בנות, ווסת חודש אחרי לידה (דחוף!!)

שוש26

New member
בנות, ווסת חודש אחרי לידה (דחוף!!)

בדיוק (היום בדיוק חודש), הגיוני??? יש לי דימומים שנראים כמו ווסת (דם כזה "טרי" ולא של סוף) + כאבי גב תחתון וזה כבר אחרי שכמעט נפסקו הדימומים של האחרי, די מודאגת ואין עם מי לדבר היום כי חג, חוץ מכם.

wildcat6

New member
האם את מניקה

במידה ואת לא מניקה מצרפת לך תשובה של דר ליפשיץ מפורום תמיכה בהנקה שמתייחס לדימומים אחרי לידה

אליגל

New member
לי היה משהו דומה, והרופא הסביר

לי שמדובר ב"כיסים" של דם שעדיין לא יצאו מן הרחם אחרי הלידה - והוא אפילו הראה לי אותם באולטראסאונד. זה היה בערך חמישה שבועות לאחר הלידה - אחרי שכבר נגמרו לי כל הדימומים, ואכן הם עברו ולא חזרו - לא היה מדובר בווסת. אני כן מציעה לך בחום ללכת מחר לרופא ולהבדק. וגם אם נראה לך שהכמות גדולה מדי או מדאיגה מדי, יש בטח איזה מוקד רפואי בסביבתך.

מתרגשת

New member
אני קיבלתי מחזור בדיוק חודש אחרי

הלידה וזה מפני שלא הנקתי אז המחזור הגיע כרגיל

שוש26

New member
איך ידעת שזה מחזור ולא משהו אחר?

הלכת להבדק או משהו? הרי כל פעילות ברחם עם דם יכול להראות כמו ווסת וגם להרגיש ככה. איך יודעים את ההבדל?

dafgol

New member
הי שוש

אני אספר לך מה לי היה , ומציאה לך לגשת לרופא . אצלי הפסיקו הדימומים של הלידה אחרי בערך 4 שבועות , היו יומיים שלושה " נקיים " ואז התחיל לי שוב דימום...הייתי בטוחה שזה המחזור , ושאלתי ת'בנות האם יכול להיות....פתאום הפסיק וכעבור יומיים שוב דימום , הפעם שיטפון.....אצתי רצתי לרופא .....הרגשתי שמשהו לא בסדר פה.... אוקצור היה לי קריש דם ברחם וקיבלתי כדורים שמייבשים את הקריש ( גורמים לדם ולקריש לצאת יותר מהר ולסגור עניין....לא רוצה להיכנס לתאורים...). אני גם לא מניקה לכן חשבתי שזה כבר המחזור.... ממליצה לך ללכתלרופא להיבדק. (בUS וגינלי ראינו את הקריש )

לכי לגניקולוג!

לי המשיכו הדמומים בשטפונות כעשרה שבועות אחרי הלידה! זה לא תקין, זה לא צריך להיות, ולא מצאו את הסיבה ובסוף הם הפסיקו לבד, לא לפני שכמעט הרגו אותי מתשישות וחולשה. חשוב לטפל בזה. אני הגעתי לגניקולוגית שלי לביקורת רק שמונה שבועות אחרי הלידה והיא כמעט השתבצה כששמעה שאני עוד מדממת...

cookie1

New member
להבדק !

יכולות להיות שאריות של שליה (לא עלינו), וצריך לשלול את האפשרות הזו. לאחותי עשו גרידה 8 שבועות אחרי הלידה בגלל זה.

למעלה