בנות/גברות שפה.. אנא ענו לי על שאלה

בנות/גברות שפה.. אנא ענו לי על שאלה

איך הייתן מרגישות אם האקס שלכן, אחרי מערכת יחסים ארוכה (3 שנים) ועמוקה וחשוב לציין ראשונה, היה בא ואומר לכן שהוא מצטער על כל הזמן שבזבז עליכן? כמו כן חשוב לציין ששניכם התגברתם על הפרידה והמשכתם הלאה ולא שמרתם טינה אחד כלפי השני ועד לפני לא הרבה זמן הייתם גם ידידים טובים

דנטל

New member
הייתי מרגישה איום ונורא

ובמילא לאף אחד לא יהיה אומץ להגיד לי כזה דבר, כי הייתי רוצחת.

מה שתגידי

אם הית מבינה שבמשך שלוש שנים לא ידעת עם מי את נמצאת באמת ומי באמת האדם שאת אוהבת יותר מכל חייך אם הית עוברת אכזבה כזאת אני מאמין שהית מגיבה אחרת !

יש לי מספיק אמונה בשביל עצמי.

תודה. ובכל אופן, הרי היא בעצמה אמרה ששניהם התגברו על הפרידה וזה נאמר אחרי ששניהם המשיכו בחייהם הפרטיים. אז פרט לפגיעה קלה באגו ועיבוד מחודש וזריז של הנתונים, אין מה להיפגע יותר מידי. סתם לבכות על בזבוז השנים.

לא חמודה זה לא כך

נכון שניהם התגברו הכל טוב ויפה אבל הם נשארו בקשר מסויים אחרי הפרידה והבחור לאט לאט פתח עיניו והבין מי באמת הבחורה שהוא כל כך אהב אני לא יספר לך את כל הסיפור ולא אשפוך את כל הליכלוך כי יש מספיק רק לא צריך כל כך מהר להסיק מסכנות הילדה עושה מעצמה תמימה ומסכנה זה ממש רחוק מהמציאות!!! מה שנגלה לעיני הבחור לאחר הפרידה זה מזעזע והעובדה שזאת הבחורה דמותה הוא חלם שלוש שנים היא זאת שמכאיבה וגורמת לחרטות אבל יש גם צד טוב בכל הסיפור הזה לא יקרה יותר מצב שהבחור יפול כל כך נמוך ויתן למישהי ליפגוע בו כל כך קשה

לא הבנתי כמה דברים.

ההודעה הראשית והסיפור שלך קשורים? ועוד דבר, אתה מדבר מהצד שאומר שחבל שהוא בזבז שלוש שנים או מהצד ששמע שחבל שבזבזו עליו שלוש שנים?

סקארלט, המצב הוא כזה

האדון "למה לא באתה בשעת אפס" הוא הבחור שבסיפור של lovely. ("באתה" זה במקור. אני לא המצאתי את זה). בפורום אחר הוא ליכלך עליה בצורה די חריפה, ומנהלי הפורום מחקו לו את ההודעות (אה, כן, והוא גם חשף את שמה). אז עכשיו הוא מלכלך יותר בעדינות. אני מנחש שברגע שהבחורה ראתה אותו כאן בשירשור, היא כבר לא תגיב בשירשור הזה. ואני גם די בטוח שהיא תקרא את התגובות שבשירשור. וכמובן, אני משתתף בצערו על שאהובתו עזבה אותו. אבל... נו... היום אני לא במוד מאד אמפטי לגברים נטושים שמלכלכים על האקס. שאלוקים יסלח לי. הוא טוב בזה.

אתם באמת משהו אתם

אלף אף אחת לא עזבה אותי אלה להפך ב למה אומלל ? אצלי הכל מצויין יש לי בחורה שאוהבת ומפנקת אותי מעל ומעבר ג כן את הבחורה שעליה הבלאגן אני מאוד אהבתי ומאוד נפגעתי ממנה זה בעבר אבל אותי אישית מדליקים הפרסומים שלה בפורום הזה בהם היא תמימה וחמודה מה שבמציאות בכלל לא נכון זה עניין עקרוני אין בי שום חרטה על זה שעזבתי אותה ואני לא ממש מתחרת על שהיתי איתה בואו נאומר את זה ככה אני מתחרת על כל ההשקע העצומה! דבר אחד יצא מזה טוב באמת זה שיעור לכל החיים ונסיון מר אבל מאוד חשוב לעתיד אבל כרגיל הבחורה היא המסכנה והבחור הוא הפושע!!!

הקטע כאן זה יותר בשבילי

מאשר להעביר לה מסר אני רוצה לשפוך כל מה שהצתבר במשך שלוש שנים להשתחרר וכן גם אולי קצת לאומר לה כל מה אני חושב עליה אבל למי אכפת אני הרע והיא הקורבן בסדר למעונינים לדעת את האמת 325449719 האי סי קיו שלי אני בטוח שאחרי שידעו הכל לא ידברו איתה יותר כי יבינו מי היא באמת

תשמע! אני לא מנסה לשפוט

מי ה"טוב" ומי ה"רע" בסיפור. גדול עליי. האמת, לא ממש נראה לי שיש פה האיש הטוב והאיש הרע. היתה אהבה וזה נגמר. ומשום מה זה לא נגמר יפה. חבל שלא נגמר יפה, אבל זה קורה גם לטובים. ההצעה שלי אליך היא זו. פתח הודעה חדשה באחד הפורומים הרלוונטיים (לא חסרים כאלו), אבל בפורום שבו היא לא נמצאת. תכתוב שם את הסיפור מהצד שלך, ותשתף במה שעובר עליך ואיך אתה מרגיש. אבל !!!! תספר את כל הסיפור מתוך כבוד אליה ולבחירות שלה. תספר אותו באופן כזה שאם היא תקרא את זה היא לא תרגיש פגועה, וכשמנהל הפורום יקרא את ההודעה, הוא לא יעמוד בפני דילמה אם הוא צריך למחוק לך. קפיש? ואם לא מצליח לך בפעם הראשונה, תחכה עם זה יום, ותכתוב מחדש. אני די בטוח, שכאשר תשתף את הסיפור שלך בצורה שלא פוגעת בה, תהיה אפשרות לאנשים להזדהות עם נקודת המבט שלך, ותזכה לתגובות שיהיו הרבה יותר משמעותיות ומועילות עבורך.

תשמע

מה שהיה היה. לא עובר עלי שום דבר חוץ מהרגשת סיפוק שסוף סוף אמרתי מה אני חושב עליה. לדעתי נאמר יותר מדי עליה וזה כבוד גדול מדי בשבילה. אני את הנושא הזה מבחינתי סגרתיעעוד בהודע הראשונה בטח ראיתי אותה בפורום אחר. אבל החלטתי להגיב גם לזה כי זה ממש לא נכון מה שהיא כותבת. נכון אף אחד לא מכיר אותי כאן אבל לי בפנים אחרי ההודעה שלה היה רע כי סתם מספרים עלי סיפורים . הילדה הזאת כבר הסטוריה. ואם היא לא תמשיך לספר סיפורים העיניין הזה יגמר...

T r i l i a n

New member
אם הוא אומר דבר כזה אז כנראה שהוא

לא התבגר ולא המשיך הלאה. בלי קשר להאם זה נכון לבוא ולהגיד דבר כזה זה אקט של נקמה. אם הוא המשיך הלאה לא תהיה לו שום סיבה לנקום. אז א' - הייתי נפגעת ב' - הייתי מרחמת עליו. כי הוא תקוע בעבר.

למעלה