בנות הפתעות טובות מהשטח

DREAM111

New member
בנות הפתעות טובות מהשטח ../images/Emo13.gif

קורים לנו דברים נפלאים בחברת עונות. כמו שכבר סיפרתי היתה לי שיחת טלפון עם רונית המעצבת של חב´ עונות. היום המשכנו את שיחתינו וקיבלתי מידע מעניין ומשמח לדעתי. עונות מודעת לכך שיש "כעס" בציבור הנשים הגדולות בעקבות השינוי של המידות ולכן היא עושה קצת "ריענון=שינוי" או איך שתגדירו זאת. כוונתם היא קודם כל להעלות את המידות משמע יהיו גם מידות 7-8 שזה נפלא בפני עצמו. פניתי בבקשה לארח את מנכ"ל או אחד מנציגי חברת עונות בפורום לשאלות ותשובות והנושא בבדיקה. בכל אופן יש לי בקשה אליכן הגולשות, רונית מעוניינת לשמוע הצעות ודברים שעולים לכן כבעיות בנושא המידות הגדולות. אני העליתי בפניה את נושא האורך לדוגמא, או ההיקף בזרועות או בירכיים. אשמח לקבל עוד הארות כדי להעביר לרונית ולכל צוות עונות. תודה על עזרתכן.

הצעות...

טוב אז ככה: לדעתי הבעיה העיקרית בשוק המידות הגדולות היא החוסר של מבחר בפריטי יומיום. וכשכבר יש מה להציע המחירים בלתי נתפסים- 120 ש"ח לטי שירט או גופייה רגילה זאת הגזמה די רצינית. אז נכון שיש את הקטע של האיכות של החומרים וזה אבל באמת שעם כל הכבוד אני מעדיפה להוציא את ה-120 שקל האלה על שלוש גופיות פשוטות שאולי ידהו ויאבדו את הצורה עד סוף העונה אבל שיהיה לי יותר מבחר בארון כל בוקר. עוד בעיה שאני נתקלת בה המון היא הקטע של הברכיים במכנסיים. המון פעמים עושים אותו נורא נורא רחב, מה שיוצר אפקט מוגבר של שמנמוכיות אצלי. במכנסיים צמודים הירך והברך לא צריכים להיות תפורים באותו רוחב כי זה פשוט לא מחמיא בטירוף. עוד משהו שקצת מטריד אותי הוא שאי אפשר למצוא חצאיות\שמלות קצרות. המון פעמים חיפשתי שמלות מידי או מיני בחנויות של עונות והמוכרות לא יכלו לעשו כלום חוץ מלא להבין מה אני רוצה...למרות שלפני עונה או שתיים קניתי שם שמלת מידי עם קרושט אדומה כזאת מגניבה אבל זה היה נדיר ולא חזר על עצמו שוב. ודבר אחרון,כי באמת הגיע הזמן שאני אפסיק לדבר לפני שיגלו אותי מכל החנויות של עונות לנצח, למה אתה לא עושים גולפים? כבר שנתיים אני מחפשת סריג גולף שחור חלק ולא מוצאת בשום שום מקום. בחנויות רגילות אני מוצאת לפעמים חולצות אבל סריגים אף פעם לא כי עושים אותם קטנטנים במיוחד אז..תעשו גולפים... וזהו ואני דווקא מאוד מאוד אוהבת את הבגדים שלכם והשתפרתם נורא בשנתיים האחרונות.

דפי26

New member
אז ככה......

כמובן שהכי מרגיז זה המחירים המוגזמים. בעיה נוספת היא העיצוב שפונה בעיקר למבוגרות(למרות שהקטלוג השנה מהמם,דגמים ממש צעירים או כמו שאמא שלי אומרת-קסטרו במידות גדולות) האורך האין סופי של הבגדים והבדים עם ההדפסים המזעזעים. באופן כללי אני חושבת שאם המעצבים למידות גדולות היו במידות גדולות בעצמם הם היו מבינים טוב יותר את הבעיות.

עונות

New member
שלום לפורום האופנה מצוות עונות

לפורום האופנה שלום רב שמחנו להתוודע אליכן,צוות העיצוב ומנכ"ל עונות ,ונשמח מעתה לעמוד עמכן בקשר שוטף,לקרוא תגובות,הצעות ,בקשות,פידבקים וכל זאת במטרה לתת לכן מענה בחנויות "עונות" נפתח בבעיית המידות המיוחדות ,לדוגמא היקף שרוול רחב יותר,אורך מכנס משתנה ,וכו". נזמין אתכן ראשית להכנס לחנות " עונות, הקרובה למקום מגוריכן ,לבחור פריטים ולהיעזר בצוות החנות שימלא עבורכן טופס הזמנה עם פירוט רוחב שרוול מסוים וכו,. יש לנו צוות מיוחד הכולל מעצבים ,תדמניות ,גזרניות,ותופרות שמטפל בכן ובהזמנות אלה באופן אישי ביחס חם ומעקב שוטף. נשמח לומר לכן כי כחברות הפורום לא נגבה מחיר נוסף להזמנה המיוחדת והמחיר ייוותר מחיר הפריט בחנות. תוכלו ואתן מוזמנות לבקר אותנו במפעל (בניין פנורמה,דרך בן-צבי 84 ת"א,) לשם מדידות אישיות ואנחנו נשמח לשרת אתכן כך שתצאו מכאן אופנתיות ומאושרות. יחד עם זאת חשוב לציין כי חלק מהקולקציה נעשה בחו"ל ולכן חלק מהפריטים יקבלו מראה דומה וקרוב. כמו כן אנחנו שמחים לבשר לכן על פתיחת 3 חנויות עודפים חדשות הנמצאות ב: אשקלון-צומת סילבר,power center טל: 6758210-08 קרית אתא-big טל.: 8491173-04 רחובות-ביל"ו סנטר-ליד ורדינון ,טל.: 9496383-08 שם תוכלו למצוא מגוון מידות ,גם גדולות ומחירים זולים. כעת אנחנו עובדים על קו מיוחד למידות גדולות מאד +7,8 שיכלול ג´ינסים גזעיים מגוון מחירים ומראה אופנתי.אנו נעמוד עמכן בקשר ונבשר לכן באשר להגעתו לחנויות כך שתהיו הראשונות לדעת . כמו כן אנחנו שוקלים בעתיד לשלוח לכן תמונות של פריטים מעוצבים לאתר עצמו כולל מידות 7,8 כך שיהיה לכן קל לבחור ולהזמין. בהמשך וכתשובה לתגובה לגבי שמלות מיני ,סריגי גולף ,ורוחב מכנס באיזור הברך: בחורף הקרוב יש לנו סריגי גולף ,גם בשחור,עד מידה 4 .וכן twin-set הכולל גולף וקרדיגן .מהיכרותנו (20 שנה קיום) עם שוק האופנה למידות גדולות וכן כחברה שצריכה להיות כדאית מבחינה כלכלית ,אין ביקוש גדול לגולף במידות גדולות מעבר ל-4 ולכן לא כדאי לייצר זאת.אותו דבר לגבי שמלות מיני -רוב הדרישה בשמלות הנו לשמלות ארוכות,למרות שתמיד ניתן לקצר או להזמין מאתנו. לגבי מכנסיים -אנחנו מודעים לכך שאם יש דפוס ,רקמה,סרטי קישוט קרוב למכפלת ,כשמישהי תרצה לקצרם-העיצוב ייפגע, לכן מלכתחילה אנחנו ,ברוב העיצובים-נותנים לקישוט מיקום כזה שהקיצור לא יפגע בו. באשר לבעיית הרוחב הגדול לגבייך באזור הברך -שוב ,כיוון שאנחנו צריכים לתת מענה למגוון מידות תמיד עדיף לתת יותר ומי שרוצה-שתוכל להצר מעט כי אם ניצור רוחב ברך צר -יכולת התיקון שלנו להרחיב אזור זה הנה אפסית לאלה שזקוקות לכך. אותו שיקול פועל באורך חולצות-אנחנו משתדלים לתת יותר אורך כך שגם מישהי מאד גבוהה תהנה ומי שתרצה תמיד קל לנו לקצר . אנחנו כאן כדי לשמוע אתכן,לשרת אתכן במלוא תשומת הלב ונשמח לעמוד עמכן בקשר שוטף כדי לתת לכן מענה -לשם כך אנחנו קיימים. בברכת סופ"ש נעים צוות עונות והמנכ"ל.

אז סבבה...

באמת לא בדקתי את כל הקולקציה בחנויות לפני שדיברתי אבל היום בבוקר הייתי ואכן קניתי כמה גולפים...והם אפילו לא ארוכים מדי ויש להם גיזרה ממש טובה... עם הטווין סטים יש לי רק בעיה אחת- החלק התחתון לא אמור להיות קצת קצר יותר מהעליון? זה נראה כאילו יש חוסר התאמה בין החלקים כי החלקהתחתון גם גדול יותר באלו שמדדתי... אבל באמת אחלה קולקציה..סוודרים מדהימים (אני מכורה לסוודרים..נו שיהיה כבר חורף גם בבוקר!!) וזהו. ג´ינסים בעייתים אבל אי אפשר תמיד לנצח

DREAM111

New member
שלום רונית וצוות עונות ../images/Emo141.gif

קודם כל המון המון תודה על ההפתעה הזו. שמחה מאוד לראות את הודעתך בשם החברה. אני כבר שמחה לראות שממכתבך יש לפחות אחת בנתיים ששמחה. וכמו שדיברנו נארגן מפגש באון ליין לאחר הודעה ברשת.

z i s y l e

New member
לצוות עונות ולחלומית המקסימה

קודם כל, ברצוני להשתחוות בפני חלומית על היוזמה ועל שהצליחה להביא אתכם לכאן - כל הכבוד ויישר כח להמשך!!! שאלתי לצוות עונות היא - בקטלוגים שלכם אתם מציינים כי כל המוצרים מגיעים במידות 42-58 וראו זה פלא... בעונת הקייץ ראיתי בקטלוג שמלה כפרית משגעת, חולצת פסים מקסימה ועוד.. השימלה יוצרה רק עד מידה 50, החולצה עד מידה 52 (והייתה קצרה מאוד...) היכן האמת של עונות בפרסום? האם הקטלוג הוא אשליה? עלי לציין כי המוכרות בחנויות שנכנסתי אליהן לא ידעו לתת מענה לכך. אודה מאוד על תשובה.

עונות

New member
שלום לפורום האופנה מרונית עונות

שלום שוב לפורום שמחתי לקרוא שוב תגובות הצעות ושאלות ואני מודה לכן על כך ראשית יש אמת בפירסום אנחנו אכן מייצרים למידות שצוינו והן 42-58 יחד עם זאת בעונות קודמות כיוון שהקו למידות ביניים היה חדש נוצרו חלק מהדגמים במידות ביניים בלבד . לאחר תגובותיכין וכן למידה בחנויות הרשת את הרצונות והבקשות אנחנו נענים לכן ומעתה והלאה משתדלים לייצר את רוב הפריטים במגוון מידות גדול יותר ומקיף יותר. את חולצת הפסים שראית אנסה לשות דוגמא כעת למידות גדולות יותר כמובן שבצבעי חורף לפסים וכולי תקווה שתמצאי אותה בחנויות בקרוב. בברכה רונית וצוות עונות

z i s y l e

New member
לרונית מעונות!

שמחתי מאוד לראות את תגובתך! אין ספק שאעשה לכם יחסי ציבור ולו רק בגלל המאמץ! תודה

עונות

New member
שלום לפורום האופנה מצוות עונות

לפורום האופנה שלום רב שמחנו להתוודע אליכן,צוות העיצוב ומנכ"ל עונות ,ונשמח מעתה לעמוד עמכן בקשר שוטף,לקרוא תגובות,הצעות ,בקשות,פידבקים וכל זאת במטרה לתת לכן מענה בחנויות "עונות" נפתח בבעיית המידות המיוחדות ,לדוגמא היקף שרוול רחב יותר,אורך מכנס משתנה ,וכו". נזמין אתכן ראשית להכנס לחנות " עונות, הקרובה למקום מגוריכן ,לבחור פריטים ולהיעזר בצוות החנות שימלא עבורכן טופס הזמנה עם פירוט רוחב שרוול מסוים וכו,. יש לנו צוות מיוחד הכולל מעצבים ,תדמניות ,גזרניות,ותופרות שמטפל בכן ובהזמנות אלה באופן אישי ביחס חם ומעקב שוטף. נשמח לומר לכן כי כחברות הפורום לא נגבה מחיר נוסף להזמנה המיוחדת והמחיר ייוותר מחיר הפריט בחנות. תוכלו ואתן מוזמנות לבקר אותנו במפעל (בניין פנורמה,דרך בן-צבי 84 ת"א,) לשם מדידות אישיות ואנחנו נשמח לשרת אתכן כך שתצאו מכאן אופנתיות ומאושרות. יחד עם זאת חשוב לציין כי חלק מהקולקציה נעשה בחו"ל ולכן חלק מהפריטים יקבלו מראה דומה וקרוב. כמו כן אנחנו שמחים לבשר לכן על פתיחת 3 חנויות עודפים חדשות הנמצאות ב: אשקלון-צומת סילבר,power center טל: 6758210-08 קרית אתא-big טל.: 8491173-04 רחובות-ביל"ו סנטר-ליד ורדינון ,טל.: 9496383-08 שם תוכלו למצוא מגוון מידות ,גם גדולות ומחירים זולים. כעת אנחנו עובדים על קו מיוחד למידות גדולות מאד +7,8 שיכלול ג´ינסים גזעיים מגוון מחירים ומראה אופנתי.אנו נעמוד עמכן בקשר ונבשר לכן באשר להגעתו לחנויות כך שתהיו הראשונות לדעת . כמו כן אנחנו שוקלים בעתיד לשלוח לכן תמונות של פריטים מעוצבים לאתר עצמו כולל מידות 7,8 כך שיהיה לכן קל לבחור ולהזמין. בהמשך וכתשובה לתגובה של "טלטלונת מתוקונת" לגבי שמלות מיני ,סריגי גולף ,ורוחב מכנס באיזור הברך: בחורף הקרוב יש לנו סריגי גולף ,גם בשחור,עד מידה 4 .וכן twin-set הכולל גולף וקרדיגן .מהיכרותנו (20 שנה קיום) עם שוק האופנה למידות גדולות וכן כחברה שצריכה להיות כדאית מבחינה כלכלית ,אין ביקוש גדול לגולף במידות גדולות מעבר ל-4 ולכן לא כדאי לייצר זאת.אותו דבר לגבי שמלות מיני -רוב הדרישה בשמלות הנו לשמלות ארוכות,למרות שתמיד ניתן לקצר או להזמין מאתנו. לגבי מכנסיים -אנחנו מודעים לכך שאם יש דפוס ,רקמה,סרטי קישוט קרוב למכפלת ,כשמישהי תרצה לקצרם-העיצוב ייפגע, לכן מלכתחילה אנחנו ,ברוב העיצובים-נותנים לקישוט מיקום כזה שהקיצור לא יפגע בו. באשר לבעיית הרוחב הגדול לגבייך באזור הברך -שוב ,כיוון שאנחנו צריכים לתת מענה למגוון מידות תמיד עדיף לתת יותר ומי שרוצה-שתוכל להצר מעט כי אם ניצור רוחב ברך צר -יכולת התיקון שלנו להרחיב אזור זה הנה אפסית לאלה שזקוקות לכך. אותו שיקול פועל באורך חולצות-אנחנו משתדלים לתת יותר אורך כך שגם מישהי מאד גבוהה תהנה ומי שתרצה תמיד קל לנו לקצר . אנחנו כאן כדי לשמוע אתכן,לשרת אתכן במלוא תשומת הלב ונשמח לעמוד עמכן בקשר שוטף כדי לתת לכן מענה -לשם כך אנחנו קיימים. בברכת סופ"ש נעים צוות עונות והמנכ"ל.

שרון ש

New member
כל הכבוד!

על היוזמה לחלומית, ועל התגובה לצוות עונות. אני שמחה לשמוע שיש דברים אופנתיים ( כמו גולפים.. מתה עליהם..) רציתי לדעת, מה טווח המחירים העונה? מי שקנתה גולפים.. כמה עלו לך? ללכת לבנק להירשם למשכנתא או שעוד לא?
אולי אפשר לארגן הנחה בחנויות של עונות לחברות הפורום? בפורום מתכונים לדוגמא ישנן חנויות בהן יש הנחה לחברי הפורום. אני חושבת שזה משתלם גם לכם, עונות, מכוון שזה יגרום לנשים כאן להגיע ספציפית אליכם. שבוע נפלא לכולם שרון

lital_helmer

New member
עוד כמה הצעות.

קודם כל אני ממש שמחה לשמוע שעונות תחזור לייצר בגדים במידות גדולות ולא רק 42 וכאלה. אני פשוט התייאשתי באיזה שהוא שלב כשכל מה שרציתי בעונות היה רק במידות הקטנות אבל אני מאוד מרוצה שזה הולך להשתנות. אפילו שכבר נגמר הקיץ...יש לי תמיד בעיה עם מכנסי 7/8 שהם צרים נורא למטה על השוק..אני כמעט ולא מוצאת מכנסיים שיהיו חופשיים באזור. מישהי נתקלה בבעיה כזאת? ליטל

עונות

New member
לליטל מרונית עונות

היי ליטל כפי שכתבתי לפורום כולו אנא הכנסי לאחת מחנויותינו אני אישית הייתי לאחרונה בחנות בדיזינגוף יש עדיין מכנסי ג´ינס במידות 5,6 קיץ ובמחירים נהדרים בחרי לך עיצוב מתוך הדגמים ובקשי מצוות החנות שיכינו עבורך טופס הזמנה שיציינו שאת רוצה רחב יותר את אזור השוק ו7/8 המכנס ואנו נכין זאת כהזמנה עבורך אנא צרי עמי קשר וספרי לי האם עשית זאת ומי בצוות טיפלה בך כדי שאדע לתת לך ההנחה לפורום בעתיד אני תקווה שנמצא סידור נוח יותר לכך. אז להתראות ותהני רונית עונות

למעלה