חוץ מזה אין לי רעיונות אז תחזיקי מעמד..

קרנושה

New member
לחיזוק דבריי טל אז.......

זה נקרא טי ג´ל...שאמורה להרדים מקומית את החניכיים...אין בזה פסול ומותר למרוח 3-4 פעמים ביום.....ולמרות שמרחתי זאת לא מצאתי שזה הכי עוזר שבעולם...פשוט עברתי ועודינו עוברת את הלילות הקשים שאת מתארת..... ליאור שלי קמה בלילה והחליטה שהיא רוצה לשחק למרות שלקחתי אותה למיטה שלי...היא לא רצתה להירדם...בסוף שמתי אותה בעגלה ואופס היא נרדמה...לכי תביני אותם???...מוזר ולא ברור לי למה שם היה לה טוב...

keren1

New member
יש לי חדשות טובות ורעות - מה את רוצ

עם זה שיניים תנסי טי ג´ל אבל תתכונני למאבק ארוך. שני לפני כמה חודשים הוציאה בבת אחת 4 שיניים למעלה. סיוט זה לא מילה. אנחנו גם נתנו נרות (יש את אקמולי ויש אברולט, אנחנו כבר באברולט). לחברה שלי יש בת (שנתיים) והילדה מאד מפותחת. והיא ישנה בדיוק כמו שתארת- לא ישנה. הם הלכו לרופא והוא הסביר. הילדה מפותחת נפשית יותר מפיזית והיא צריכה לעקל את מאורעי היום. היא עושה זאת תוך כדי שינה ולכן שינתה כל כך קלה (היא בוכה צועקת ובועטת תוך כדי שינה). זהו לחדשות הפחות טובות. והחדשות הטובות - הזמן עושה את שלו ומחר סוף שבוע ואני מציעה שינה בשיטת המיטה החמה. את נחה והבעל מטפל ואח"כ החלפת תפקידים. כך תשלימו קצת מהחוסר. חוץ מזה הם יגדלו ויהיה יותר קל (אני בונה על זה).

nonana

New member
היי לכולם צהריים טובים../images/Emo42.gif

אז מה שלומכם? אני גמורה ושדודה חטפתי איזה וירוס נחמד ואני משתעלת בלי סוף. נראה לי שאני רצה הביתה. לגבי השינה אין לי מה להוסיף חוץ מזה ששניים מילדי ישנים שינה קלה ואנחנו פשוט התרגלנו לזה. חוץ מזה אני חושבת שיש צורך ללכת לטיפת חלב לרופאה התפתחותית והיא תסביר במונחים קצת יותר מקצועיים.

eldar7

New member
תודה לקרו1 ולכולן ותוספת קטנה...

לצערי הרב שלא כמו רוב הבעלים שעובדים בבוקר וחוזרים בערב ובשישי שבת נמצאים בבית לי יש בעל שעובד גם בבורק גם בלילה וגם בשישי שבת ובעיקר בלילות אז אם משהיא מחפסת נחמה אני מתמודדת לבד עם הלילות בבוקר אני בעבודה ויש לי מטפלת

טל של 4

New member
שרית אולי הוא חולם ../images/Emo35.gif

אולי זה לא עוזר לו שאת מרימה אותו ואם תתעלמי (ואני יודעת שזה קשה) יגמר לו החלום וזה יעבור מעצמו. זה מעיר את דנה?? איך את מסתדרת ללא עזרה בלילה, אני הייתי משתגעת!!
תחזיקי מעמד ושיעבור מהר.

nonana

New member
תרגישי בנוח גם בעלי לא בבית

רוב הזמן - נכון שבלילה הוא נמצא אבל מגיע בסביבות 12 בלילה כמעט כל יום. אז נכון שמסתדרים לבד אבל או שתקבלי את זה ככה ופשוט בשביל השקט הנפשי שלך תלכי לרופאה התפתחותית.

קרנושה

New member
זה בסדר בנושא המשמרות אני מבינה ...

על מה את מדברת.....אני הולכת להכנס לזה משבוע הבא...מימים/לילות שבתות וחגים......אני אוהבת את העבודה שלי אך היא גובה לדעתי מחיר לא קטן מהקן המשפחתי...

keren1

New member
נזכרתי גם שבתקופה שלשני יצאו

שיניים היא היתה בוכה בכי תמרורי תוך כדי שינה. היה צריך להוציא אותה מהמיטה ולהעיר אותה קלות ואז להרדימה מחדש. קשה אני יודעת אבל זה עזר. הינו מראים לה את הנוף מהחלון, את האורות של שאר הבתים בחושך.

galgil

New member
אולי אוזניים

חוויתי "סיוט" כזה כשהיתה לבני דלקת קלה באוזניים. זה לא התבטא אצלו בחום ובמשך היום הכל היה בסדר, אבל בלילה - חבל"Z, אף אחד לא ישן. בגלל שלא היה חום לא חשבתי בהתחלה שצריך ללכת לרופא, ורק אחרי כמה ימים ללא שינה הענין התגלה. בפעמים הבאות- אחרי כל לילה כזה התייצבתי אצל הרופא, ובזה נגמר הסיוט.

למעלה