בנות , הוספתי עוד כמה תיקיות עם בגד

• פותח הנושא tatia
  • פורסם בתאריך

tatia

New member
בנות , הוספתי עוד כמה תיקיות עם בגד

בגדים , 4 ו5 ..תכנסו, אולי תמצאו ראיונות לעבודות

טטיה, ממש בזמן, ממש מקסים

קניתי כותנה בצבע ירוק זית בהיר מאד. יפה בעיניי, גזרה מסויימת ונראה לי שהדוגמה תתאים לדוגמנית ולי תתאים דוגמה אחרת. בקיצור: הגזרה באלבום 4, הגזרה הראשונה. הדוגמה באלבום 5, תמונה 2037 וגם 2018. השאלה, האם הסריג לא יהיה כבד מדי לקיץ הישראלי, במיוחד בדוגמת צמות. האם מתאים יותר לסרוג תחרה (בסגנון ששרון לימדה) כי אז זה יותר מאוורר. והכי, הכי, הכי חשוב זה איך מתכננים שהגזרה תתאים למידות הגוף שלי. ........נגמר לי האוויר ...... ותודה ענקית לכל התייחסות

tatia

New member
:) יהיה לי יותר כל אם תתני לי

קישורים לדגמים שאת מתכבנת אלהם:) ואז נחשוב

tatia

New member
אפשרי לעשות משהו דומה

אבל יהיה לך קשה בלי מיונות סריגה צמודה בקווי גוף,

tatia

New member
זה קצת יותר פשוט

הפתח לשרוול הזה נקרא : פתח אמריקיי" . אפשר למצאו דוגמאות של צמות דומות, סימי לב שיש גם חרוזים בפטנט וצמות .

tatia

New member
אחד- אחד:)

בקשר לדגמים - זה אני אונה למתה. 1. הכותנה די כבדה, אבל אוורירית ו "נושמת", סופגת לחות , אז לקיץ זה מתאים מצויין , אפילו עם צמות, רק שילך הרבה מחוט, אני יכולה להמליץ על חוט מיקרופייבר(מיקרופזר), החוט הזה קל ורך ולדוגמאות מסויימות מתאים . לא חם בו ולא קר, 2, תחרה יהיה מצויינת לקיץ!( רק אני לא בדיוק יודעת מה לימדה אותכן שרון:)) 3. להתאים גיזרה לא כל כך קשה. צריך מידות הגוף מדוייקות. דוגמית סריגה, וסבלנות :) וקצת מיומנות/ניסיון :) והכי חשוב- לדעת חשבון!:)

לפני שאת ממשיכה

קניתי חוט כותנה והוא באמת כבד. האם תחרה מתאימה לכותנה?

tatia

New member
כן, זה יתאים, אבל צריך לסרוג

עם מסרגות מתאימות, כי אחרת סריגה יהיה רופפת וחסרת צורה, כותנה חסרת סיבים, בהשוואה לצמר ומוהרים, שסורגים אותם עם מסרגות עבות יותר מרגיל, הסיבים שלהם מחזיקים צורה אפילו מחוררת לגמרה

תודה

מתחילה עם דוגמית. מסרגה 2.5 או 3 נראה לפי הדוגמית. תודה על כל העזרה.

../images/Emo92.gifלטטיה היקרה

כיצד אפשר לקבל הוראות,תרשים הנעליים האדומות לתינוקת באתר "אלבום" שצירפת לעיל? לא הצלחתי למצוא.אינני מבינה השפה. אודה לתשובתך.

tatia

New member
הסברים ותרשימים יש רק

בתיקיה "Naalei tinokot" , שם הכל מסודר עם אותיות ומספרים לפי דגם, בתיקיות בשם Clothing אין הסברים, זה רק ראיונות שאני מוצאת באינטרנט ושומרת. תנסי למצוא נעליים דומות בתיקיה עם נעליים .

savtush

New member
טטיה יופי של סריגים דוגמאות

מקסימות האם יש הוראות? מצאתי שם תיק יפהפה שאני רוצה לסרוג אותו

למעלה