בנות הפחדתן אותי עם סיפורי הכדורים

מעין26

New member
בנות הפחדתן אותי עם סיפורי הכדורים

קראתי את מה שכתבתם פה לאיילת(נדמה לי שזהו שמה) לגבי איקאקלומין והאמת היא שהפחדתם אותי. אני כבר שבעה חודשים ללא גלולות עם מחזור לא סדיר והרופא אחרי בדיקה הורמונלית ואולטראוסנד (שגם אני ראיתי המון זקיקים קטנים ואף אחד גדול) אחרי חודשיים שהמחזור לא הגיע נתן לי ארגסט ואיקאקלומין. אני חייבת לציין שהרופא שלי הוא רופא מצויין ומומחה לפוריות ומיילדות שמו הולך לפניו לא סתם. הוא איבחן אותי כשחלות פוליציסטות ונתן לי את הטיפול הזה ועכשיו אני לקראת סוף הארגסט ואמורה לקבל עוד כמה ימים מחזור ואחר כך לקחת את האיקא' ועכשיו עם הסיפורים שלכן קצת אני חוששת.על זה שיכול להיות תאומים ובעיות וכו'. מה אני אמורה לעשות??????????????

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

m i c h a l y

New member
אז ככה...

בתור אחת שלקחה איק', ועמדה בפני אותה הדילמה ממש - דבר ראשון אני ממליצה לך להרים טלפון לרופא ולשתף אותו בחששות שלך. חוצמיזה, במידה ואובחנת כפוליציסטית, ועברת את הברור הראשוני - נראה לי שהרופא שלך נתן לך את המרשם בצורה אחראית למדי. הסיכון לתאומים אכן קיים, אך במידה והשחלות שלך לא מגיעות לביוץ - כל חיזוק חיצוני לביוץ טומן בחובו סכנה מסוימת של יותר מביצית אחת.... בדיון שהיה כאן קודם דובר על מקרה בו איילת כבר נכנסה להריון בעבר בצורה ספונטנית, וכמו כן לא ניראה שהרופא שלה השקיע יותר מידי בברור שלפני.... אז לסיכום - אני ממליצה לך תמיד להתייעץ עם הרופא, כולנו כאן אומרות דברים מתוך התנסות אישית ואין בה כדי להחליף את מקומו של בעל המקצוע! וחוצמיזה, אם כבר הזכרתי נסיון אישי, אז במעקב הזקיקים שהיה לי נראה זקיק מוביל אחד, גדול ויפה, כך שאני לא יודעת אם יש הריון אבל אני יודעת שתאומים אין.... בהצלחה, מיכל.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פּוֹנְג

New member
תנסי להרגע ולא להכנס ללחץ מיותר.

אם יש לך רופא מצויין ואת סומכת עליו אז תני לו קרדיט ולעשות את העבודה שלו. אם את חוששת - תתיעצי איתו ותשמעי מה יש לו לומר. אל תכנסי ללחץ לפני שאת שומעת את דעתו. את תמיד יכולה לא לקחת את הכדורים ולהמשיך לנסות בדרך טבעית.

מעיןבר

New member
אל תפחדי

במקרה שלך אובחנה בעיה וניתן לה טיפול. נכון שאיקקלומין "זה לא אקמול" אבל עדיין מכל הטיפולים הוא הפשוט והקל ביותר. אצלי ב-3 מחזורי טיפולי ממעולם לא נצפה יותר מזקיק מוביל אחד והרי לשם כך יש את המעקב. כמו שכתבה מיכל - במקרה שלך את חייבת עזרה כדי לבייץ אז עלייך לסמוך על הרופא שלך. שיהיה בהצלחה

למעלה