בנות התלבטות קשה ... נפל לי ליד

J-סיקה

New member
בנות התלבטות קשה ... נפל לי ליד

דיל היסטרי של טיסה לפוקט בתאילנד ב-170$ ואני מתלבטת אם לנסוע בהריון(שבוע 9 כרגע אבל בתאריך הנסיעה אני אהיה בשבוע 12) אם יש הגבלות או עשה אל תעשה שכדאי לדעת אנא המליצו לי ....

צופיה**

New member
הרופא שלך יודע יותר טוב מאיתנו

את מצבך הפרטי בהריון אז למה לא לשאול אותו ישירות ???. וחוץ מזה בספר הריון ולידה גם כתוב על זה משהו אבל אני לא זוכרת והספר בבית....

shy-angel

New member
לדעתי

לגבי הטיסה עצמה, אין שום בעיתיות. אני טסה הרבה ועד חודש שביעי אפשר. ההמלךצה היחידה, להסתובב הרבה במהלך הטיסה בגלל זרימת הדם. הבעיה היא דוקא עם היעד ... נסיעה לתאילנד, אם אני לא טועה, דורשת חיסונים ואני לא יודעת מה קורה מהבחינה הזאת בזמן ההריון ומה המחלות הפוטנציאליות שבהן מדובר. מתוך אתר "למטייל" : "כדאי לשקול חיסון נגד דלקת בכבד מסוג A. תשמרו על כללי זהירות אוכל, שתיה והתגוננות נגד עקיצות יתושים." מידע על חיסונים מתוך מסע אחר : http://www.masa.co.il/net-il/getready/special.html בכל מקרה שווה להתייעץ עם רופא, הוא הכתובת הכי טובה לשאלות מסוג זה

*שיר

New member
../images/Emo42.gif סעי ותהני! ../images/Emo19.gif

הי בנות, שלום לכולם! אני עוקבת אחרי הפורום מזה זמן מה, אבל היות ועדיין לא סיפרתי לאף אחד (כמעט) לא הרגשתי נוח לקחת פה חלק. אבל אז באה השאלה של ג´סיקה והרגשתי שזה "סימן" שזה הזמן להחשף..
אני בשבוע הששי וגם אנחנו עומדים לנסוע לתאילנד לירח דבש בכריסטמס. הייתי במרפאת "למטייל" ובמשרד הבריאות ובשני המקומות אמרו לי שאין שום בעייה לנסוע, לא צריך חיסונים, רק צריך להקפיד מאוד על האוכל והשתייה
. גם רופא הנשים שלי אמר לי "סעי ותהני"
ג´סיקה - אני אשמח לפרט לך את כל המגבלות וההגבלות (לא נורא בכלל).

*שיר

New member
ועוד משהו חשוב - ביטוח נסיעה

כדי לעשות ביטוח לנסיעה את צריכה מכתב מהרופא שאומר שההריון תקין ואת בריאה, ולציין את השבוע בו את נמצאת. בלי זה החברות לא מוכנותם לבטח נשים בהריון.

J-סיקה

New member
אני סוכנת נסיעות אז אני מכירה

את הנוהל של ביטוח אבל לא הייתי בטוחה אם כדאי או לא בכלל לקחת סיכון

*שיר

New member
גם אני התלבטתי הרבה, אבל הגעתי

למסקנה ש-4 רופאים כנראה יודעים מה הם אומרים...

J-סיקה

New member
שייייירררררררר?????

כמה טוב לראות אותך פה איך אני שמחה לראות אותך פה

J-סיקה

New member
המון מזל טוב !!!

ומחזיקה אצבעות לך ולי שניפגש פה עוד הרבה !!!

anatitzik

New member
ברזל... (אוף האיקונים לא עולים לי)

מוזר... לי הרופא המליץ לקחת ברזל עוד שרק סיפרתי לו שאנחנו מתכננים הריון. לפני שהספקתי לרכוש את הברזל, גיליתי שאני בהריון!! שיר שיהיה במזל טוב, אני לוקחת ברזל טיפות של הדס, שזה טבעי ללא שום תופעות לוואי, לדעתי עדיף מהקוונציונאלי. (מה שכן, שהכדורים עדיפים כי הטעם של הטיפות מחריד!!!) תרגישי טוב ושיהיה בהצלחה ובכייף עם ההריון (~: ענת

למעלה