בנות- הקשבתי לכן...החלפתי רופאה

ashlaya

New member
בנות- הקשבתי לכן...החלפתי רופאה

טוב אז קודם כל תודה על העיצה כי זה באמת היה משהו מאוד מאוד חכם... ועברתי לרופאה שהיא פשוט מדהימה.... היה לה את כל הזמן והסבלנות בעולם לשבת ולהסביר לי הכלללללל ולרגע היא לא קיבלה משהו כברור מאליו..... וגם התעניינה מה שהיה לפני שהגעתי אליה ובטח לא התיחסה בזלזול לחוסר היכולת שלי לאכול...אלה יעצה לי מה לאכול במקום מהדברים שכן מתעקלים לי בגוף... והתעניינה בזה שהייתי בביה"ח בגלל ההתיבשות הממקאות וכנתנה לי ויטמינים לבחירתי (ז"א סירופ כדורים טיבעי- מה שאבחר) ו...פשוט אין מילים!!!!! תודה על עיצתכן החכמה תודה

ashlaya

New member
ויטמינים

טוב אז אני אין לי בעיה עם כדורים אז בחרתי לקחת כדורים אני מקבלת מולטיויטמין של מטרנה שיש בו המון ויטמינים + ברזל... בעיקר בגלל שאני לא אוכלת כרגע בכלל בשר הבנתי שזה חשוב אבל כל אישה הרה מקבלת את לא מקבלת ויטמינים?

limori

New member
הרופא שלי נגד התחלתי לקחת מטרנה והפסקתי

מטרנה והפסקתי. עכשיו היא אמרה לי להתחיל לקחת ברזל אך ניראה לי שאני על דעת עצמי אמשיך עם המטרנה. שאלה נוספת ביזה שבוע את מתכנת את הסקירה?

ashlaya

New member
לימורי- בנות תביעו דיעה

אני בטוחה שאני לא היחידה פה שתוהה מדוע רופא נגד ויטמינים? הרי גם מבלי קשר להיון ויטמינים אמורים לעשות טוב? האם הם משפיעים עליך לרעה???? לדעתי כדאי לך לשמוע חוות דעת נוספת של רופא לי היו ספקות עם הרופא הקודם וחוות דעת נוספת רק נתנה לי להבין איזה מזל היה לי שהלכתי לשמוע רופאה נוספת מאחלת לך הצלחה אגב לגבי סקירה בשבוע 14 + שקיפות

limori

New member
אשלית תודה ולגבי ויטמינים

הרופא אמרה לי כך "את לא צריכה ויטמינים ורק בשבוע 16 תתחילי ם ברזל". ומכיון שאני קצת היסטרית לגבי הריון הזה אני מבקרת אצל 2 רופאים והרופא השני המליץ לי כן לקחת ויטמינים".

limori

New member
אני חוזרת ןויטמינים אני ממש לא אוכלת

כמו שצריך אז אני חושבת שעדיף לי לקחת יטמינים

למעלה