בנות הפורום היקרות!

pain is MY love

New member
בנות הפורום היקרות!

ותשימו לב שאמרתי בנות.. אבל גם אזרחים שלא סגורים על הזהות המינית שלהם יכולים לענות.... אתן שמתן לב מתישהו כמה שבנות מסוגלות לפתח שיחה של 3 וחצי שעות על הדברים הכי מפגרים בעולם?!?!??!?!?!?! או שזאת רק אני?...
לפני יומיים לי ולחברה שלי נמאס לשבת וללמוד אז דיברנו בטלפון ובמשך משהו כמו חצי שעה- שעה (ואני לא מגזימה..) פיתחנו שיחה על הפיגור הכי מתקדם בעולם... כמה שהיינו רוצות להיות חננות חרשניות!!!! וככה במשך כל השיחה זרקנו משפטים כמו "אמא שלי המניאקית הזאת בכלל לא מבינה אותי! היא רוצה שאני אצא לטי אל וי בימי שבת במקום לקרוא את ספרי הרשות בתנ"ך אפילו שעשיתי את הבגרות שנה שעברה ועכשיו אני מתגעגעת.... אני לא מאמינה שהיא עושה לי את זה!!!!" ולבסוף הגענו למסקנה שלחברה שלי יש אמא יותר "גזעית" חחחחח כי כשהן הולכות לעיר היא מרשה לה להיכנס לחנויות ספרים ולקנות את כל המיקודיות של 2003 ו-2004 ואמא שלי סתם מיושנת וקונה לי בגדים...
חחחחח טוב דיי אני נקרעת פה מהטימטום של עצמי. אני רוצה להבין, גם לכן זה קורה לפעמים או שהגיע הזמן שאני וחברה שלי נתחיל לקחת תרופות?...

hero D

New member
חחחח חופשי זה ככה...

שמתבגרים זה אחרת קצת אבל בנות יכולות לשבת לרכל שלושו ארבע שעות ביום בלי לשים לב על העין של הדובי או הקרע בג'ינס...חחחח

pain is MY love

New member
היייייי

את טוענת שאני לא בוגרת?!?!?!? מה קרה לך?! זה שיא הבגרות! את יודעת כמה תיחכום צריך בשביל זה?!?! חחחחחחח

hero D

New member
חס וחלילה...

תראי אותי, אני בת 25 ועדיין מדברת על שטויות... התכוונתי שעם הגיל זה יורד...חחחח

הדיע הזמן לתרופות ודחוף!!

אבל בנינו, זה קורה לאנשים הכי טובים.. אני וחברה שלי אומנם מפתחות שיחות על שטויות, אבל לא על פיגור שכזה...לא ברמות שלך כפרה!

pain is MY love

New member
חחחחח חמודה

תנסי במשך יומיים להשלים חומר של שנה שלמה באזרחות (וכן הציון שלי כרגע עומד על 0......) את תראי מהר מאוד כיצד שפיות דעתך עוזבת אותך....

leok55

New member
בנות בנים.... מה זה משנה...

את מוזרה!!!! חחחחחח מלא לדבר שטויות, מי לא עושה את זה, אבל על הרצון להיות חנונית?? חחחח את זה עוד לא שמעתי.... ועוד שעה !!! לא חבל על הכסף?? אז כן תרופות לא יזיקו לך.... אצלי בבית יש תרופה טובה. מציע לך לבוא לקחת

ChilD SouL

New member
עם חברות ניחא.....

עם החבר אנחנו יכולים לשבת ולדבר יום שלם על שטויות, ממש שטויות
אבל שנינו לא מתנהגים לגיל שלנו לרוב, רק במקרים מסויימים כשדרוש יחס רציני לנושא מסויים.

pain is MY love

New member
אם הייתי מדברת ככה עם חבר שלי

הוא היה מאשפז אותי בכפייה ומתחיל לצאת עם אח שלי מהטראומה.... אולי בגלל זה אין לי חבר?...

למעלה