ודרך אגב אני עכשיו עוברת מהשרון למדיקל [זה בגלל שיטת ברטוב] כולם מקסימים בשרון אני הייתי מטופלת של בר חוה וגם פעם אחת אצל ווליוביץ שיהיה בהצלחה .. יונית החיננית
יונית יקרה, לצערי הכל אצלנו מתבטא בכסף! אחרי שלושה טיפולים לא מאשרים לי בי"ח פרטי (בילד שני) הצלחתי "להידחף" לעוד טיפול שם במדיקל אבל עכשיו אני בטיפול החמישי אז אין לי אפשרות יותר. ווליוביץ הוא הרופא שלי (פרטי) גם בילדה שלי הוא היה הרופא שלי ואני מתה עליו
הוא נורא מבדר דווקא לפני כמה ימים כשניכנסתי לפורום פוריות בIOL ראיתי את גקי ככה קוראים לה כותבת עליו שהוא משוגע בגלל שהוא אמר על הבדיקות של בעלה [הזרע חלש] אז הוא התבטא במילים כמו זרע פקקט .. היסברתי לה שהוא ככה וזה מה שלא מאפיין הרבה רופאים כי כולם רציניים צריכים קצת לצחוק לפעמים .. אומנם לא על חשבון הפצינטיות אבל כנראה זה ברח לו בלי כוונה .. איזו קליניקה משגעת יש לו !!!!! הוא הזמין אותי לבדיקה ללא תשלום בקליניקה שלו בגלל שבר חוה היה במילואים ולא היה לי עם מי להתיעץ... אז באמת הוא רופא לעינין !! ביי נישתמע
פקקט זה עוד כלום ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif
יוניתו´ש המילה פקקט זה עוד כלום לעומת כל מה שהוא אומר לא נעים לי להגיד פה בפורום אבל הוא כזה חרמ... אבל אי אפשר להעלב/להתרגז ממנו כי הוא פשוט מתקתק וגורם לתהליך הקשה הזה לעבור באופן יחסי כמובן יותר בקלות אז אני שמחה שיצא לך להכיר אותו יום נפלא