בנות הפורום

Her Circulation

New member
נו, אני ילד תמים. למה להוריד

את בטחוני העצמי ולגרום לי להבין בעקיפין כי הפתיח למשאל היה לא במקום ?

naps

New member
קורונה

קורונה זאת ללא ספק הבירה הכי טובה ששתיתי

mirikel

New member
הייייייי!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זאת הבירה הקבועה שלי!
salut!!!!

rshilkrot

New member
למעשה כל הLEFFEים טובים

לא רק BLONDE. לחבר שלי יש אוסף בירה, משהו כמו 60 סוגים, מכל העולם,(תאילנדיות,יפניות,איריות,רוסיות,פולניות ועוד מלא) הוא ממליץ על סוגים. אז פעם הוא הביא רביעיית LEFFE BLONDE ומאז אנחנו שותים את זה כל פעם בפאב של הקיבוץ (אנחנו דואגים שיביאו). מכיר/ה OKOCIM? אחלה בירה.

mirikel

New member
לצערי אני לא מכירה את הבירה

הזאת... יצא לך לשתות עוד סוגים של לף? בראון, וויל, טריפל??? את הטריפל לא שתיתי נראה לי שזה ידפוק לי את הראש לגמרי...אבל את בראון ו- וויל כן. איזו בירה זאת OKOCIM? של מי?

rshilkrot

New member
יצא לי לשתות LEFFE BROWN

ועוד סוג שלא ידעתי מהו, הם גם טובים. OKOCIM היא פולנית, ממש טעימה. חבר שלי מביא אותה בקביעות.

mirikel

New member
הייי רגע.....

אתה מאזור הדרום! למדתי בספיר שנה שעברה. איזה קיבוץ????... הייתי כמה פעמים בפאב של קיבוץ ארז. (עכשיו לא הייתי מעיזה לדרוך שם) וכל הבירות שהיו להם זה גולדסטאר, מכבי ואולי קרלסברג

rshilkrot

New member
הא הא, קיבוץ ארז... איזה מקום

לא, לא מארז. אבל זה מזכיר לי סיפור ממש מצחיק, על גניבת טרקטורים באישון ליל ומכונית-באגי שלא מתניעה... הא הא! מקיבוץ שכן, פחות או יותר.

teen-spirit

New member
אההההה

אני בת 15וחצי אסור למכור לי משקאות אלכוהליים חה חה חה חה בירה מאלט!!! בבבוווווו חחחחחחחחחחחחחח

mirikel

New member
אור הנר, מפלסים, גבים....

נחל עוז ???????????? טוב לא משנה אני רואה שאתה מנסה לשמור על דיסקרטיות

rshilkrot

New member
כן, אסור לי להתבלט.

נכנסת לפורום קונספירציות? ההודע האחרונה שכתבתי הערב - תקראי בעיון. אני באמת מאמין בזה (בחלק האחרון בסוגריים) קיבוץ קצת יותר צפוני למען האמת, אבל לא צפוני מדי, האיזור הזה בערך. מכירה ירדן מארז? חבר טוב שלי.

mirikel

New member
לא ברור מאיפה הבטחון הזה

בסיפור שלך...אבל שיהיה. אגב תהיה בטוח שהשירות יכול למצוא את מי שהוא רוצה גם אם הוא אומר את מקום מגוריו וגם אם לא... אבל אני בטוחה שאתה יודע את זה. ולסיום, אני לא מכירה את ירדן.

rshilkrot

New member
אותי הוא יכול למצוא, זה בטוח

במיוחד אחרי שעשיתי סיווג בטחוני בחמ"ן איזה 7 פעמים.

למעלה