בנות גיים בויז כנסו הכי דחוף->

בנות גיים בויז כנסו הכי דחוף->../images/Emo8.gif

הייי לכולם אניי חדשההה אבלל פשוט לא יכולתי להיות בפורום מכמה בעיות אבל לא משנה!!! אני מבקשמת מאוד שתעזרו לי להתאחד איתכן אני מתה גם על גיים בויז ואתמול אפילו ניפגשתי איתם אחרי שיר נולדדד.... אז אם משו מישהי רוצה לצרף אותי לאייסי בשמחה רבה:319763548=) ועוד משו יש לי פה חברה בשם שרין אברהם ואני והיא ביחד חברות טובות ואוהבות את הגיים בויז לנצח כמו כולםם:) לעניין-->>> מי באה ב16.1 לקריון להופע שלהם???? תחזירו תגובה ואני יחזיר לכם תגובה מחר כי אני עפה לישון לא מרגישה טובבב:( אז בננות שלי אוהבתכןן בבקשה תעזרו לי ולילה טוב לכולם!!! ש=נ=ה ט=ו=ב=ה :)

TOUSH

New member
ברוכה הבאה מאמי../images/Emo24.gif

השתבלבות נעימה
כיף לך שפגשת אותם
לילה-טוב

ברוכה הבאה מותק..

אני אדווה מראשון איזה כיף לך שפגשת אותם..!!!!! גם אני חולה.. לא הלכתי גם היום לבצפר תהני פה...

היי מותק=)

גמאני חולה חחח שנינו במכה אחת:\... טוב בובה אני מנצרת עילית מאמי וכן אני נוסעת עם חברה שלי לראות תהופעה שלהם בקריוןןן חבל שאת לא באהה:( יאלה מאמי המשך יום נעים עפתי לשיוני תרגישי טוב מתוקה:)

rotem rispecttt

New member
אני באהה להופעה..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני ועוד 2 חברותת...

=]] ברוכה הבאה=]]

ברוכה הבאה ...
אני דנה בת 14 מצורן... גמני חדשה.. רק אתמול נרשמתי...

נועוW

New member
ברוכה הבאה../images/Emo186.gif../images/Emo70.gif

אני באה לקירון
בעזרת השם

ברוכה הבאה...

או קעע...תקראו ותבינו.. אבא שלי אמר לי "שעתיים נסיעה...תמשיכי לחלום.." הבנתן?!... א=ו=ף=!

שמעת מה אבא שלי אמר...

והוא אף פעם לא מתחרט...אבל אני ינסה לשכנע אותו שאני נוסעת לדודה שלי...רגע, זה קרוב בכלל?! מישו יודע אם בית יהושוע או אלפי מנשה קרוב לקריון?!

למעלה