בנות היי

בנות היי

אין כאן אף אחת מאזור חולון ,ראשל"צ, אזור, בת ים???? אשמח לקשר יותר קרוב מחוץ לפורום אשמח להענות אתי. עם ילד בן שנתיים וחצי מקסים. שבת שלום

../images/Emo140.gifיואא כמה זמן לא בקרת כאן ואני זוכרת אותך

כשמתן היה תינוק,,,,
,מה שלומך? את מאשדוד או שעברת? גרת עם הורייך כמדומני, העיקר שהכול בסדר,,אנחנו צפוניים כבר 3 שנים,

היי

אני שמחה שמשהוא זוכרת אותי אני מחולון נכון עדיין גרה אצל ההורים ובאמת הרבה זמן לא הייתי פה יש לי ילד מקסים בשם מתן בן שנתיים וחציט הזמן עובר שבוע טוב אתי

היי

למה אף אחת לא מגיבה לי אני עצובה, קשה לי לבד ללא חברות מהאזור במצבי...צריכה חיזוקים ועידוד

gilativ

New member
בוקר טוב ל: מתן הקטן מתנה!

שבוע טוב ונעים מאד! אני מגיבה לפנייתך, ואשמח להכיר אותך ולשוחח איתך! נוכל ללמוד יחד בטלפון נושאים שונים ומעניינים. נוכל לגלות שגם מרחק מגורים, הפרשי גיל, תחומי עניין כאלה ואחרים[וגם אם הם שונים], אורח חיים, וגישה שונה ואחרת- כל אלה כן יכולים להוות בסיס לקשר ,ידידותי, ותורם. [לא חייבים להיות באותו מצב כדי שירקם קשר, צריך רק קצת להפתח, ולהשקיע ולרצות...ולהתמיד] אם תרצי שילחי לי את מספר הטלפון שלך [בבית], וזמני התקשרות נוחים לך. ממתינה לך.

אני הייתי שמחה אבל זה לא מסתדר משתי סיבות

האחת שאני צפונית,, השניה שילדיי לא בני אותו הגיל של בנך,,שזה דבר חשוב ,, תמיד אפשר להיות בקשר אבל יש בעיה שהילדים לא באותו הגיל,

היי, ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אשמח לשוחח איתך, ולהיפגש בקרקע "נייטרלית "
אני גרה במושב ליד רחובות ואת יכלה להצטרף לקבוצת אמהות שנפגשת באזור בית חלומותיי אחת לשבוע (מקום ללא עלות). וגם סתם להיות בקשר ... שלחי לי מסר...

למעלה