בנות הפורום גוסס

בנות הפורום גוסס

עוד יסגרו לנו את הבמה היחידה בתפוז עליה אנחנו יכולות לפרוק את הכל ולדבר דוגרי.

יש למישהי רעיון כיצד אפשר לעורר את הפורום?

ga26

Member
כן,

1. להעלות נושאים לדיון (הרי יש לא מעט נושאים שעלו רק לאחרונה בחדשות כמו הסיפור עם הקצין ההוא למשל)
2. להפסיק לקרוא לכל גבר בפורום טרול. זה נחמד לריב עם רסק לבבות אבל זו לא מהות הפורום. ככל שבנות הפורום ירחיקו כל מי שמעוניין בשיח כלשהו בנושא הפורום יעלם. ככלשיהיו פה בגישה פתוחה יותר - יותר אנשים ירצו לבוא.
3. לנסות "לגייס" חברות מפורמים אחרים כשעולה נושא מסויים. למשל אם אני מעלה את הנושא של הטרדות מיניות בצבא ואת בפורום אחר פונה לבנות הפורום לבוא ולתמוך בעמדתך בדיון בפורום הנוכחי זה יביא לפה קהל מבחוץ

ga26

Member
אני פשוט אוהב את התגובות שלך. את אדם מקסים

ga26

Member
אני חושב שההתכתבות מתחתי מוכיחה את טענתי בסעיף 2

Berethor

New member
יש פחות פעילות בפורום הזה לאחרונה משום שcatchet ופנתרית עזבו

אומנם לפנתרית סגולה היו הרבה דעות מיזנדריות והיא גם הייתה מאוד אלימה מילולית(מאפיין נפוץ בקרב רדיקליות), אבל היה הרבה יותר אקשן, ויכוחים ודברים הזויים ומצחיקים בפורום פמיניזם כאשר פנתרית סגולה הייתה כאן, בנוסף לכך catchet הצליחה לרסן את פנתרית סגולה בתקופה שcatchet ניהלה את פורום פמיניזם, כך שפנתרית סגולה הייתה מנבלת את הפה הרבה פחות מאשר בתקופות הניהול של המנהלים הקודמים. אני לא בטוח מה מבריח יותר נשים מפורום פמיניזם, או שזאת המיזנדריה שבאה לביטוי באידיאולוגיות אנטי "זכריות" בפורום פמיניזם, או זה שהרבה גברים שמשתתפים בפורום פמיניזם מקבלים מיזנדריה באופן ישיר בכך שהרבה מהשתתפות שעדיין נותרו בפורום פמיניזם ממטירות עליהם גלים של השמצות, או שזה שהפמיניזם הוא הרבה פחות רלוונטי בחברה המערבית המודרנית, משום שגם ככה יש כבר שוויון. בכל מקרה אם יותר אנשים יקבלו את הרושם שהפמיניזם יכול להיות גם מצחיק ובר שיח, ולא רק אלים ומריר, אז אולי יותר אנשים יבואו להשתתף בפורום פמיניזם.

טוב הבנו אותך

זה שתחזור מאה פעם כמעט בכל הודעה שלך שפמיניזם מיצה את עצמו ולא הכרחי יותר כי יש "שוויון", לא יהפוך את המשפט שלך למציאותי. אתה מבין?

Berethor

New member
את מאמינה שגברים מערביים לא רוצים שיהיה לנשים שוויון

אבל המציאות מראה אחרת, אם גברים לא היו רוצים לתת לנשים שיוויון אז לא היה שיוויון, הרי גברים תוך זמן קצר יכולים לשלול מנשים את כל הזכויות שהם נתנו להן, והוכחה לכך קיימת בחברות מוסלמיות רבות. אם נשים לא ילמדו להעריך את השוויון שגברים נתנו להן במערב הן עלולות לאבד אותו, ונראה שזה סביר יותר שזה יקרה כאשר האסלאם ישתלט על המערב, חלק מזה תודות לשמאל ולפמיניסטיות אשר לא מעלימות עין מהפטריארכיה ומתרבות האונס האמיתית שמוסלמים מייבאים למערב. אבל שלא תביני אותי לא נכון, זה עדיין מעניין לשמוע את תיאוריות קונספירציה שלך על איך שגברים מערביים לא רוצים שכל החופש שיש לנשים במערב ימשיך להתקיים, פמיניסטיות כמוך יכולות להמשיך להתעסק בתיאוריות קונספירציה ובדברים פחותים בחשיבותם, ולהתעלם מהאיום האמיתי לנשים מערביות. מה שהופך את הדברים שלי למציאותיים זה לא זה שאני מאמין בכך ואומר את זה, אלא המציאות בשטח, זה שהפמיניזם הפך למאוד לא רלוונטי בחברה מערבית, מודרנית וחילונית זאת אחת הסיבות לכך שפורום פמיניזם הופך להיות כל כך שומם, סיבה נוספת לכך שפורום פמיניזם הופך להיות כל כך שומם, זאת כנראה העובדה שלרוב הנשים יש דברים חשובים יותר להתעסק בהם, כגון משפחה שלהן ואיומי הטרור המוסלמי, חשוב לתמוך במדינת ישראל במאבק ההישרדות שלה מול האסלאם, נשים שמבינות מה מצפה להן תחת שלטון מוסלמי, יודעות להעריך את מדינת ישראל ואת הגברים היהודים, אבל את יכולה להמשיך לחשוב שגברים מערביים נותנים לנשים שוויון מתוך חוסר ברירה.

"משעלה הטליבאן לשלטון קבעו ראשי התנועה את חוקי האסלאם כחוק המדינה, ושינו את מערכת החינוך במדינה לחינוך המבוסס על הקוראן, ללא השפעות מערביות. זאת למרות איום של האו"ם להפסיק את הסיוע הכלכלי והרפואי למדינה."

"במסגרת ההקצנה הדתית, החיל הטליבאן במדינה דיכוי נשים חסר תקדים. נשות אפגניסטן הפכו לשפחות נטולות זכויות, נאסר עליהן לעבוד ורובן המוחלט הפסיקו ללמוד. על רופאים ממין זכר נאסר להעניק טיפול רפואי לנשים, עליהן נאסר להגיע לבתי חולים כלליים. כחלק מההטפה לצניעות על פי השקפת הארגון, הורה הטליבאן על קוד לבוש אחיד לנשות המדינה: כל הנשים חויבו ללבוש "בורקה" המכסה לא רק את גופן וראשן (בדומה לרעלה המסורתית), אלא אף את פניהן ועיניהן. ב-1998 נחקק חוק המחייב איטום חלונות בצבע שחור למניעת אפשרות שנשים ייראו בידי גברים. חוקים אלו נאכפו בקפדנות בידי משמרות סיור עירוניים של הטליבאן, ונשים שלא צייתו לחוק הוכו באכזריות. על נשים שהפרו חוקים אלו ואחרים, הוטלו עונשים אכזריים."

https://he.wikipedia.org/wiki/טליבאן

".Aqsa Parvez was murdered for refusing to wear the Islamic hijab"

"Aqsa Parvez’s father and her brother have been sentenced to life in prison after pleading to killing the 16-year-old in their Mississauga, Ont., home."

http://www.jihadwatch.org/2010/06/c...and-brother-sentenced-to-life-of-prison-dawah

תודה רבה שאתה מאיים על הנשים בשם כל הגברים

שתקח מאיתנו את הזכויות שמרי כבודם העניקו לנו כי הם שוויוניים במרכאות משולשות בריבוע. אין מילים. המחשבה שלך ושל כמותך רק מדגישה שגברים לא מוכנים לקבל (ולשאוף) לשוויון זכויות בין המינים רק כי אנחנו בנות אדם שוות לכם ומוכנים להעניק לנו אותן רק אם נמשיך לרצות את התחת שלהם. איזה עלוב. מה שהיה צריך להוכיח (באמת תגוון קצת את הדעות שלך הן לא מספיק שוביניסטיות). גועל נפש בחיי.
&nbsp

מעמקים39

New member
הבעיה עם תגובתו

שהוא לא רק מציג את המצב הבעייתי שבו הנשים ״צריכות״ לקבל זכויות מהגברים אלא מסכים ונהנה מהסיטואציה הזאת.

Berethor

New member
לא צריכות אלא כבר קיבלו, ואני מאמין שצריכים להעריך את מה שיש

ולשמור עליו, אחרת עלולים לאבד את זה, טעות דומה עושים גם נשים נשואות שחושבות שבן הזוג לא יכול לעזוב אותן, אם הן יפסיקו להשקיע בשימור הזוגיות אחרי שהן כבר השיגו את הגבר ואת הטבעת. לגבי הסיבה שגברים הם בצד השולט בדרך כלל, אני מאמין שזה לא עניין של מזל, אלא עניין של מי שיותר חזק הוא זה שבדרך כלל קובע, וגברים הם אלו שיותר חזקים בדרך כלל, בזכות/בגלל כוח פיזי גדול יותר, ואופי דומיננטי ואגרסיבי יותר, לטוב ולרע, יש מקרים של נשים גבריות וגברים נשיים, אבל אלו הם מקרים יוצאים דופן. פמיניסטיות לא השיגו יותר זכויות לנשים בגלל הפיכה צבאית כלשהי, אלא בגלל שגברים מערביים הסכימו לתת לנשים מערביות יותר זכויות, לכן אני מאמין שהטענה שגברים לא רוצים שהיו לנשים את כל הזכויות שיש להן כיום היא לא נכונה, אני מאמין שאם גברים לא היו רוצים את זה, זה לא היה קורה או/ו שזה היה חוזר למה שהיה לפני. זה שיש כמה אמני פיתוי ועברייני מין שמנצלים נשים, עדיין לא אומר שמרבית הגברים והשלטון תומכים בזה, למעשה אם השלטון היה תומך בזה, אז רוב עברות המין היו חוקיות והיו עושים פה משטר שדומה למשטר הטליבאן, במיוחד בכל הקשור ליחס לנשים.

""I am stronger than you, therefore, I make all the rules." This very simple aphorism can be used by a character of virtually any level of intelligence. Whether it's the thug with a club or a super genius with a kill sat, it is the same. Their power justifies whatever it is they do."

"Truth in Television for the vast majority of human history, including today. Fortunately for those of us living in Real Life, the whole idea of Knights In Shining Armor, True Warriors, and "Comes Great Responsibility" is to espouse and encourage the virtuous use of power. The truth is that "Might" is a weapon like any other: its effects depend on s/he who wields it. It is possible to use might for good."

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/MightMakesRight[/URL]

מעמקים39

New member
תגיד מה אתה עושה פה? אתה יודע הסטוריה?

גברים עשו טובה לנשים מטוב ליבם ונתנו להן זכויות? אף אחד בעולם לא נותן שום דבר בעולם מטוב ליבו.
שום קולוניה לא קיבלה עצמאות מטוב ליבה של בריטניה, ארצות הברית נלחמה בבריטים והרגה בהם, גם ישראל לא קיבלה על מגש של כסף את העצמאות מהמנדט הבריטי, השחורים לא קיבלו שיוויון זכויות בארצות הברית מהמשטר הלבן מטוב ליבם, הם נאלצו לצאת להפגנות אלימות ביותר. הנשים לא קיבלו זכות הצבעה בקלות, גם הן יצאו להפגנות וגם שם היתה אלימות. אף גבר לא עושה טובה לנשים כשהוא ״נותן״ להן זכויות שוות.
אתה שוביניסט גלוי. אתה חושב שאתה עושה טובה לנשים. מה אתה עושה פה?
לגבי הדעות שלך על עברייני מין, ההפחתה בחשיבות ובמימדים של הנושא מראה את דעותיך בנושא.
וזה שאתה לא רואה לנכון שבפתחנו יתנוסס עניין ההטרדות המיניות, מראה על אטימות ובורות דבר שמאפיין עברייני מין ושוביניסטים קיצוניים

מעמקים39

New member
הסגנון שלך מתנשא ומקטין נשים

הודעה כשלך על גבי הפורום שאומרת שנשים בעצם צריכות להגיד לגברים תודה על ההתחשבות והזכויות שקיבלו מהם מרצונם הטוב בלבד ולא כי אנחנו שוות בין שווים, אינה מקדמת את מעמד האישה ויוצרת תחושות קשות והשפלה של הקוראות. אתה מתבקש לשקול מחדש את נוסח הדברים ולהעביר דעותיך באופן שלא יקטין נשים.

GreenMamba

New member
זה לא הפורום- זה תפוז כולו

פורומים שהיו "מריצים" 3-4 עמודים ביום, כמו פורום אופנה מלאה ואחרים- לא מצליחים להעביר עמוד בשבוע.
חבל, אבל זה הכיוון.
איך להרים את הפורום הזה ספציפית? זה רק בידיים שלנו. אם נשמור פה על אווירה פמינסטית חיובית, וניצור דיונים שימשכו נשים להישאר- הפורום יגדל.
אם נתמיד- אני מאמינה שזה יקרה.

למעלה