בנות המשך לבעיית הטיטול

בנות המשך לבעיית הטיטול../images/Emo8.gif../images/Emo104.gif

אז ככה... אני מחליפה לשון טיטול ובגדים בכל מקום שרק אפשרי... אני יאמץ את רעיון המדבקה נשמע לי מדליק כי שון אוהב מדבקות... דרך אגב אפשר לתת לו לשחק בבצק צבעוני בגילו ומה ניתן לעשות איתו?? לתת לשון להסתובב ערום לא כדאי
לפעמים אני נותנת לו בכייף אבל אח"כ הסל כביסה שלי מתמלא יותר... אני מחכה כבר לקיץ שזה הכי כייף בשביל כל המתוקים... זהו בכל מקרה
רבה על העצות שלכן חברותי.... לכל גיל יש הקריזות שלו וכך לא משעמם לנו
סיגלי שלחתי לך מסר, וענתי של מאיה אני מקווה מאד להגיע לפולג אולי בשבוע הבא אז נהיה בקשר.... אז סופ"ש שקט
דיקלה ושון

meira

New member
אם הבצק מותאם לילדים ולא רעיל

אני לא חושבת שיש בעיה. והכי כייף זה לעשות מה שיוצא, חיות או צורות מהדמיון ולהמציא סיפורים ולמעוך... ושוב מחדש

michal@gal

Active member
מנהל
אפשר להכין בצק משחק בבית

ואז את יודעת בדיוק מה הכנסת פנימה (קמח, מלח, שמן) ואין שום דאגה.

והנה גם מתכון לבצק משחק ../images/Emo104.gif

1 כוס קמח 1 כוס מים 1/2 כוס מלח 2 כפיות קרם טרטר (קונים באגף התבלינים בסופר)[ 1/2 כפית שמן צבע מאכל (לפי הצבע בו רוצים את הבצק) ממיסים את צבע המאכל במים. מערבבים את כל החומרים ומבשלים על אש בינונית. מסירים את התערובת כשהיא מתחילה להתייצב. חשוב! לא לבשל יותר מדי. מקררים. נותנים לילד לשחק בלי לחשוש אם הוא יאכל קצת....
שומרים בקופסה אטומה וככה זה מחזיק מעמד בערך חודש, ואז עושים חדש...

דקלה- מדבקה זה רעיון מצויין

וגם בצק. אצלנו הטרנד החדש זה שעונים- היא מקבלת שעון, כל פעם סוג אחר, ואני שרה או מדקלמת על שעון. בצק- לאו דווקא על השידה- הוא הכי יהנה למעוך אותו אל תוך הרהיטים בסלון לדעתי...

למעלה