בנות והדבר הזה שנקרא לחתוך שיער

מיטללל

New member
בנות והדבר הזה שנקרא לחתוך שיער

מה אומר ואיך אתחיל? העניין בעייתי במקצת עבורי. כי: א. יש לי שיער יפה. ב. יש לי היסטוריה רעה בנושא. ג. יש לי פחד מרופאים. (זה מתקשר, איכשהו) שהייתי בת 12,13 כזה, לאמא שלי נכנס הג'וק שמדורג זה יפה. הלכתי. עשיתי. שמחתי יומיים. ואז למדתי שאי אפשר לעשות פן כל יום. ובלי פן זה לא יפה. לא משנה כמה נאבקים בשיער. בסביבות גיל 15, כזה, הלכתי לספר. אמרתי לו שאני רוצה שיקצר רק קצת. הראיתי לו מה זה "קצת". הוא סיפר הרבה יותר מקצת. מצאתי את עצמי בוכה וצועקת עליו. שמו שמיים. ומאז..... הקפדתי לא להסתפר יותר מקצוות. וגם זה.. פעם ב. (בשנתיים האחרונות הסתפרתי רק 3 פעמים וגם זה קצת כזה) כעת השיער שלי נורא ארוך. ונמאס לי. נמאס לי ממנו. נמאס לי להתעסק איתו כל כך. וגם בא לי שינוי. אז עשיתי את הלא יעשה וקבעתי תור אצל הספר. בכוונה לקצר את השיער עד טיפה אחרי הכתפיים. שזה סוג של קארה. שזה אמאלה. ואני מתחרטת:) אבל לא מתרחטת. אני אספר לכם בלילה איך יצא. מה התחושה. ומה עלה בגורל הספר. (אלוהים ישמור. עד פה, 157 מילים רק על שיער. אבוי לרדידות) מיטל

אני כל כך מזדהה ../images/Emo13.gif

ספרים הם עם נורא... עצמאי יהיה בסדר תהיי חזקה

yulinka

New member
בהצלחה:)

הייתי שם בדיוק לפני שבועיים:) גם לי היה שיער ארוך מאוד עד הטוסיק מאז הצבא בערך... ולפני החתונה גם הארכתי אותו עוד יותר .. ולפני שבועיים נמאס לי סופית..התכלתי עליו וראיתי שהוא עייף ומתפצל ולא עומד בעומס:( אז הגעתי להחלטה יאלה חותכים:) וכן עשיתי מדורג קצת מתחת לכתפיים..והשיער שלי ממש לא חלק..וזה עדיין יפה ואני מבסוטית:) זה שינוי מרענן :)

חחח הרדידות הזו

שיער זה דבר נורא חשוב! יש לי ספר מעולה שלא עושה דברים כאלה אף פעם, אין לי בעיות איתם ואני מאודדד אובססיסית לגבי השיער שלי. בהצלחה! ספרי איך יצא

Zoharrr

New member
אוי אלוהים!בידיוק דיברתי על זה עם

מישהי אתמול...שלשתינו תלתלים ארוכים ארוכים ושתינו שחומות ובערך באותו גובה אז היו מתבלבלים בינינו עד שקיצצתי קצת... יש לי שיער מתולתל נורא, שיש לו נטייה להיראות טוב בד"כ, אבל כל ס"מ שגוזרים ממנו מורגש ומשנה את כל הצורה שלו... אני לא מתקרבת לספרים בחיים שלי יותר בידיוק בגלל שהם חותכים יותר מידי ולא מבינים שסבבה זה נראה טוב עם פן אבל באמת אי אפשר לעשות את זה כל יום!!! אחרי שביקרתי אצל ספרים פעמיים וכיסחו אותי ובכיתי שבועיים אחרי כל פעם אני פשוט לא הולכת יותר. אפילו לאירועים אני משאירה את התלתלים שלי כמו שהם... סתם חבל על הכסף לנסות ליישר את השיער בכוח... בעיניין של לגזור... השיער שלי נהיה ממש ארוך,והיה זקוק לגזירת קצוות בדחיפות אז אמא גזרה,היא באמת גזרה קצת אבל אני עדיין מרגישה את זה. ומסקנה: זה לא משנה אם תזרי את הקצוות עדיין ישארו קצוות מפוצלים ושרופים יש לך מיליון שערות ולא כולן באותו האורך!

מיטללל

New member
נכון!

הספרים האלו לא מבינים שאם הם עושים יצירת מופת, זה אולי באמת יפה להפליא עם פן, אבל אי אפשר לעשות פן כל יום!!!!!!!!!! ותודה גם שהזכרת לי שהשיער שלי עדיין בהשפעה של הפן

מיטללל

New member
אהמ

קודם כל אני שמחה שכל מי שהגיבה לי הזדהתה
חוץ מזה, אני שמחה להגיד ש: א. איך יצא ? יפה!!! אני בשוק אבל אני ממש אוהבת. אפילו מצטערת שלא חתכתי עוד טיפה. ב. מה התחושה? לא ירדו דמעות. לא כאב הלב. תחושה סבבה לאללה. ג. והכי חשוב- הספר חי.

כל כך מזדהה איתך../images/Emo80.gif

לי יש תלתלים, ושום דבר לא מסתדר טוב בתלתלים. השיער תמיד מתכווץ ומתנפח. אני שונאת מספרות.

למעלה