בנות ובנים כאחד.. עיזרו לי..

ת מ י מ ה

New member
בנות ובנים כאחד.. עיזרו לי..

זוכרים את ההוא שידיד שלי הכיר לי ואנחנו מדברים בטלפון.. בקיצור מחר אנחנו נפגשים.. הוא ראה תמונה שלי אני ראיתי תמונה שלו אבל בכלליות אני ממש מפחדת לאכזב לא יודעת להסביר בדיוק מה יש לי אבל בכלליות אני מפחדת... מה לעשות ... טיפים רבותיי וגבירותיי תנו לי טיפים... בכל הבקשות שבלב

לורן כנסי

אין מה שנגיד ויהפוך אותך למלאת ביטחון עצמי. בכל זאת, אני חושב שאת צריכה ללכת לפגישה בגישה של ילך-ילך, לא ילך- לא נורא. מקסימום מה יקרה? אם את לא הטעם שלו אז זה כנראה לא נועד להיות. מלב זאת, מאיפה את כל כך בטוחה שאת לא "תתאכזבי" ממנו? בקיצור אין לך מה לפחד ואני בטוח שהכל יהיה טוב. תעדכני אותנו

pain is MY love

New member
הדרך הכי טובה היא

פשוט להתשחרר! כי הבן אדם לא מכיר אותך ואין שום טעם לשחק איתו משחקים רק אם תשתחררי ותהיי מי שאת ומה שאת את תרגישי נינוחה וכיפית ותזרמי בשיחות ופשוט תהני מהפגישה! בלי טיפים! בלי שטויות! תהיי את וזהו!

ת מ י מ ה

New member
מה שהיה

שהוא לא בא לת"א למה אין לי מושג הוא גם די הפסיק להתקשר רציתי להיות מקורית ולכתוב הודעה חדשה של "אני לבד ולא טוב לי.." אבל לא רציתי להעמיס כי כבר יש הודעות כאלה פה.. ואני כל כך מזדהה עם כל מה שכתוב פה מצד אחד יש מישהו שרק רוצה לשכב איתי (מישהו אחר שלא תטעו לא מדובר בבחור שעליו כל השרשור הזה) מצד שני אין כלום.. אוףף זה פשוט לא נעים התקופה הזאת

למעלה