בנות זה הכי חשוב!!!!

בנות זה הכי חשוב!!!! ../images/Emo2.gif

הקשיבו בנות יקרות שלי, מאי@ מהפורום הזה משקרת לכולנו, היא כונפה מכוערת, בת 16 ואפילו פחות, היא מטומטמת באטרף! אין לה חבר ואף אחד לא אוהב אותה. תראו הודעה בלינק המצורף.! ממני בשנאה למאי@ השקרנית והכונננפפפפפפפפה!

binba!

New member
א-נ-ש-י-ם!!!! כנסו!!!!

זאת אני, פופיקית, נדפק לי המחשב ואני עכשיו אצל חברה שלי!!! או.קי, קודם כל תחשבו על זה, שאנשים ש-מ-י-ם תמונות באתר האמת בפרצוף!!!! בואו נחשוב, אולי מאיה שמה את התמונה שלה באתר הזה?!?!?!?!? "מממ....לא יכול להיות! היא שקרנית!" למה??? מה המטרה של לשקר? אולי זו באמת היא??? אולי היא שמה שם את התמונה שלה??? וחוץ מזה, את, שהשם שלך זה "מאי@ שקרנית", דפוקה!!!! כי בשביל מה לומר שהיא שקרנית??? מה אכפת לך??? אז היא שקרנית! יופי! אל תתערבי!!!! ועכשיו, מאיה, אם את קוראת את זה, גם אם תבואי ותגידי שזו לא התמונה שלך, לי לא תהיה שום בעיה עם זה!!!
ענת(¨pupikit¨)

מאי@

New member
אז ככה............./images/Emo36.gif

ךזאת שכתבה מאי שקרנית אני מבקשת ממך אבל מהר לחזור בך כי אמרתי שמי שררוצה לראות שזו התמונה שלי אני מוכנה גם להיבקש איתה אז לעכברה המטומטמת את לא רצויה כאן בפורום בכלל! מומלץ שתסלקי את עצמך מהפורום שלנו ואם לא אנחנו בעצמנו נדאג שתסולקי! כי את לא תעלילי כאן ידיעות שיקריות על אף אחת! ולא תפגעי באף אחת כי אין לך זכות לזה! מקווה שתסולקי מכאן בהקדם.... מאי@

Black Cat15

New member
תעשי לי טובה!!! ../images/Emo46.gif

ותסתלקי מהפורום הזה!!! את בעצמך שקרנית!!! מאיה לא שיקרה לנו!!! היא אמרה את האמת!!! וזו באמת התמונה שלה!!! מה קרה מותק את מקנאה שמאיה כוסית ואת לאאאאאאאאאא??? מאי@ - כולנו מאמינות לך ואל תתייחסי למפגרת הזאת!!!

No Doubt

New member
טוב חמודה...

אני עזבתי את הפורום ומאיה סיפרה לי שאת כאן מפיצה את השקרים המזדיינים שלך מותק תפסיקי לכי חפשי לעצמך חיים ואל תתעסקי עם מאיה... ובטח שלא איתי

*STARSHINE

New member
כמה פאתטי..

נו מאי@ יקירה.. תמיד יש את פורעי החוק הללו. צריך לדעת להיזהר מהם- אך לנצל אותם לצרכיך. ממש כמו מכונת אספרסו. שחר.

למעלה