בנות הבה נתגאה! :)

_HaDEs_

New member
בנות הבה נתגאה! :)

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-18240,FF.html

jedi knight

New member
יופי

כבר ניסו את זה פעם וזה לא עבד בישראל גם בוויטנאם הוויטקונגים ניסו ומי שזה מעניין אותו יכול ללכת לקרוא את התוצאות ושימו לב שכותבת הכתבה היא בחורה שהאמת אני מכיר אותה : ) מרב יודלויץ טל עדותו מצאת לך חברות :) מה שאותי מעצבן זה שמעוותים את המציאות של העניין כי לא מדובר בשוויון והכנסת נשים לתפקידים של גברים אלא פתיחת מסלולים מיוחדים לנשים והתאמתן לנשים וגם הטירונות שנכתב שהיא מתבצעת ביחד למעשה זה נכון היא מתקיימת באותו בסיס אבל מתחלקים לצוותים והאימונים מתקיימים לחוד ויש לבנים ובנות סרגל מאמצים שונה ואתם יודעים מה אם שאול מופז שהוא הרמטכל החליט שזה מה שטוב לצבא אז זכותו לעשות ואין לי ביקורת על זה אבל לפחות שיגידו מה זה בדיוק ולא יעוותו את זה במיוחד ע``י פמניסטית אהבלית שחצי ממה שכתוב בכתבה שלה הוא שטויות אם הצבא פועל לשילוב בנות במערך הלחימה אז בבקשה אבל הצורה שבה הדברים מוצגים גורם לבנות לבילבול ואחר כך שלא מוציאים אותם לפעילות ( לפעמים כן תלוי בפקודת מטכל) אז הן עושות רעש ומתפלאות אז שיציגו את הדברים איך שהם באמת בן.

_HaDEs_

New member
גבר, אתה טועה

אם לא השכלת להבין את הכתבה אז ככה: אני מזמינה אותך להכנס לאתר של צהל www.aka.idf.il שם תוכל לקרוא על שירות של לוחמות תותחנים ואב``כ ששם השירות כן עם בנים כל הזמן ללא הפרדה פשוט הזמנים שונים וכמו שאמרת שם מתבטא הסרגל מאמצים. הכתבה מסבירה על כך שבנות כן משולבות י-ח-ד עם בנים ולא בנפרד מהם במהלך השירות שם מתבטא השילוב ביחידות קרביות ושירות כמו שיש לבנים. לגבי לוחמות בבטשית של שלום אתה צודק כיוון ששם הבנות אכן לבד. אני ממליצה לך לקרוא שוב או לשאול לפני שאתה עונה כמו ילד קטן.

jedi knight

New member
אני עונה לך

נו זה בדיוק מה שאמרתי את ציטטת אותי ולגבי התפקיד בנח``ל זה תפקיד שעד היום הוא נעשה ע``י מילואימניקים של השריון ואין לי שום טענות לגבי שהכניסו לשם בנות אם זה מה שהמטכ``ל החליט בבקשה אבל בעיתון הופיעה כתבה שציטוטה `` לוחמות חי``ר על גבול מצרים `` זה ניפוח וסילוף לא??

טל עדתו

New member
הדס! :cool:

נכנסתי לאתר שאמרת - אבל איפה הכתבה? אני רוצה לקרוא אותה, אז בבקשה תגידי לי תחת מה היא נמצאת. טל.

_HaDEs_

New member
היי טל! מה נישמע?

האתר נימצא בהודעה שהשארתי תחת הכותרת: ``בנות הבה נתגאה``

טל עדתו

New member
לא. אני מתכוונת לשני שאמרת

את הכתבה הזאת קראתי כבר. אני מדברת על מה שאמרת לג`די ניט שיקרא באתר של www.aka.idf.il על שירות הלוחמות בהנדסה קרבית ובתותחנים - על זה אני מדברת. איפה בדיוק באתר זה נמצא??? טל.

crazy tal

New member
תכלס זה הכל הצגה.....

בנות בחי``ר זה הגזמה... זה נחמד שנותנים נשק וכל זה... אם זה נותן לבנות הרגשה טובה - אני בעד. אבל תכלס, אני מוכן להתערב, שלא נשמע על תקרית ירי בה היו מעורבות בנות חיילות ב50 השנה הבאות... וגם המורעלות ביותר בפורום הזה יודעות את זה טוב מאוד.

למעלה