בנות, השמלה של תמרה מ-ק-ס-י-מ-ה

אתי@

New member
בנות, השמלה של תמרה מ-ק-ס-י-מ-ה

היום הייתי בדיזינגוף, אז נכנסתי לחנות של יאיר ג´רמון, הזדהיתי בתור את שטרודל (מיד זכיתי בחיוך שובה לב) וביקשתי לראות את השמלה של תמרה. איזה בד מיוחד, מאוד עשיר וחגיגי, בד כמו בסרטים... וגם הגזרה מקסימה. בקיצור: הילית, תמרה וכל מי שבחרה בשמלה הזאת - בעיני זו בחירה נפלאה!!!

הילית*

New member
אתי@, תודה תודה ושוב תודה!

איזה כייף לשמוע שאהבת אותה. פשוט עשית לי את היום (חתנים לא יבינו אותי...) אמא שלי טענה בהתחלה שאולי אני צריכה לבחור בד אחר ואני כ"כ אהבתי אותה כך שכל בד שהראו לי לא הייתי מוכנה לשמוע. אבל מאחר ובן זוגי ראה רק את התמונה של תמרה אני עדיין חוששת שהוא לא יאהב את הבד. טוב, אז אני לוקחת את הסיכון...

תמרה*

New member
גם ממני תודה

הילית, גם אני דאגתי מהתגובה של ירון, ביחוד כי הוא הבהיר לי שהכלה שלו תהיה רק בלבן, והבד של השמלה לא לגמרי לבן בוהק כי זה משי אבל המבט על הפנים שלו כשהוא ראה אותי היה שווה כל שניה של דאגה

הילית*

New member
תמרה, לנו יש ויכוח בנושא

הוא טוען שהייתי צריכהלהראות לו את השמלה ולא רק את התמונה שלך. ועכשיו אני נורא מפחדת שאני אתבעס אם הוא לא יאהב אותה... למרות שאני מיד ידעתי שזו "השמלה שלי". האם גם אצלך היה ויכוח בנושא?

petel

New member
הילית, אמנם אני לא תמרה...

אבל רציתי להציע לך שלא תראי לו את השמלה כי לא משנה מה, ביום החתונה, עם כל המראה הכולל הוא יאהב אותה. את אוהבת אותה נכון ? אז למה לך לקחת את הסיכון שפתאום הוא לא יאהב משהו ויבאס אותך ??? ואם תראי לו והוא לא יאהב ? אז תחליפי שמלה ? הרי את אוהבת אותה... לדעתי לא כדאי להראות, באותו יום הוא בטוח יאהב את איך שאת נראית, הוא יסתכל על המראה הכולל ולא על הפרטים הקטנים, שהיום הוא יכול להתעכב עליהם בהצלחה

תמרה*

New member
בתחילת חיפושי השמלה לקחתי את ירון

והוא סבל מכל שניה ועשה לי פרצופים בשלב השנח הלכתי לבד, וסיפרתי לו שמדדתי שמלה מהממת בזהב, ואז הוא ענה תשובה של בחור טיפוסי "שמלה בזהב זה אחלה, אבל לא איתי" אז רצתי רצתי, כמו כלה כנועה וצייתנית לחפש שמלה לבנה כשמדדתי את השמלה אצל יאיר היה לי ברור שזהו, מצאתי את מה שחלמתי עליו. לכמובן שקצת דאגתי מהתגובה שלו, אבל היה לי ברור שביום החתונה הוא יאהב את המראה הכולל, אז התגברתי על החששות. הכל הי שווה כדי לראות אותו פעור פה כשראה אותי בפעם הראשונה מסורקת מאופרת ולבושה. (התמונות של הפגישה בינינו מטושטשות, כי חברה שלי שצילמה את זה רעדה גם היא מהתרגשות) אז עצתי: תתגברי על החששות, אני בטוחה שהוא יאהב, הבד קלאסי ואלגנטי, אין בו שום דבר מאיים או צועק

tombal

New member
אל תדאגי!

אם אתם מתחתנים מתוך אהבה (ואני מניחה שכך) אז השימלה עם כל חשיבותה היא שולית הרי כל כלה היא יפה אז יש שמלות יותר יש שפחות הנקודה היא שגם עם סמרטוטים (נרחיק לכת ) החתן עדין יאהב אותך וירצה להתחתן איתך וחוצמזה אין סיכוי שבעולם שהוא יגיד לך אותו יום שהשימלה לא יפה!

הילית*

New member
חתן לא צבוע פשוט לא יגיד כלום

אם הוא לא אוהב את השמלה וזה הפחד שלי...

למעלה