בנות היגיע הסוף לעבודה החדשה ..

בנות היגיע הסוף לעבודה החדשה .. ../images/Emo70.gif

כי הבנ-אדם מטורףףףףףףף על כל הראש ...אז ברחתי כל עוד נפשי בי .... היועץ מס התגלה לי כדו- פרצופי מגעיל חסר סבלנות ואיכפתיות ... בקיצור גועל נפש ...שמעתי שהיו שם אין ספור בחורות וכל שני וחמישי הוא מפטר או שהן בורחות ממנו... זהו זה העידכון להיום ..אני שמחה להיות שוב בבית ככה אני יותר שקטה לגבי הטיפול הקרוב ביום שבת אני מתחילה עם הדקא הקצר ... אוהבת להיות בבית לבנתיים .. יוהית היננית

ligo

New member
כבר?.... ../images/Emo5.gif

עוד רק התחלת...מה הוא עשה שגילה את הפרצוף האמיתי שלו? בכל מקרה, שיהיה בהצלחה בטיפול החדש. את מתכוונת לחפש עבודה אחרת?

נועם@בת

New member
מזל שברחת בזמן ../images/Emo3.gif

תארי לך שהוא היה מתפרץ עליך בזמן הזריקות כשאר ההורמונים תוססים לך במוח
תמשיכי לחפש עבודה, כדי שתוכלי לצאת לחופשת לידה עם תשלומים של הביטוח הלאומי
והכי חשוב- שיהיה בהצלחה נועם

LIGO כן אני מתכונת לחפס עבודה ..

אך אולי החודש אני ינוח קצת ...כי אני מתחילה טיפול אינטנסיבי יותר דקא כל יום [0.1]ואח"כ הזרקת גונל +מונוגון אז זאת כבר סיבה לנוח מחיפוסים תודה יונית

לא נורא, יצא לטובה

בתור מישהי שפוטרה מעבודה ממש בתחילת הטיפול הנוכחי (בלי קשר לטיפולים בכלל) אני יכולה להגיד לך שזו הקלה עצומה. לא צריך לשבור את הראש אם לספר בעבודה או לא, איחורים, חיסורים וכו´-מה אומרים ולמי. השקט הנפשי הזה יכול לעשות רק טוב. אבל אל תתקעי בבית לתמיד! דרך אגב, הזכרת בשלב כשלהוא בעבודה את הטיפולים? איך מחפשים עבודה בתקופה כזאת? אני בינתיים בבית אבל שוברת את הראש בעניין הזה... מאחלת לך הרבה הצלחה בטיפול הקרוב.

שמש יקרה כן סיפרתי בעבודתי הקודמת

על ההפריות והטיפולים כנראה הם ראו זאת בעין לא יפה ופיטרו אותי הגשתי תביעה אך ...פסקו להם שהפיטורים תקפים .. בנתיים לא מצאתי משהו אני מחפסת דרך ידיעות אחרונות וגם אינטרנט ומקומון אך בשלב הזה אולי כדאי לי להיות בבית כי אני בקרוב יזריק דקא 0.1 כל יום ואח"כ את ההורמונים ...וזה מעצבן ולא נעים שכל פעם צריכים להחסיר בעבודה או ללכת לבדיקות דם.. תודה יונית

יונית-היום זה לא היה קורה

רק עכשיו ראיתי את התשובה שלך, תודה. נדמה לי שכבר כתבו כאן (או שראיתי במקום אחר) אבל לידע הכללי שלך ושל כולם- היום יש כבר תיקון לחוק עבודת נשים, שקובע שאסור לפטר אשה בטיפולי פוריות (אם היא הודיעה מראש שהיא בטיפולים...) ומצבנו זהה למצבה של אשה בהריון שפוטרה. זה כבר לא רלוונטי לעבודה הקודמת שלך, אבל טוב לדעת שבבית המחוקקים חושבים עלינו... אני התכוונתי לשאול אם בעבודה החדשה אמרת שאת בטיפולים (בראיון או אח"כ אם בכלל).

עמית@

New member
שמש- אני פשוט עשיתי חושבים

והגעתי למסקנה שאני חייבת לספר לבוס שלי, ולו בשל תחושת האי נעימות ממנו ומשאר העובדים ל פעם שאני נעדרת והם נאלצים לעבוד במקומי, הוא דווקא קיבל את זה מאוד יפה וטורח להתקשר ולהתעניין במצבי, שלא לדבר על כמה זה מקל (למרות שעדיין לא נעים לי להעדר- אבל זו בעייה שלי)

למעלה