בנות הקשיבו נא...מתכון מדהים לפשטידת גבינה

בנות הקשיבו נא...מתכון מדהים לפשטידת גבינה

אני מכינה ניראה לי מהדודא של ההריון כבר שלושה פעמים השבוע פשטידת גבינות מדהימה קלה להכנה וגם כן לא יקרה כל כך . אם מישהי רוצה מתכון לרשום אותו ולהכין אפילו באובן טוסט כמו שאני מכינה כדאי לה אני אשים את המתכון : מצרכים: 3 ביצים 1 בצל 1 גבינה לבנה 5% 1 גבינה מגורדת צהובה 200 גרם. או מאתים גרם גבינה צהובה (בלוק) לגרד. שמנת רגילה. 1 חבילת אטריות למרק עבות שטוחות. אופן ההכנה: מרתיחים את האטריות במים. נותנים להן להתקרר במים קרים רבע שעה טורפים שלושה ביצים ומוסיפים לאטריות שופכים גבינה מגורדת צהובה 200 גרם , לתוך העיסה כמו כן שמנת , וגם כן גבינה לבנה 5 % בצל מגורד או חתוך קוביות קטנות (איך שאוהבים) 1 כפית מלח. 1 כפית פלפל שחור משמנים תבנית חד פעמית ( חד פעמית כי זה טופח המון ) מערבבים את העיסה ושופכים לתבנית כ- רבע שעה חום של 250 מעלות ואחרי רבע שעה מורידים ל 150 40 דקות ההכנה בתיאבון
מקוה שמישהי תרשום שהיא הכינה ויצא מעולה. כי אם אני אוהבת את זה וזה מלא סידן ובריא וטעים מאוד אז אין סיבה שאתם לא תאהבו והילדים כמובן. אז שבת שלום והמון

את יכולה לשדרג אותה אם תוסיפי למעלה רסק עגבני

רסק עגבניות עם תיבול של אורגנו ומעל את הגבינה הצהובה,מוסיף מאוד ונותן טעם יותר פיקנטי.

למעלה