בנות הן פרחים?

Noam S

New member
בנות הן פרחים?

שמתי לב שהרבה בנות רושמות בכרטיסים שלהן (באתרי ההכרויות) כחלק מתכונות האופי של האביר המיוחל - "אסרטיביות", ועוד תכונות זהות. הרבה בנות רוצות גם שיתחילו איתן (הרי לרוב הגבר הוא זה שיוזם, לצערינו). האם זה מה שאתן רוצות? (בלי להכליל כמובן
), להיות מובלות? נקטפות?

הכל ענייו של סגנון-טעם וריח

בחיים מתפשרים... הגבר הרצוי לא מצוי, הגבר המצוי לא רצוי והגבר הרצוי והמצוי.. נשוי .

s h i r k u s h

New member
האמת ש... לא ../images/Emo88.gif

אני אישית מאוד אוהבת שליטה בחיים שלי, לבחור לאן ללכת, מה לעשות וכו'. אבל מצד שני- לא כיף לצאת עם מישהו שלא חווה דעה, שלא יוזם דברים כי הוא פוחד מזה שאני אסרטיבית... ולגבי התחלות- אני ביישנית מטבעי, אז כן, אני מעדיפה שיתחילו איתי, וגם בד"כ רומזת בהתנהגות שלי, אולי אפילו אם יש לי אומץ <אחרי קצת אלכוהול
> להתחיל לדבר איתו.

Noam S

New member
אוו, שירי, הנה את. תהיתי לאן נעלמת

ולגבי הפוסט - איך אפשר להיות גם אסרטיבי וגם ביישן???

s h i r k u s h

New member
עובדה- אני כזאת ../images/Emo13.gif

אני ביישנית אבל יודעת לעמוד על שלי ולהיות אסרטיבית כשצריך...

elchemista

New member
זאת הבעיה

למה אתן חושבות שלגברים יותר קל להתחיל מאשר לבנות? זה תכונה על גן Y? בנים מקבלים שיעורים בבי"ס? מסקר קטן שערכתי, רוב הבנים יעריכו מישהי שתבוא ותתחיל איתם, והיא לא תחשב ל"קלה" יותר. אז אני רוצה לפתוח כאן ועכשיו בקמפיין "בנות-תזיזו ת'תחת", ואני בטוח שכל הצדדים ירוויחו...

ילדונת21

New member
לא תמיד...

אני אישית מאוד אוהבת ליזום התחלתי עם מישהו בפאב, אמרתי לו:"אפשר להזמין אותך לשתות?" הוא אמר:"לא תודה,את לא הטעם שלי..." כן,אני יודעת,זה אוווווץ.... הפסד שלו
החבר הקודם שלי מאוד לא אהב את העובדה שאני יוזמת יום אחד הכנסתי לו את היד למכנסיים בתחנת אוטובוס... (מה לעשות?! הייתי חרמנית,לכם זה לא קורה??) הוא התחיל לצעוק עליי: "מה את עושה??את לא נורמלית...) מה,זה כזה גרוע?

Noam S

New member
חח, אין לי בעיה עם יוזמות כאלו

רק תצפי לביס בציצ שנהיה בקניון...

magenta73

New member
אסרטיביות

לאו דווקא קשורה לרצון שלנו להיות מובלות או נקטפות. יותר הרצון לגבר שעומד על שלו, שיש לו עמוד שידרה. שאפשר לנהל איתו משא ומתן בלי שיתקפל כל הזמן ויגיד "מה שאת רוצה מותק" "מה שבא לך" או "כן המפקדת".... זה לא כיף.

Noam S

New member
אה...........

אז זה נכון מה שאומרים. אתן לא רוצות שיהיו נחמדים אליכן יותר מידי... אני דיי נגד הכללות ודעות קדומות. אבל את מוכיחה לי שאני טועה. היתה על זה כתבה ב"לאישה" לא מזמן. איזו מישהי הוציאה ספר שאמור לעזור לנו הגברים אצל המין היפה והבעייתי (
). בקיצר היא כתבה שם שאם נגיד קבעת עם החברה פגישה לערב, ופתאום קיבלה פנצ'ר החמודה, באמצע איילון ב12:00 בצהריים. תהיה ג'נטלמן. תבוא. תעזור. אבל תבטל את הפגישה בערב. אפילו אם אתה יכול להפגש. למה? משחקים של חתול ועכבר. אתה לא יכול להיות רגיש וחמוד ומתוק עד הסוף. זה קל מידי. הפנמתי!

magenta73

New member
מה הקשר.

אסרטיביות, לעמוד על שלך מנוגד או איך שהוא קשור ללא נחמד? לא. משהו יכול להיות אסרטיבי ולהיות נחמד, עדיין. ומשהו יכול להיות אסרטיבי ולא להיות נחמד. ומי קורה את השטויות בלאישה?

kita1000

New member
לא, אבל משגע אותי להחליט הכל

היתה לי מערכת יחסים אחת שהייתי צריכה לעשות ולהחליט הכל *לבד*.. בעקרון- זה אמור להיות נוח, לא? בלי וויכוחים, בלי מריבות. אבל גם ההרגשה היא של להיות לבד. אין עם מי להתייעץ, אין ביקורת בונה. אין כלום. הצד השני ריק. לפעמים אין לו דיעה, לפעמים הוא לא עומד על דעתו וצריך להכריח אותו להגיד משהו.. זה מתיש!

kita1000

New member
וגםםםם,

אסרטיביות היא קריטית להצלחה כלכלית ובטחון כלכלי. יא?

למעלה