בנות ואני רוצה לשתף אתכן ...

1אמא שלך

New member
בנות ואני רוצה לשתף אתכן ...

אצלי החם שלי כל הזמן מקניט ומעליב הבנות שלו מזמן הפסיקו לדבר איתו ואני בשביל בעלי מכבדת אותו ..מזמינה אותו אלינו לפעמים אנחנו הולכים אליהם אבל הואאאאאא כל הזמן מעליב גם אותי וגם את בעלי ..כשאני אומרת לבעלי ..למה אנחנו צריכים את חברתו הוא טוען שיש לו צורך בקירבה לאבא שלו למרות שהוא יודע שהוא לא בסדר מה עושיםםםםםםםם??

smagi

New member
פשוט מתעלמים!!!

הוא כנראה אדם מבוגר ואם לבעלך זה חשוב ובעלך חשוב לך שיכנס לך מאוזן אחת ויצא מהשניה....

אמרה מתעלמים

אומרת מחזירים. או כך או כך. הם צריכים להבין שאנו ככלות לא משמשות להם כ "בור ספיגה" וזכותינו לא להבין, לספוג, להתנחם בזאת שבנותיהם אינן מוכנות לספוג מהם מזמן.

1אמא שלך

New member
חחחחחח קראתי

את הכרטיס שלך סיגליהיא ועכשיו אני מבינה למה את מתכוונת מחזירים חחחחחחח אהבתי

../images/Emo59.gifהתכוונת לפתיל קצר?../images/Emo59.gif

בהחלט ממי! אבל אני מעידה בשבועה שזו לא אשמתי. את מתארת לעצמך מה עושה "הכלאה" של מרוקאית עם גרמני ומולידים בהולנד? אז מה את מתפלאה?
זה כמו גרוזיני עם מרוקאי : עצבני ולא מבין למה?

הגנובה

New member
שני דברים..

או שמתעלמים - אבל גם נותנים לדברים לעבור על ידך ולא לוקחים ללב או שמחזירים מנה אחת אפיים ומודיעים לו שאת לא שק האגרוף שלו לעשות בך כרצונו ואלייך הוא לא יכול לדבר כך! כך או כך... תגיעי להחלטה! אין טעם "לאכול את הלב"!

amitmom

New member
אי, אי, אי..מוכר ומעצבן.

החם שלי אוהב לשוחח איתי על דא והא אבל בכל פעם שבעלי לא היה בסביבה הוא היה משחיל איזה סיפור על השכנה השמנה ואומר שהשכנה שמנה ממש כמוני. עכשיו נכון שאני עגולה אבל המרחק ממני לשכנה הוא מאוד רציני (ואני מדברת על אישה שלא יוצאת מהבית בגלל המשקל) בפעמים הראשונות בלעתי את העלבון ונתתי לזה לחלוף לי ליד האוזן אבל בפעם האחרונה אחרי ששמעתי את הסיפור מליון פעם ובכל פעם ישנה "הדמייה" שלי לשכנה עלו לי הנרווים ואמרתי לו בחיוך ובצורה נעימה שאני בכלל לא שמנה ואם נשווה את המשקל שלו לשכנה אני בטוחה שהוא יותר קרוב אליה במשקל מאשר אני. סופו של הסיפור שזאת היתה הפעם האחרונה שהשכנה הועלתה כנושא שיחה. מסקנה..אם מה שחמך אומר מעליב אותך, תגידי לו אבל תעשי את זה בצורה עדינה כי חמי למרות שהוא קרציה לא קטנה אין לו כוונה רעה הוא פשוט לא מפעיל את הראש.

הגנובה

New member
בנושא הזה אני לא בטוחה שהוא לא

מבין מה הוא אומר או עושה לך כשהוא משווה את משקלך למשקל השכנה... גם חמי נהג לעשות זאת... הוא היה פונה אלי לפני כל האנשים בחדר ואומר לי שאני שמנה או שאני לא צריכה לאכול את חתיכת העוגה כי היא לא "חסרה" לי ועוד "פנינים" כאלה... כיום אני חצי ממה שהייתי - אבל גם אז לא הייתי שמנה נורא - בפעם האחרונה שהוא ראה אותי - הוא כמעט בלע את הלשון! לא צריך לוותר ולא לתת להם להעליב אותנו בצורה כזאת! אני שתקתי ובכיתי בלילה... היום - אם הייתי צריכה להתמודד מול המצב הזה שוב... תאמיני לי הייתי פותחת עליו כזה פה - שהוא לא היה יוצא מהחור שהתחבא בו הרבה זמן!!!!

amitmom

New member
גנובה חביבה..אני מסכימה איתך

חמי לא הבן אדם הכי חכם ולמרות שלפעמים אני מתה להכניס לו אני בספק אם הוא יבין את העקיצות שלי. אני לא יודעת אם הוא עקץ אותי מטיפשות או סתם מכוונות זדוניות אבל מה לעשות שזה פוגע ומעליב ולקח לי הרבה זמן (לצערי) לתפוס יוזמה ולענות. היו לי הרבה לילות וימים של בכי בגלל המשפחה "החכמה" של בעלי .אומנם חמותי וגיסתי היו זוכות בפרס מרשעת השנה אבל אני נותנת לחמי להנות מהספק ומתיחסת אליו בעדינות (יחסית). מה שבטוח זה שאני לא בוכה יותר בגללם. למדתי לפתוח את הפה שלי.

למעלה