בנות השטן

nobh

New member
בנות השטן

נסעתי באוטובוס השענתי את הראש על החלון ונרדמתי כי עבדתי כל הלילה בחורה צעירה סגרה בברוטליות את החלון ושיחקה אותה אדישה לא התיחסתי היא המשיכה ללהשתולל עם החלון הסתובבתי אליה ואמרתי לה שתפסיק להתחצף היא אמרה לחברה שלה שעלתה בנתיים שהיא לא תריב אתם מבינים היא מזיזה את החלון היא מציקה והיא לא תריב אמרתי לה שלא תתחצף ולא תריב היא ניסתה להעביר נושא עם חברה שלה אבל למזלי חברה שלה לא ויתרה לה ושאלה מה קרה אז בנות לא נותר לי אלא לומר לכם שהמונופול המיני שלכם לא מפחיד את כולם ויש כאלה שיכולים עליכם אתם אלימות לא פחות מבנים הרבה יותר אתם שטחיות מציקות ואולי מיותרות נמאס ממכם ותפסיקו להציק זה שבנים נמשכים לבנות לא עושה אותכם לאלוהים אתם בהתנהגות שלכם גורמות לכך שתהיו לנצח רק אוביקט מין ולא בני אדם וזה אמור לכולם

יש לי חדשות בשבילך.

הייתי באוטובוס הזה, וישבו שם עוד כמה בחורות, חלקן ממש נחמדות. חלקן חייכניות, חלקן מנומסות. היו בו גם כמה בחורים. אחד היה ממש מגעיל, ואחד נחמד מאוד... מה שאני מנסה להגיד לך, זה לא מקרה שתמיד אתה נופל למקומות של האלימות. זה כנראה גם לא עניין של גברים/נשים... משהו גורם לך לחפש את הרע בכל מקום. לשים לב לדברים הקשים והלא נעימים. לא חבל? לא שווה לנסות לטפל בזה? החיים יכולים להיות גם מאוד נעימים ולא רק אגרסיביים כל הזמן.

למעלה