בנות הצילו, מה עושים עם חום ושילשוי

בנות הצילו, מה עושים עם חום ושילשוי

ושילשולים (התקשרתי לרופא ואני מקווה שיחזור אלי וגם הזמנתי אחד וזה יקח שעתיים) וגם חום! אקמולי נתנו בקושי, ומה עושים עכשיו??? מקווה שאהיה מחוברת לקרוא את התשובה..

תדאגי שהיא תשתה (מים, תה, ציצי)

כדי שהיא לא תתיבש. ואולי תעשו לה אמבטיה פושרת - גם מוריד חום וגם משפר את ההרגשה. יכול להיות שזה שיניים? והמון חיבוקים ונשיקות וידיים ורחמים... וגם לך -חיבוק- תרגישו טוב.

טוב הרופא כבר אמר לי לא להתרגש

לתת אקמולי ולבוא מחר. והוא ממש רופא בסדר ומקובל עלי (לשיעול קיבלנו ממנו סירופ שזה תוסף תזונה....) טוב ביי

רק נוזלים, ואולי מקלחת נעימה.

ואקמולי. אם הוא לא התרגש, ובר לא לגמרי קבצ´, אז תחכי ותראי "לאן נושבת הרוח"
ותרגישו טוב!

מילים טובות יותר ופחות

והפחות תחילה: 1. הוירוס הנאחס הזה מסתובב בכל הארץ. 2. סוף סוף ניפטרנו מהוירוס הזה, שנמשך 6 (!!!) שבועות. ניסינו לעבור למטרנה צימחית, צמחית עם דייסת אורז, תזונה של רק תה - לא עזר. 3. גם האחיין שלי סוחב את הוירוס הזה כבר לתוך השבוע ה-7... 4. אקמולי מוריד את החום אבל מגרה את השילשול - מילכוד. 5. סוכר מחריף את השלשול - אז תה גרגירים לתינוקות לא ממש לעניין. (תנסי תה קמומיל משקיות) המילים הטובות: 1. זה נגמר בסוף 2. אחרי 5 שבועות של אימה ניגשתי לרופאה אחרת, והיא המליצה לי לתת לכפיר מטרנה צמחית מדוללת - יען כי אם צריך 3 כפות ל180 מ"ל - לשים 2 כפות. היא הדגישה שאומנם הילד יהיה רעב לעיתים יותר קרובות - אבל זה יעזור לו להכניס קצת קלוריות לגוף, במיוחד מאחר והוא כל הזמן רצה לשתות, אבל בכלל לא רצה לאכול. 3. זה עבד, ותוך שבוע הילד כבר לא משלשל!!! חזרנו לישון בלילה

נילי, תודה אבל...

קודם כל בר יונקת, אז כל ענין המטרנה לא עוזר לי. היא גם אוכלת אוכל רגיל אבל לא ברמת ארוחה.. בקשר לשישה שבועות... אוי ווייי.... וזה בטח נורא מדבק לא? (מחר אשאל את הרופא) אז מה, לא להוציא אותה מהבית? ולישון... גם ככה אנחנו לא ישנים משהו בחודשים האחרונים... בואי לא נכנס לזה...

רותי ע

New member
החלמה מהירה ../images/Emo20.gif מקווה שהיום

בר מרגישה הרבה יותר טוב..

יקירתי, מה שחשוב הוא לשתות והרבה

לא לתת מוצרי חלב. לנסות לתת דברים על בסיס אורזץ וכמובן ללכת לרופא. בד"כ אם השלשול נמשך מעל לשלושה ימים עושים תרבית כדי לראות במה מדובר. תבקשי לעשות תרבית בשביל השקט נפשי. ושוב, לשתות הרבה! האם היא גם מקיאה?! ולגבי החום, לדעתי מורידים עם אקמולי רק בחום מעל 38.5 מעלות אחרת לא צריך להוריד כי לחום יש תפקיש חשוב משל עצמו. כמובן שאם הילדה קרחצן כזאת ואת מרגישה שאקמולי יכול לעזור אז לתת... ואם את מרגישה שחס וחלילה היא לא כל-כך מגיבה, אין דמעות והעור מיובש אזי מהר למוקד או מיון
תרגישו טוב
שירלי.

למעלה