בנות- התלבטות נוספת

nikit1

New member
בנות- התלבטות נוספת ../images/Emo12.gif

האם לקנות את שמלת הכלולות או להסתפק בהשכרה? ההבדל במחיר הוא לא כ"כ משמעותי ביחס לשאר ההוצאות של החתונה ולאסף משום מה כבר מעכשיו יש סנטימנטים לשמלה...הוא לא רוצה שמישהי אחרת תלבש אותה והאמת שגם אני לא כ"כ...מה אתן אומרות?

גם אני חשבתי על זה, אבל מה נעשה

עם השמלה אחרי החתונה? היא ענקית ותופסת המון מקום, ואין אפשרות ללבוש אותה שוב לעולם, אפילו לא לאיזה ארוע מיוחד, כי היא פשוט שמלת כלה ממש ממש. אז לא חבל על הכסף, והמקום בארון? אני מניחה שזה נורא רומנטי לשמור את השימלה, אבל לא נראה לי אישית מעשי במיוחד. אני מניחה שזה תלוי בהרגשה שלכם בלבד.

מיה :)

New member
נכון, אני אפילו תפרתי את השמלה

ואחרי החתונה כבר חיפשתי לאן "לחפף" אותה. לדעתי מיותר.

dorlim

New member
זה מאד אישי

אני באופן אישי רוצה שהשמלה תשאר שלי וזה אפילו אחד הדברים היחידים שדורון שותף להם בעניין השמלה. משום מה יש לי הרגשה שאם אני כבר מוציאה כ"כ הרבה כסף על בגד (בחיים לא הוצאתי שליש מהסכומים האלה...) אז לפחות שהוא ישאר אצלי. מה גם שההפרש במחיר, כאמור, לא ממש משמעותי. בקיצור - זה ממש אישי וסתם קרויוז - אמא שלי תפרה שמלה ואחריה חמש חברות שלה התחתנו בשמלה שלה. אחרי שנים של שכיבה בארון הפכה השמלה לשמלה של מלכת השלג בתחפושת של אחותי הקטנה..

*שיר

New member
אני מסכימה מאוד

היות וההבדל הוא מאוד קטן ביחס לסך ההוצאה, כבר עדיף לקנות את השמלה ואח"כ אפשר לעשות איתה כל מיני דברים. אפשר לנסות למכור (לפרסם בלוח "העיר") ולהחזיר חלק מההשקעה ואפשר גם להעביר הלאה. לדוגמה, אחותי הגדולה קנתה את השמלה שלה (משגעת) מחברה של אחותי השנייה, ואחרי החתונה מכרה אותה במחיר אפילו יותר גבוה... ועוד משהו קטן, היות ואצלי השמלה מורכבת מ-2 חלקים,החצאית הולכת לשמש אותי עוד הרבה ..
איזה כיף!!

שירי71

New member
אני את שלי כנראה לא שומרת ועדיין

חושבת שיש משהו מאד סנטימנטלי וחמוד בשלמור אותה. אצל סבתא שלי היתה שמלת הכלה של אמא שלי וכשהיינו קטנות אני והבנות דודות שלי היינו לובשות אולה וכל מיני כאלה ומתחפשות עם זה. מה גם שיש כאלה שאוהבות להעביר הלאה את השמלה לדורות הבאים שזה משהו מאד יפה ומיוחד לדעתי, תלוי אם הבת רוצה להתחתן בשמלה של האמא. אבל ההפרש כאמור בין להשכיר ולקנות אינו גדול ולפי איך שתארתם , עבור שניכם יש לשמירת המשלה משמעות גדולה - אז למה לא תלכו על זה?

kisses

New member
Well is there is no diffrence

in the prices I suggest you buying the dress as I did after all it is a memory

nikit1

New member
תודה על כל התגובות, אכן החלטנו

לקנות, מה גם שהיא לא נפוחה כך שמבחינת מקום בארון זה לא אמורה להיות בעיה...אסף מרוצה

שמופית

New member
אולי תבררו עם המעצב/ת

אם יש אפשרות "לשדרג" את השמלה לאחר החתונה ולהתאים אותה לאירועים... הייתי אצל מעצב אחד שאמר שהוא עושה את זה ואז יש לך שמלה לחתונות של אחרים

nikit1

New member
אני לא יודעת...זאת שמלה לבנה...קשה

לי לדמיין אותה כמשהו אחר,אבל אהבתי את הרעיון.את הולכת לעשות את זה?

שמופית

New member
לא... אני בד"כ

לא הולכת עם שמלות כך שמבחינתי זה יהיה בזבוז לעשות את זה. מה גם שגם השמלה שלי לבנה וכלתית מדי בשביל להפוך אותה למשהו יומיומי, אבל אני יודעת שיש שמלות ויש מעצבים שעושים את זה.

למעלה