בנות הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ליאור777

New member
בנות הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אני בשבוע 18 היום ועליתי 3.5 ק"ג, אני לא מפסיקה לחשוב על זה. אתן חושבות שזה יעצר?????? בבקשה תענו לי

תשמעי

אני שבוע לפנייך והעליתי פי 2 ממך (באמת, לא צחוק) אני לא חושבת שזה אמור להיעצר... ואני מאמינה שאם הייתי רזה לפני אני אחזור לזה. מקווה שההפרש במשקל עודד אותך...

avishagk

New member
זה נשמע לי בסדר

לא צריך להיות הלחץ. לכל אחת יש קצב משלה וגם אם אני לא טועה לפי הגרפים בשבוע 18 עליה של 4 קילו נחשבת תקינה.

MASHY BOSTON

New member
חמודה שלי, את בהריון ../images/Emo60.gif

חלק גדול מההריון זה לעלות במשקל. עלייה של 3.5 ק"ג בשבוע 18 זה ממש לא נורא. אם ממש קשה לך עם זה, את יכולה לנסות לשמור קצת ולהוריד ממתקים. אבל עדיין תמשיכי לעלות במשקל, כי ככה זה. אז אני מציעה שתהני מההריון ומהעובר/ית שגדלים לך בבטן ולא תחשבי על המשקל. (ואני באמת לא מתכוונת לפגוע הך בהודעה הזו ואם נפגעת, אז אני מתנצלת מראש)

Gali112

New member
הי ליאור

בתור שמנה מקצועית בלי קשר להריון תני לי לשאול אותך שאלה: האם את אוכלת ג'אנק וממתקים? האם את אוכלת כמויות גדולות משמעותית מאשר לפני ההריון? אם כן שווה לעשות סדר בעניינים וקצת להרגיע כדי לא להשאר עם עודפים גדולים אח"כ אם את אוכלת בריא, לא מגזימה בכמויות ושותה מספיק אז המשקל הוא לא מדד ובאמת שווה להרגע ולהנות

kivsa1

New member
מנצל"ש: האם יכול להיות שהגוף משנה

צורה, החזה גדל, והמותניים נהיות פחות מותניים אבל במשקל לא מעלים כמעט בהתחלה (אני שבוע 13 היום). גם בטן עוד לא יצאה למרות שבפנים אני בהחלט מרגישה את הלחץ (קמה כל לילה לפיפי עכשיו - לא דבר רגיל אצלי...). אני חושבת שמאז שהרופא שקל אותי בשבוע 7 העליתי אולי ק"ג... ק"ג וחצי גג.

בהחלט יכול להיות

אצלי על ההתחלה החזה גדל משמעותית ולא עליתי במשקל. רק משבוע 18 התחלתי לעלות.

להרגע!!!

אני בשבוע 14 וכבר עליתי 5 ק"ג!! דבר ראשון- מתברר שבן זוגי אוהב אותי ככה (לדבריו בכל אופן...) ודבר שני - אז מה??? אני אוכלת עכשיו כי בא לי, כי זה עוזר להרגיע את הבחילות, וכי.. וכי.. וכי.... אחרי הלידה אם יהיו ק"ג מיותרים - נוריד לאט לאט. בקיצור - אל תילחצי, וקחי הכל בכיף!!!!

ובהמשך לכך- שאלה יהיו הצרות של

כולנו. גם אני לפני ההריון לא הייתי דקיקיה אבל בהחלט בשמירה מתמדת ועכשיו קצת התעגלתי, אבל אני שמחה שהעובר/ית גדלים ובריאים וזה מה שחשוב. אח"כ נתמודד עם השאר.

למעלה