בנות גילמור פצצות!

man in heaven

New member
בנות גילמור פצצות!../images/Emo70.gif

בנות גילמור ממשיכות להיות מצחיקות , שנונות וחמודות גם בעונה השנייה! ודין כזה חתיך הורס! יאממממיי...... יש לי רק שתי שאלות: למה לורליי יותר יפה מרורי? לאן נעלם טריסטן המדהים???? אני מתגעגעת אליו....

dalitush

New member
קיטקט...

קודם כל יופי זה דבר כללי שניהם יפות ואפילו מהממות אבל בצורה שונה ורורי יותר יפה כי היא די הבת של לורלי והיא די קטנה ממנה ב-16 שנה לתשומת ליבך! דלית

katykr

New member
מה זה משנה שהיא בת 16?

הרי בחיים האמיתיים השחקנית שמשחקת את רורי היא בערך בת 19, וזאת שמשחקת את לורליי היא בת 20 ומשהו..... אז מה משנה הגיל? שתיהן צעירות... גם בסידרה לורליי רק בת 32, אז מה קשור הגיל ליופי?

dalitush

New member
נראה לך!

מי שמשחקת את לורליי היא לא בת 32...היא בת 35!!! ופרסמו את זה בגיא פינס כך שטעות קטנה בידך! ורורי היא בת 17 !!! אוף אנשים אם זה קשור לבנות גילמור אל תתוכחו איתי!

king kazabubu

New member
אלוהים!!!!

אולי תפסיקו לדבר שטויות?!?!?!??!?! אין בכלל קשר לזה שהיא הבת שלה מהסיבה הפשוטה שהן שחקניות!!!! אין להן קרבת דם מאף אחד ומשום דבר... ויופי זה דבר יחסי... מה זה משנה בכלל מי יותר יפה... ויותר מעניין אותי לדעת מה הקשר של כל זה לפורום חולון!!!??? ישו!!!(תרגום של מילת יאוש באנגלית) תרגעו כבר

dalitush

New member
אתה צודק

אבל לילך התחילה אני רציתי ליידע אותה.. וקיטקט...חושבת שהיא יודעת אבל היא לא! ואני פשוט הייתי צריכה להסביר להם כמה נתונים שהם לא יודעות!

katykr

New member
עדיין זה לא משנה.

שתיהן בגדר הגיל הצעיר ויש המון בנות 35 שנראות בנות 25... אמא שלי ואמא של שלומי למשל :) אז הגיל לא קשור למראה שלהן בכלל.... רורי פשוט יותר יפה...וזהו!

dalitush

New member
נכון גם קיטקט צודקת

אבל יופי זה גם עניין של טעם .. ויופי זה דבר נורא כללי טוב זהו נגמר השרשור case is close!

king kazabubu

New member
אני לעולם לא אבין...

למה אתם (הפניה מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד.) זוכרים שמות של שחקנים

katykr

New member
אף אחד לא הזכיר כאן את שמות

השחקנים... על מה אתה מדבר?

king kazabubu

New member
הכוונה הייתה

שמשום מה אתם יודעים את גיל השחקן.. כדי לדעת גיל צריך לדעת שם כדי לדעת שם צריך לברר אותו ואז צריך לזכור אותו ואני לא מבין למה

dalitush

New member
this is my blam

אני הזכרתי של לורן גראהם.. פשוט היא שחקנית מדהימה ואיך אפשר שלא

katykr

New member
אני יודעת את השם של רורי...

כלומר אלקסיס בלדל, וזה בגלל שרציתי להסתכל עליה קצת בתמונות ולבדוק אם היא אכן דומה לי או שאמא שלי ואתה טוענים את זה באופן שקרי.

king kazabubu

New member
רואה?

משום מה אתם יודעים הרבה שמות של שחקנים ואני לא אבין למה... נו אין דבר לא חשוב

למעלה