בנות הי , אני רוצה להביע דעה אישית

שני 4

New member
בנות הי , אני רוצה להביע דעה אישית

ובטח יש כאלה שיכעסו עלי. תבינו גם אני חולת לופוס,גם לי יש בעיות, בעיות בקרישת הדם, ועוד בעיות,תאמינו לי, שאני ברצון הייתי מוותרת עליהן. אבל מלבד הלופוס והבעיות שנלוות, אני שני, מנסה לתפקד בצורה הבריאה ביותר בנות אפילו אם קשה, דעו לכן זה יעבור. האמת היא (ואל תהרגו אותי) אותי אישית דיי מדכא לקרא על על מה שכואב לכן.אני יודעת כאן זה הפורום,וכאן צריך לדבר,לדבר על הכל. אבל בנות יקרות,תהיו אופטימיות אפילו בהצגת הבעיות השונות,כל מה שקורה,ניתן לטיפול,או שלחילופין צריך להשלים ולחיות עם זה. אני כותבת לכן מהבטן- חייב להיות חזקים"כי לא הלופוס ישבור אותנו,אנחנו נשבור את הלופוס"זיכרו- על מה שקורה- זה יעבור. צריך ללמוד לחיות עם הלופוס בשלום.

ל3

New member
לשני המקסימה

הי שני קודם כל למה שנכעס עלייך? זה המקום להגיד בדיוק כל מה שחושבים או מרגישים. טבעי שישנם טיפוסים אופטימיים יותר ואופטמיים פחות וגם הטיפוסים האופטימיים יותר עוברים רגעי משבר. אני חושבת שהפורום זה המקום לדבר על מה שמציק ואם לאנשים נוח לדבר על זה בצורה מסוימת וזה עושה להם טוב אז למה לא. בזכות אותם אנשים " מנוסים" ובעלי שימחת חיים האנשים האחרים שאולי נשברים ביותר קלות ישרדו את זה ויחזיקו מעמד. לכן אני מקווה כי תמשיכי להפיח בכולנו רוח חיים ותמשיכי לחזק את כל אלה הזקוקים לחיזוק ואני אנסה להצטרף בעיקבותייך שלך, שירי

3ויוי

New member
../images/Emo42.gif כייף לקרא מילות עידוד

היי שני מסכימה איתך ועם שירי ,,, אתם כמו רבים ויקרים כאן,- מיוחדות ומדהימות - ומילים כאלה ברגעים קשים כיף לקרא ולמצא . אפשר להוסיף לשם הפורום(לתשומת לב גאיה,, )-את הסימן V-כאות הניצחון על הלופוס,,,,,,. החיזוקים העידוד והרוח ממש ניפלאים ,,ופשוט אני כבר מרגישה יותר טוב.
ויוי.

שני 4

New member
אני שמחה בנות,אני פשוט מרגישה

הזדהות עם כל חולי הלופוס, כי גם אני עברתי דברים לא קלים, אך זה מאחורי... אני שמחה שאתן חושבות ומסכימות שאופטימיות בכל דבר ,במיוחד עם הלופוס זה תמיד עוזר. בנות יקרות- אם עכשיו קצת קשה(אפילו קשה מאוד) זה יעבור,ירגע,ובעזרת טיפול מתאים הכל יהיה בסדר. אני מבטיחה לכל אחת ואחד כאן. כי אם אני הצלחתי להתגבר על מה שקרה לי(ואל תבקשו ממני לספר- כי זה אישי) אז כל אחד יכול להתגבר. ותאמינו לי....

התמודדות מול התמוטטות

אתן יודעות, המוטו שלי, לאורך כל השנים עם הלופוס עמד על שלוש המילים האלו: התמודדות מול התמוטטות
. כמובן שבחרתי בהתמודדות. כי זאת האופציה היחידה שעמדה ועומדת בפני. ברגע שבחרתי בגישה זו, כל היחס שלי אל הלופוס והנילווים אליו השתנה. זה לא אומר שאין רגעי משבר, זה לא אומר שאין התמוטטויות פה ושם, אבל תמיד ידעתי, ואני יודעת, שרק ההתמודדות תעמיד אותי על הרגלים. חושבת שכדאי לאמץ את המוטו הזה. כוכי

למעלה